Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Beszámoló az I. Keleti Legendák MAGUS találkozóról


MagyarGergely

Üdv Kalandozók!
A mai napon (2014.03.01.) sikeresen megtartásra került a Krónikák csapatának szervezésében az I. Keleti legendák MAGUS találkozó.
[PRBREAK][/PRBREAK]
[ATTACH=CONFIG]257[/ATTACH]
A találkozó - bár a Krónikák csapatának szokása minden versenysorozatukat, táborukat külön egyedi névvel ellátni - az Amund nevével fémjelzett Krónikák verseny szokásos hangulatát és jellemzőit hozta.
Az ezúttal ingyenes rendezvény helyszíne a szintén jól ismert Afri Café volt, (Budapest, IX. ker. Kinizsi u. 2-6), ahol ez alkalommal tizenöt csapat és kalandmestereik, összesen 84 fővel gyűltek össze. A találkozó 9-kor vette kezdetét, a játékosok ünnepélyes megnyitó és KM kiosztás után 10-18 óráig kalandozhattak Ynev világán.

 

A találkozó - és az új rendezvénysorozat - ynevi helyszíne ezúttal az új Enoszuke volt, az alkotó nagyok által pusztulásra ítélt, sokak által kedvelt "keleti stílusú" szigetet az oldalunkon is megtalálható kiegészítő állította helyre, és emelte vissza a játszható MAGUS helyszínek sorába.
A kalandmodul, ami a Szétszakadt birodalom címet viseli, Herce Zoltán alkotása, és Psz. 3714-be, a Nagy csapás után éledező, lehetőségekkel és fájdalmakkal teli, részekre szakadt Enoszukére kalauzolt minket.

 

A versenyre a MAGUS eredeti rendszerében került sor, a játékosok előre beküldött karakterekkel vehettek részt, a régóta fejlődő, úgynevezett Tetemre hívás típusú, átfogó, részletes, sajátos szabályokat is hozó és több helyen táposnak is nevezhető karakteralkotás előírásai szerint.

 

A rendezvényen a Kalandozok.hu is képviseltette magát, két kalandmester, Con Salamander és Magyar Gergely részvételével.

 

A találkozó verseny jellegét több összetevőjű pontozás teremtette meg, ahol a KM-ek és a vándor bíró által összesen 100 pontot gyűjthettek össze a csapatok.
Bár az eredményhirdetés a Krónikás szokások szerint nem volt túlhangsúlyozva, valamint a verseny folytatásos jellege, így nem a mostani rész, de a jövőbeni végeredmény fontossága külön hangsúlyt kapott, fontosnak tartom a jelenlegi találkozón legtöbb pontot elért csapatot megemlíteni: Ez a csapat a Kamikázék csapata volt, 86 ponttal, (Tagok: Bereczki Róbert, Cirifischio, és sika), kalandmesterük Ettore volt.
Gratulálunk nekik!

 

A mesélés 18-18,30-as végét rövid összegzés, majd ünnepélyes zárás követte, ahol minden résztvevő oklevelet kapott, a csapatok pedig a szokásokhoz híven antikvár könyveket, illetve az idén jó minőségű Rúna magazinokat választhattak.

 

A találkozó szervezéséért idén is Gulandro-t (Szilágyi János) illeti köszönet, aki hosszú szünet után gyönyörű kedvese támogatásával - aki egyébként a játékosok sorát színesítette - végre ismét összehozott egy versenyt a MAGUS kedvelők számára, természetesen a szokásos Krónikák csapat segítségével.

 

A találkozó jó hangulatban telt, a csapatok megelégedve álltak fel az asztalok mellől, és a játékosok sokáig mesélték egymásnak a keleties hangulatú modul során szerzett élményeket.

 

A Keleti legendák versenysorozat lesz, reméljük, a jövőben is hasonlóan kedvező feltételekkel, és legalább ilyen érdeklődéssel és létszámmal. Mi ott leszünk! Gyertek ti is minél többen!

 

Kapcsolódó cikkek:
Enoszuke
Tetemre hívás típusú karakteralkotás V3.0
Szétszakadt birodalom


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...