Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Beszámoló a X. Jubileumi Szárnyatlan Pegazus MAGUS szerepjáték versenyről


MagyarGergely

Üdv minden kalandozónak!
2014.05.24-én, szombaton sikeresen megrendezésre került a X. Szárnyatlan Pegazus MAGUS szerepjáték verseny.
[PRBREAK][/PRBREAK][ATTACH=CONFIG]364[/ATTACH]

 

A jubileumi versenyre Budapesten, egy igen színvonalas helyen, a 10 minutes Bistro & Cafe-ban (VIII.ker, Futó u. 47-53) került sor. A csapatok tágas helyen normális asztalokat, kényelmes székeket kaptak és a jó időnek hála, többen választották a szabad ég alatti helyet.
A találkozóra néhánnyal több mint száz szerepjátékos gyűlt össze, így az idei év eddigi legnagyobb MAGUS eseményének is számít. A 15 csapat mellé 15 kalandmester és 15 bíró, valamint néhány szervező és segítő vonult fel.
A verseny a játékosok részére 10 órakor vette kezdetét, a kalandozás Yneven kis csúszásokkal 18 óráig tartott. A szervezők ugyancsak kitettek magukért, a helyszínen inni és nassolnivaló várta a csapatokat, később egy energiaitalt is kapott minden résztvevő. Az egyszerre tartott ebédszünetben a résztvevők előre kiválasztható ebédet kaptak, árát már a tartalmazta a nevezési költség. A szervezést és az előkészületeket pontos, és folyamatosan vezetett szervezői adatbázis segítette. Az eseményt támogatta a Delta Vision és a Lunír kft-k is.
A versenyen a Kalandozók.hu is képviseltette magát két kalandmesterrel, Con Salamander és Magyar Gergely személyében.

 

A versenymodul, aminek írója Szilágyi Szabolcs, a Memento mori címet viseli, és Psz. 3699-ben, a Déli Városállamok egy nyugati államába, Lavandron városába vezette a kalandozókat. A csapatok értékelését a kalandmesterek, és a folyamatosan jelenlévő bírók értékelték, egy csapatot és egyéni szerepjátékot értékelő lapon.

 

A verseny első legjobb csapata a 'Nézőpont kérdése' nevet viselő csapat lett, amelynek tagjai: Con Larrodan, Molnár Klaudia, Kiss Pál és Varga Gyula voltak. Kalandmesterük Horváth Gábor volt.
A második helyezett csapat az Elfendel krónikásai nevet választotta, játékosai Gulandro, Angyal, Kacat, Savdémon és Ket voltak. Kalandmesterük Nagy-Huszár Imre volt.
A harmadik helyezett csapat a Vasta Nerada lett, tagjai Mihály Márta, Bíró József Márton; Sásvári Péter, Tátrai Kriszta és Badik Szabó Dániel voltak, Kalandmesterük Con Salamander.

 

A Sajátos Örömök Rabjai (SÖR) csapat különdíjat kapott, tagjai Czitler Sándor, Ceskel Katalin, Varga Eszter, Szatmári Péter és Szilágyi Zoltán voltak, nekik Almády Balázs mesélt.

 

A verseny legjobb szerepjátékosa Varga Igor (Víí) lett, a Slyers csapatból. Kalandmestere Magyar Gergely volt.

 

A versenyen a bírók a kalandmestereket is értékelték, ahol Con Salamander bizonyult a legjobbnak.

 

A díjazottak különböző összegben vásárolhattak MAGUS könyveket a helyszínen, illetve oklevelet és ajándékcsomagot kaptak. Gratulálunk nekik!
A tartalmas és jó hangulatú verseny eredményhirdetése és zárása után amolyan After party került megrendezésre, ahol, már másik helyszínen a játékosok és kalandmesterek még sokáig beszélgettek, és osztották meg egymással az aznapi kaland izgalmait.
Azt gondolom, hogy a verseny igen jól sikerült, ami nem csak a modul, de a kiváló szervezés érdeme is. Reméljük, hogv sok ilyen színvonalú versenyre számíthatunk még a Szárnyatlan Pegazusoktól a jövőben is.

 

Memento mori


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...