Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Fraien

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Hozzászólások Fraien által közzétéve

  1. Fraien habár ez nem az én posztom, de erre még én is válaszolhatok. :)

    Maga a százalék értéke valóban nem szerepel a képzettséglistán, valószínűleg nem szándékosan maradt le. (Ráadásul 20+4*3+7 => 39% kellene, hogy legyen legalább a végeredmény)

    Kronn-nál pedig a bónusz VÉ-hez nem lett odaírva a +5, de nyilvánvalóan használható, már amennyiben épen ugrálni is tud magas termetével. :D(Serenar ugyanez)

    Szerintem ezen apró problémán könnyen át lehet lendülni, főleg, ha még önszántadból is fogsz képzettség pontokat rakni rá. :)

    Félreértés ne essék, a problémán könnyen átlendülök (bár kötéltánc képzettségem nincs :) ) és felnagyítani sem akarom, de szeretnék kapni hivatalos álláspontot, hogy ráírhassam a karakterlapra és költhessek rá KP-t, ha szeretnék.

    És igen, a számításom nekem is 39% volt, de ragaszkodtam a karakterlapra írt VÉ bónuszhoz.

  2. Köszönöm a választ, TAO mester! :)

    Újabb kérdésem van a tiszteletreméltó urakhoz.

    Cormana karakterlapjáról véletlenül maradt le az Ugrás százalékos képzettség?

    "Elsajátítják az Ugrás képzettséget, az első Szinten 20%-ot kapnak, ami Tapasztalati Szintenként 3%-kal nő. Természetesen saját KP-iből is fordíthat ennek növelésére."

    Harcosok, gladiátorok, barbárok

    14. oldal

    Aleggheri-stílus

    A felírt VÉ bónusz feltételezne egyébiránt 35%-ot.

    A választ előre is köszönöm!

  3. Felmerült a kérdés, hogy ismerik-e egymást a csapat tagjai? Összeszokott team vagy most ismerik majd meg egymást?

    Ez a verseny napján derül ki, a KM meséli vagy tudjuk ezt előre?

    Eszerint dolgoznánk és készülnénk ugyanis.

    A választ előre is köszönöm!

  4. Sziasztok!

    Először is szeretném megjegyezni, hogy biztos vagyok benne, rengeteg idő és energia kell egy ilyen esemény megszervezéséhhez és lebonyolításához. Valamint olyan nincs hogy minden, mindenkinek jó legyen. Ez a hozzá szólás azért születik meg, hogy hátha a következő szervezésénél figyelembe lesz véve ez az álláspont is.

    A társasággal nagyon vártuk ezt a versenyt, mert valami lehetetlen véletlen folytán, mindannyiunknak jó volt az időpont. Valamint újfent külön öröm volt olvasni, hogy ETK-s szabályok szerint lesz a karakter generálás.

    Tűkön ülve vártuk a karakter generálás szabályait. Erre jött, hogy hát nem is generálunk, hanem pár jó előre kidolgozott karaktert kapunk. Ez derékba törte a lelkesedésünket. De úgy voltunk vele, hogy türelmesen kivárjuk, hátha tetszeni fog. Háááát nekünk annyira nem jöttek át.

    Tudom, személye válogatja, hogy kinek, mi jön be. De hát ez van. Mi úgy gondoltuk, hogy ha már egyrészt a sztorihoz igazított karakterek vannak, akkor legalább egy előtörténet is van hozzá. 6 karakter, csak számok alapján egy óra alatt össze lehet írni. Felmerül a kérdés, hogy akkor miért vártunk rá (a verseny meghirdetése óta) több mint 20 napot.

    Tényleg nem panaszkodni akarok. Pár ember nem megy. Na bumm, senkinek sem fog feltűnni. Tényleg csak okulás szempontjából írtam fel ezeket. Én úgy érzem, hogy ez nem volt fer. Főleg azokkal, akik látatlanban jelentkeztek. Remélem a következő versenynél kicsit jobban oda figyel erre a szervező társaság, és idejében közli, az ilyen nem elhanyagolható információkat, mint a karakterek mikéntje.

    Ettől függetlenül, még mindig le a kalappal előttük, hogy egy ilyen rendezvényt bevállalnak és életben tartják a magyar szerepjátékos közösséget, így országos szinten is.

    További szép napot!

    Gavesz

    Van hozzájuk előtörténet. Nézd meg a csatolmányokat figyelmesen.

×
×
  • Új...