Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Beszámoló a X. Jubileumi Szárnyatlan Pegazus MAGUS szerepjáték versenyről


MagyarGergely

Üdv minden kalandozónak!
2014.05.24-én, szombaton sikeresen megrendezésre került a X. Szárnyatlan Pegazus MAGUS szerepjáték verseny.
[PRBREAK][/PRBREAK][ATTACH=CONFIG]364[/ATTACH]

 

A jubileumi versenyre Budapesten, egy igen színvonalas helyen, a 10 minutes Bistro & Cafe-ban (VIII.ker, Futó u. 47-53) került sor. A csapatok tágas helyen normális asztalokat, kényelmes székeket kaptak és a jó időnek hála, többen választották a szabad ég alatti helyet.
A találkozóra néhánnyal több mint száz szerepjátékos gyűlt össze, így az idei év eddigi legnagyobb MAGUS eseményének is számít. A 15 csapat mellé 15 kalandmester és 15 bíró, valamint néhány szervező és segítő vonult fel.
A verseny a játékosok részére 10 órakor vette kezdetét, a kalandozás Yneven kis csúszásokkal 18 óráig tartott. A szervezők ugyancsak kitettek magukért, a helyszínen inni és nassolnivaló várta a csapatokat, később egy energiaitalt is kapott minden résztvevő. Az egyszerre tartott ebédszünetben a résztvevők előre kiválasztható ebédet kaptak, árát már a tartalmazta a nevezési költség. A szervezést és az előkészületeket pontos, és folyamatosan vezetett szervezői adatbázis segítette. Az eseményt támogatta a Delta Vision és a Lunír kft-k is.
A versenyen a Kalandozók.hu is képviseltette magát két kalandmesterrel, Con Salamander és Magyar Gergely személyében.

 

A versenymodul, aminek írója Szilágyi Szabolcs, a Memento mori címet viseli, és Psz. 3699-ben, a Déli Városállamok egy nyugati államába, Lavandron városába vezette a kalandozókat. A csapatok értékelését a kalandmesterek, és a folyamatosan jelenlévő bírók értékelték, egy csapatot és egyéni szerepjátékot értékelő lapon.

 

A verseny első legjobb csapata a 'Nézőpont kérdése' nevet viselő csapat lett, amelynek tagjai: Con Larrodan, Molnár Klaudia, Kiss Pál és Varga Gyula voltak. Kalandmesterük Horváth Gábor volt.
A második helyezett csapat az Elfendel krónikásai nevet választotta, játékosai Gulandro, Angyal, Kacat, Savdémon és Ket voltak. Kalandmesterük Nagy-Huszár Imre volt.
A harmadik helyezett csapat a Vasta Nerada lett, tagjai Mihály Márta, Bíró József Márton; Sásvári Péter, Tátrai Kriszta és Badik Szabó Dániel voltak, Kalandmesterük Con Salamander.

 

A Sajátos Örömök Rabjai (SÖR) csapat különdíjat kapott, tagjai Czitler Sándor, Ceskel Katalin, Varga Eszter, Szatmári Péter és Szilágyi Zoltán voltak, nekik Almády Balázs mesélt.

 

A verseny legjobb szerepjátékosa Varga Igor (Víí) lett, a Slyers csapatból. Kalandmestere Magyar Gergely volt.

 

A versenyen a bírók a kalandmestereket is értékelték, ahol Con Salamander bizonyult a legjobbnak.

 

A díjazottak különböző összegben vásárolhattak MAGUS könyveket a helyszínen, illetve oklevelet és ajándékcsomagot kaptak. Gratulálunk nekik!
A tartalmas és jó hangulatú verseny eredményhirdetése és zárása után amolyan After party került megrendezésre, ahol, már másik helyszínen a játékosok és kalandmesterek még sokáig beszélgettek, és osztották meg egymással az aznapi kaland izgalmait.
Azt gondolom, hogy a verseny igen jól sikerült, ami nem csak a modul, de a kiváló szervezés érdeme is. Reméljük, hogv sok ilyen színvonalú versenyre számíthatunk még a Szárnyatlan Pegazusoktól a jövőben is.

 

Memento mori


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Hozzászólás írása...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...