Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Beszámoló a II. Örök Város Bajnokai MAGUS találkozóról


MagyarGergely

Üdv kalandozók!
A mai napon (2015.11.07.) sikeresen lezajlott a II. Örök Város Bajnokai (avagy a 17. Krónikák) találkozó.

A Krónikák egynapos versenyek sorában immár ez volt a 17. alkalom, az éppen aktuális kampányt tekintve pedig a második, egyben befejező találkozója az Örök Város Bajnokai néven futó kalandsorozatnak. A Krónikák csapatának szervezésében megrendezett egynapos verseny és találkozó a már jól megszokott rend szerint zajlott.A rendezvény kalandmodulja a Lovagrege címet viselte, amit Gulandro (Amund) írt. A történet a Déli Városállamok Roxenjébe, a Psz. 3715. esztendőbe vezette a játékosokat.
A rendezvény helyszíne ezúttal is az Africafé volt. A találkozóra - amit szervezői joggal tekintenek az ország legnagyobb MAGUS rendezvényének - ezúttal 92 szerepjátékos jött el, akik 21 csapatban vágtak neki a kalandnak. Érkeztek játékosok és kalandmesterek Debrecenből, Szolnokról és Szekszárdról is. A Kalandozók.hu-t ezúttal egy játékos csapat, a "Többszörös Organizmus" (Big Mac, TAO, Mosquito és Lianhua, no meg Con Salamander) és két (egy) kalandmester, Con Salamander (aki KM-ként készült, de végül a női szeszély úgy hozta, hogy játékosként szerepelt) és Magyar Gergely képviselte.
A rendezvényre előre leadott karakterekkel nevezhettek a játékosok, amiket a Krónikák Bajnokalkotás 2.3 változata szerint készíthettek el.

 

A találkozó 09,00-kor vette kezdetét, ahol nagyjából 9,30-10 órától már játszottak a csapatok, egészen 18-18,30-ig. A helyszín ezúttal is biztosította az elfogadható színvonalú büfé-lehetőséggel a rövid ebédszünetet - így több idő maradt játszani - és a szervezők alaposságát dicséri, hogy a kalandmesterek is teljes ellátást kaptak. A mesélés után rövid KM-megbeszélés, majd ünnepélyes eredményhirdetés következett.
Noha a Krónikák csapata nyíltan vallva nem a verseny részre helyezi a hangsúlyt, azért helyezések most is születtek, és megérdemlik, hogy megemlítsem őket:
Legjobb csapat
I. Goat Riders
II. Szolnokiak
III. Expendables

 

A helyezetteknek ezúton is gratulálok!
A Krónikás szokásokhoz híven a helyezettek választhattak először az ajándék antikvár könyvek közül - amihez pár Rúna magazinnal a Kalandozok.hu is hozzájárult -, de a többiek sem távozhattak üres kézzel. Természetesen minden résztvevő oklevelet is kapott, és a találkozó különlegességeként minden csapat hazavihetett egy nyomtatott példányt az Amundok könyvéből is!

 

Ahogy én láttam, a verseny jó hangulatban telt, szinte minden csapat belefolyt az izgalmakat és különlegességeket is rejtő lovagi tornába. A találkozót beszélgetések, hazautazás követte. Reméljük, a következő alkalommal is legalább ennyien leszünk!

 

Lovagrege

Roxen

Bajnokalkotás 2.3

Amundok könyve
 

Szerkesztve ekkor: , MagyarGergely által


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...