Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Beszámoló a III. Hősök Napja szerepjátékos találkozóról


MagyarGergely

Üdv kalandozók!
2014.04.05-n, szombaton sikeresen megrendezésre került a III. Hősök Napja szerepjátékos találkozó.
[PRBREAK][/PRBREAK][ATTACH=CONFIG]335[/ATTACH]
A sorozatban harmadik találkozó nagyon színvonalas helyszínéül a szekszárdi Babits Mihály Kulturális központ szolgált, amit a főszervező, Vodli Jenő (Shalafi Del Necro) nemcsak, hogy a versenyre tudott megszerezni, de a tervek szerint a jövőben rendszeres klubnapok helyszínéül is szolgál majd.
A találkozó jól sikerült kalandmodulja a Ryltha legendája címet viselte, és a főszervező, Vodli Jenő munkáját dicséri, akit ez alkalommal is testvére és a szekszárdi Hősök Napja szervezői segítettek. A modul ezúttal Dél-Ynevre, Edorl dombvidékének Segrado nevű városkájába vezette a kalandra éhes játékosokat, és ynevi idő szerint Psz. 3714-ben játszódott.
A III. Hősök Napján 14 játékos vett részt, akiket négy csapatba szervezve négy kalandmester vezetett át a kalandon. A rendezvényen a Kalandozók.hu is képviseltette magát: a KM-ek sorát Magyar Gergely egészítette ki, míg a Kalandozók.hu játékos csapatát Daru, Con Salamander, Scylla, Sneer és Bűvdudás alkották. A karakteralkotás a már szokásosnak nevezhető, "Krónikás", Tetemre hívás típusú karakteralkotás volt, a játékosok ennek megfelelően kellett, hogy megalkossák és előtörténetükkel együtt beküldjék karaktereiket.
A rendezvény délelőtt tíz körül vette kezdetét, ahol a megnyitó után a csapatok egy-egy asztalnál elhelyezkedve merültek el Ynev világában. A jó hangulatú, és a csapatokat megizzasztó játék egészen hat- fél hétig tartott, ami után a kalandmesterek értékelésre ültek össze. A helyszínen tágas, légkondicionált tárgyalóterem, igényes berendezés, tiszta környezet és a szervezők jóvoltából némi nassolni való pogácsa szolgálta a játékosok szórakozását.

 

A találkozón a legjobb csapat és a legjobb szerepjátékos került értékelésre, ám a Hősök napján már hagyománnyá vált módon minden játékos ajándék antikvár fantasy könyvvel és oklevéllel távozott. A csapatok, szintén a hagyományok szerint, hazavihették a kalandmodul egy-egy nyomtatott példányát is.
A III. Hősök Napja rendezvény legjobb csapata Névtelen csapat lett, Frosti, Kharon és Levi szereplésével, Kalandmesterük Vodli Márió volt. A csapat - aki a II. találkozón szerzett címét megtartotta - idén is magasba emelhette a vándorkupát, illetve hagyományosan elsőként választhattak az ajándék könyvek közül. A legjobb szerepjátékos címet ez alkalommal Pintér Dénes (Vidám fegyvertársak csapat) érdemelte ki, aki a Kalandozók.hu által felajánlott, éppen a kaland helyszínéül szolgáló vidék leírását is tartalmazó antikvár Rúna magazinnal térhetett haza. A toroni tolvajjal játszó Dénes Kalandmestere Tantos András volt. Gartulálunk a helyezést elérteknek!

 

A jó hangulatú, hol nevetéssel, hol NJK-k kurjantásaival tarkított találkozót a családias eredményhirdetés után egy rövid közös "sörözés"-sel egybekötött beszélgetés zárta a múltkori találkozó - egyébként közeli helyszínén. Itt mindenki elégedettségéről számolt be, és ezt látva biztosak lehetünk benne, hogy a következő Hősök napja is megrendezésre kerül és reméljük, legalább ennyi lelkes játékos részvételével zajlik majd!

 

Ryltha legendája
Karakteralkotás

 


A kép a Hősök Napja weboldalának fejlécéül szolgáló, Sheyenne Rainstorm által készített kép átalakított változata.


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Hozzászólás írása...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...