Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Beszámoló az V. Cantina MAGUS versenyről


MagyarGergely

Üdv kalandozók!
2014.01.25.-én, szombaton sikeresen megtartásra került az V. Cantina MAGUS verseny. Következzék rövid beszámolónk.
[ATTACH=CONFIG]228[/ATTACH]

 

[PRBREAK][/PRBREAK]A verseny helyszíne a Cantina klub volt (Budapest, Alsó erdősor u. 3.), ahol 19 játékos, plusz a mesélők gyűltek össze az alkalomra. Jó volt látni nem csak fiatal, de jócskán 30 fölötti játékosokat is... a négy csapat a klub két szintjén foglalták el helyeiket, és 12-től egészen 20 óráig kalandoztak Ynev világán, és volt, aki még az eredmény hirdetés után is folytatta.

 

A kalandmesterek között a Kalandozók.hu is képviseltette magát, Con Salamander és Magyar Gergely személyében.

 

A karaktereket első Tapasztalati szintre kellett kidolgozni, külön karakteralkotás szerint. Megjegyzendő, hogy azok a csapatok és játékosok, akik részt vettek az előző versenyen, a történethez laza szálakkal kötődő kalandban is, egyel magasabb tapasztalati szinten indulhattak, és hasonló módon lesznek jutalmazva a következő verseny visszatérő résztvevői is, hiszen ők tovább folytatják a kalandozást.

 

A kaland, amelyet Domokos Tamás készített a Tizennegyedik zászlóháború előestéjén, Psz. 3692-ben játszódott, a Dwyll Unió területén, Sur tartomány egyes kalandozók számára talán már ismerősen csengő Nurween városában.

 

A versenyen immár a hagyományokhoz híven a játékosok szerepjátékos teljesítményét (és nem a modul gyors felgöngyölítését) értékelték, előre kidolgozott pontrendszer alapján.
A versenyen legjobb szerepjátékos és legjobb csapat lett hirdetve és díjazva. Az előbbit Réthelyi Zsolt szerezte meg, a Veteránok csapatából, Ranil-papjával, kalandmestere a modulíró, Doma volt. A legjobb csapat (az egyéni átlagok alapján) a Vegyesfelvágott csapat lett, kalandmeseterük Magyar Gergely volt. A győztesek oklevelet és mutatós kupát is kaptak.
Gratulálunk nekik!

 

Végezetül a magam, és azt hiszem, mindenki nevében köszönöm Szalay Gergőnek, a Cantina klub tulajdonosának a szervezést!

 

Mi úgy láttuk, minden játékos jól érezte magát, és reméljük, a következő rendezvényen már a klub méretit feszegető létszámmal vághatunk neki az ynevi kalandoknak!

 

A találkozó kalandmodulja megtekinthető az oldalon:

 

Dwoon bércek közt


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...