Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

A Kos földjén


MagyarGergely

Üdv kalandozók! 

A mai napon kikerült az oldalra a 2015-ös Kalandozók Téli Tábor kalandmodulja, ami A Kos földjén címet viseli, és Antail és Con Salamander közös munkája. 

Az elmúlt időszak átalakítási munkálatai miatt egy darabig nem volt elérhető a Kalandozok.hu cikkgyűjteménye. Tegnaptól ez megváltozott, Főmágusunknak, Antailnak és árnyak között munkálkodó segédeinek hála, újra elérhető a kiegészítők gyűjteménye. 

A gyűjtemény - aminek indulása óta nyíltan célja valamennyi megjelent MAGUS cikk összegyűjtése és rendezett formában való elérhetővé tétele, bármiféle válogatás nélkül - újra folyamatosan bővül, és bármely érdeklődő számára hozzáférhető. Szinte változatlanul. A felület ugyanis szebb lett, egyszerűbben értékelhetitek a cikkeket, hiszen csak be kell kattintanotok a megfelelőnek ítélt csillagokat. Természetesen továbbra is van lehetőségetek véleményt írni a cikkek után.  A válogatás a ti feladatotok, a rendszer lehetőséget biztosít a többféle szűrésre, hogy mindenki a teljes skálából válogathasson, a folyamatosan bővülő készlet már 1800 fölött jár. 

Természetesen továbbra is várjuk a MAGUS témában alkotó cikkírók munkáit, szeretnénk a folyamatos frissülés mellett lehetőséget biztosítani mindenkinek, aki minőségi anyagokkal szeretne hozzájárulni Ynev gazdagabbá tételéhez. 

 

A cikkek visszatérésének alkalmából ott folytatjuk ahol abbahagytuk: A mai napon kikerült és immár a gyűjteményből is elérhetővé vált a 2015-ös Téli Táborunk kalandmodulja. A Kos földjén című jrás Antail és Con salamander közös munkája, és Gorvik földjére, Arascor városába kalauzolja játékosait, a Psz. 3692. évbe. A modul 6. tapasztalati szintű kalandozók számára íródott. 

Jó játékot, olvasgatást és mesélést kívánunk mindenkinek!

A Kos földjén

 

Szerkesztve ekkor: , MagyarGergely által


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Hozzászólás írása...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...