Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Beszámoló az Első mesélői önképző körről


MagyarGergely

Üdv kalandozók!
A mai napon sikeresen megrendezésre került az Első mesélői önképző kör a Cantinában.
[PRBREAK][/PRBREAK][ATTACH=CONFIG]461[/ATTACH]

 

2014.09.27.-n első alkalommal került megrendezésre a Mesélői önképző kör, Puskás Tibor (Mazsinó) szervezésében. A rendezvény helyszíne a Cantina club volt (1074 Budapest, Alsó erdősor utca 3.)
A rendezvény 16,00-kor vette kezdetét. A klub felső szintjén majd tizenöt profi és kezdő kalandmester gyűlt össze, ahol négy előadó fél-félórásra tervezett előadását hallgathatták meg. A több színvonalas MAGUS rendezvényről ismert arcok mellett szép számmal szerepeltek újak is.
Az egykori alapító-Kalandozós főszervező és ötletgazda mellett a Kalandozók.hu egy fő meghívott előadókval képviseltette magát, de többen Szegedről vagy Győrből érkeztek az eseményre. A belépő díj a Cantina napi jegye, fejenként 400 Ft volt, és a helyszínen büfé is rendelkezésre állt. A kivetítővel is támogatott előadások változatos témában, a kezdőtől a haladó szintig adtak ötleteket és tanácsokat a kalandmester társaknak. A rendezvény előadói voltak:

 

Szokolai Árpád - Terület alapú mese;
Puskás Tibor - A szerepjáték fogalma és alapjai;
Magyar Gergely - Felkészülés a modul (vázlat) írásra;
Hartyándi Mátyás - Világok alternatívan.

 

Az előadások rövid szünetekkel 19,00-ig húzódtak, ami után beszélgetés, illetve rögtönzött mesélés következett több csoportban. Az érdeklődők így a gyakorlatban is megismerkedhettek az előadások egyes elemeivel, illetve eszmét cserélhettek megannyi dologban, ami a kalandmesterséghez illetve a szerepjátékhoz kapcsolódik. Ez olyannyira jól sikerült, hogy már-már a klub zárását is akadályoztuk...

 

Az előadásokról videó- és hangfelvétel készült, ami hamarosan elérhető lesz. A szervező szándéka szerint az önképző kör havi rendszerességgel kerül majd megrendezésre.
Remélem, hogy a jó hangulatú - és egyébként igen hasznos - esemény és kezdeményezést a jövőben növekvő érdeklődés fogadja majd és sokakkal találkozunk legközelebb is!

 

 



Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...