Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Az 500. MAGUS cikk


MagyarGergely

A beavatott elégedetten tolta be a poros, időtől vetemedett ajtót. Nem volt könnyű bebocsátást nyerni a klánház titkos könyvtárába, de végre sikerült. Az ajtó nyekeregve, többszöri lökést követően tárta csak fel a mágia vigyázta termet. Odabent a félhomályban,fénykristályok betegesen halovány világánál vaskos polcok sorakoztak, telezsúfolva a klán évszázadok alatt felhalmozott kincseivel. Emberbőr tekercsek, ezüstveretes kódexek, zizegő, megsárgult fóliánsok, csontokkal kirakott borítású könyvek töltötték meg a polcokat, hogy azok vastag fájuk ellenére is meg-meghajlottak súlyuk alatt.
[PRBREAK][/PRBREAK]

attachment.php?attachmentid=71&stc=1


Üdv minden kalandozónak!

 

Ma feltöltésre került az oldalra az 500. MAGUS cikk is, amelyet - a többivel együtt - a kiegészítők részben találhattok. A munka persze nem áll meg, mert ezzel korántsem teljes még a gyűjtemény, a jövőben is folyamatosan gyarapodni fog az oldal kiegészítőinek száma, hogy a MAGUS történetének valamennyi írását elétek tárhassuk.

 

Ha neked is van még publikálatlan kiegészítőd, itt a remek alkalom! Legyen az régóta az asztalfiókban pihenő írás, vagy valamely új regény, játék ihlette kiegészítő, ne hagyd, hogy kimaradjon a MAGUS történetének legnagyobb gyűjteményéből!

 

Jó olvasgatást!

 

Kiegészítők


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...