Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Max

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Max's Achievements

Lócsiszár

Lócsiszár (4/16)

  1. Max

    Dumaterem

    Igen ezt tudom, eredetileg pont azért kérdeztem, mert ezt szerettem volna megspórolni
  2. Max

    Dumaterem

    Ez igaz, és csak az én megalomániám a nagy térkép. Ha egyszer elkészül én örülni fogok neki
  3. Max

    Dumaterem

    Köszönöm a válaszokat. Én pont azért szerettem volna egy ilyen nagyot, hogy kitéve a falra nézhessem. Tudom ma már mindenki laptopot meg netet használ, de én még a régebbi motorosok közé tartozom, 93-körül kezdtem el játszani. Nekem fontos, hogy lapozgassak, fizikailag nézhessem. De elfogadom, az érveket. Csak jó lett volna. ÉS akkor azt a falat festetni se kellett volna. De ez már nem ide tartozik. Kilopkodni nem akarom, az tényleg nem lenne szép. Amik vannak nagy Ynev térképek azok mind megvannak sokszorosan.
  4. Max

    Dumaterem

    Az a baj, hogy jobb egér gombbal csak azt a részt tudom menteni, ami látszik épp a monitorom. Nekem az a nagy zoomolható térkép kellene max nagyításban. Szeretném a falra kinyomtatni. Tudom, hogy van rengeteg térkép, de az nem fedi le a teljes Ynevet, ezért lenne jó ezt vmi mappában lementeni, aztán azt lehet nagyban nyomtatni. De eddig nem jöttem rá, hogyan lehet. Ez a térkép kellene: http://kalandozok.hu/ynev/
  5. Max

    Dumaterem

    Sziasztok! Új vagyok itt és bár próbáltam keresni, de nem jutottam sokra, szóval tudna valaki segíteni abban, hogy a nagy Ynev térképet hogyan lehet letölteni? Már, ha le lehet egyáltalán. Nekem nagy segítség lenne, mert ki szeretném nyomtatni. Sajnos így gépen nem mindig elérhető nekem. Ha tuda valaki segíteni azt megköszönném.
×
×
  • Új...