Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Beszámoló a III. Keleti Legendák MAGUS Találkozóról


MagyarGergely

Üdv Kalandozók!
Tegnap (2014.06.21.) sikeresen megtartásra került a Krónikák csapatának szervezésében a III. Keleti legendák MAGUS találkozó.
[PRBREAK][/PRBREAK][ATTACH=CONFIG]394[/ATTACH]
Az aktuális Krónikák rendezvénysorozat harmadik epizódja a Krónikák versenyek szokásos hangulatát és jellemzőit hozta.

A rendezvény helyszíne a jól ismert Afri Café volt, (Budapest, IX. ker. Kinizsi u. 2-6), ahol ez alkalommal tizenegy csapat és kalandmestereik, összesen 55 fővel gyűltek össze. A találkozó 9-kor vette kezdetét, a játékosok ünnepélyes megnyitó és KM kiosztás után 10-18 óráig kalandozhattak Ynev világán.

 

A találkozó - ahogy a Keleti legendák valamennyi epizódjában - ynevi helyszíne ezúttal is az új Enoszuke volt. A találkozó iránti folyamatos érdeklődés egyértelműen bizonyítja, hogy érdemes volt munkát fektetni a keleties hangulatú sziget "felélesztésébe".

A kalandmodul, ami Az Ellenségem ellensége címet viseli, Varga Igor (Víí) alkotása, és Psz. 3714-ben játszódik, a nagy csapás után három részre szakadt Enoszuke Északi, niarei befolyású Amateraszuke nevű régiójában. A versenyre a MAGUS eredeti rendszerében került sor, a játékosok előre beküldött karakterekkel vehettek részt, a régóta fejlődő, úgynevezett Tetemre hívás típusú, átfogó, részletes, sajátos szabályokat is hozó és több helyen táposnak is nevezhető karakteralkotás előírásai szerint.

 

A rendezvényen a Kalandozok.hu is képviseltette magát, két kalandmester, Con Salamander és Magyar Gergely részvételével.

 

A mesélés 18-18,30-as végét rövid összegzés, majd ünnepélyes zárás követte. A Krónikás rendezvényekhez híven ezúttal sem kapott hangsúlyt a pontozás, így helyezésekről sem számolhatok be. Valamennyi csapat ajándékokkal távozott, a fantasy magazinok mellett ezúttal nyomtatott kalandmodult és az új Enoszuke A3-as méretű térképét is választhatták.

 

A találkozó szervezéséért idén is Gulandro-t (Szilágyi János) illeti köszönet, ami természetesen a modulírónak és a Krónikák csapatának is kijár.
A találkozó jó hangulatban telt, és elmondható, hogy valamennyi csapat sikerrel végig tudta játszani a fordulatos kalandmodult.
Reméljük, minél többetekkel találkozhatunk majd a Keleti Legendák következő epizódján is!

Kapcsolódó cikkek:
Enoszuke
Tetemre hívás típusú karakteralkotás V3.0
Az ellenségem ellensége


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Hozzászólás írása...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...