Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Beszámoló a III. Keleti Legendák MAGUS Találkozóról


MagyarGergely

Üdv Kalandozók!
Tegnap (2014.06.21.) sikeresen megtartásra került a Krónikák csapatának szervezésében a III. Keleti legendák MAGUS találkozó.
[PRBREAK][/PRBREAK][ATTACH=CONFIG]394[/ATTACH]
Az aktuális Krónikák rendezvénysorozat harmadik epizódja a Krónikák versenyek szokásos hangulatát és jellemzőit hozta.

A rendezvény helyszíne a jól ismert Afri Café volt, (Budapest, IX. ker. Kinizsi u. 2-6), ahol ez alkalommal tizenegy csapat és kalandmestereik, összesen 55 fővel gyűltek össze. A találkozó 9-kor vette kezdetét, a játékosok ünnepélyes megnyitó és KM kiosztás után 10-18 óráig kalandozhattak Ynev világán.

 

A találkozó - ahogy a Keleti legendák valamennyi epizódjában - ynevi helyszíne ezúttal is az új Enoszuke volt. A találkozó iránti folyamatos érdeklődés egyértelműen bizonyítja, hogy érdemes volt munkát fektetni a keleties hangulatú sziget "felélesztésébe".

A kalandmodul, ami Az Ellenségem ellensége címet viseli, Varga Igor (Víí) alkotása, és Psz. 3714-ben játszódik, a nagy csapás után három részre szakadt Enoszuke Északi, niarei befolyású Amateraszuke nevű régiójában. A versenyre a MAGUS eredeti rendszerében került sor, a játékosok előre beküldött karakterekkel vehettek részt, a régóta fejlődő, úgynevezett Tetemre hívás típusú, átfogó, részletes, sajátos szabályokat is hozó és több helyen táposnak is nevezhető karakteralkotás előírásai szerint.

 

A rendezvényen a Kalandozok.hu is képviseltette magát, két kalandmester, Con Salamander és Magyar Gergely részvételével.

 

A mesélés 18-18,30-as végét rövid összegzés, majd ünnepélyes zárás követte. A Krónikás rendezvényekhez híven ezúttal sem kapott hangsúlyt a pontozás, így helyezésekről sem számolhatok be. Valamennyi csapat ajándékokkal távozott, a fantasy magazinok mellett ezúttal nyomtatott kalandmodult és az új Enoszuke A3-as méretű térképét is választhatták.

 

A találkozó szervezéséért idén is Gulandro-t (Szilágyi János) illeti köszönet, ami természetesen a modulírónak és a Krónikák csapatának is kijár.
A találkozó jó hangulatban telt, és elmondható, hogy valamennyi csapat sikerrel végig tudta játszani a fordulatos kalandmodult.
Reméljük, minél többetekkel találkozhatunk majd a Keleti Legendák következő epizódján is!

Kapcsolódó cikkek:
Enoszuke
Tetemre hívás típusú karakteralkotás V3.0
Az ellenségem ellensége


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...