Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

HŐSÖK NAPJA

    

Antail
M.A.G.U.S. szerepjáték események

Esemény részletei

Helyenként játékos felhőpamacsok takarják el az amúgy tiszta égen sziporkázó csillagokat, hogy néhol csak emlékezetből lehet kivenni egy-egy csillagképet. Ahogy felülsz és magad előtt szemléled a tájat mintha a szemed előtt kelne új életre a tó tükre felett a nap. A reggel vörös fénye mintha mélyebb árnyalatot öltene, mintha forró vérrel öntözték volna a horizontot, és te tisztában vagy vele, hogy ez a jel annak a jele, hogy ismét felvirradt a

 

HŐSÖK NAPJA

 

Nagy szeretettel hívunk meg minden kedves vállalkozó szellemű játékost a VIII. Hősök Napja szerepjáték találkozóra. Miután sikeresen részt vettünk a nyári jubileumi Vándorkrónikák táborban mind szervezés mind résztvevőkként, ősszel második alkalommal kerül megrendezésre táborunk. Hasonlóan a tavalyi évhez 3 naposra tervezzük, illetve igény szerint egy nulladik nappal szeretnénk tetőzni az élményt, mert mindannyian tudjuk, hogy táborból sosem elég! Ezúttal egy másik helyszínt választanánk, habár végletekig elégedettek voltunk a tavalyi helyszínnel, de a megközelíthetősége sajnos hátránya volt a helyszínnek, illetve a férőhelyek is végesek voltak, így egy szintén Szekszárd közeli településen Alsónánán a Galagonya táborban kerül sor a rendezvényre.

 

Időpont: 2016. november (3-)4-5-6.

Részvételi díj: 12000 HUF / nulladig nappal 16000 HUF (Befizetési határidő: október 16.)

 

Számlaszám(OTP): 11773463-00215211

Név: Vodli Jenő

Közleménybe kérek mindenkit, hogy a nevet (nicket) illetve neveket írjátok bele.

 

A tábor programja a tavalyihoz hasonlatosan úgy lesz, hogy a fő kalandot szombaton meséljük, ami természetesen egyenes folytatása északi kampányunknak (Olajos Rongyok valamint az Észak és Dél). Többi napra pedig egyéni játékok kerülnek majd kiírásra. Az alábbi elérhetőségeken lehet jelezni, amennyiben valaki mesélni szeretne pénteki avagy szombati napon egy kalandot, természetesen mi is kivesszük a részünket belőle újból.

Kérnék mindenkit, hogy az október 16.-ai jelentkezést tartsa szem előtt, ez a helyszín kérése!

A nulladik napra való igényt pedig kérek mindenkit, hogy legalább egy e-mailben vagy posta galambbal jelezze felém elsejéig, hogy meg lesz-e a létszám!

 

C%25C3%25ADmer.jpg

 

Kérdéseket illetve karaktereket az alábbi elérhetőségek valamelyikére lehet címezni:

 

Vodli Jenő (Shalafi del Necro):

- vodli.jeno@gmail.com

- https://www.facebook.com/jeno.vodli

- 0036703813848

 

 

 

 

Facebook esemény

 

Karakteralkotásunk a nyár folyamán úgy érezzük jól vizsgázott, némi finomhangolás után az elkövetkezendő hetekben ki fog kerülni, ahogy a hangulatkeltők is. Addig pedig ne felejtsétek:

 

 

"Örökké akartok élni?"


Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...