Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Beszámoló az I. Keleti Legendák MAGUS találkozóról


MagyarGergely

Üdv Kalandozók!
A mai napon (2014.03.01.) sikeresen megtartásra került a Krónikák csapatának szervezésében az I. Keleti legendák MAGUS találkozó.
[PRBREAK][/PRBREAK]
[ATTACH=CONFIG]257[/ATTACH]
A találkozó - bár a Krónikák csapatának szokása minden versenysorozatukat, táborukat külön egyedi névvel ellátni - az Amund nevével fémjelzett Krónikák verseny szokásos hangulatát és jellemzőit hozta.
Az ezúttal ingyenes rendezvény helyszíne a szintén jól ismert Afri Café volt, (Budapest, IX. ker. Kinizsi u. 2-6), ahol ez alkalommal tizenöt csapat és kalandmestereik, összesen 84 fővel gyűltek össze. A találkozó 9-kor vette kezdetét, a játékosok ünnepélyes megnyitó és KM kiosztás után 10-18 óráig kalandozhattak Ynev világán.

 

A találkozó - és az új rendezvénysorozat - ynevi helyszíne ezúttal az új Enoszuke volt, az alkotó nagyok által pusztulásra ítélt, sokak által kedvelt "keleti stílusú" szigetet az oldalunkon is megtalálható kiegészítő állította helyre, és emelte vissza a játszható MAGUS helyszínek sorába.
A kalandmodul, ami a Szétszakadt birodalom címet viseli, Herce Zoltán alkotása, és Psz. 3714-be, a Nagy csapás után éledező, lehetőségekkel és fájdalmakkal teli, részekre szakadt Enoszukére kalauzolt minket.

 

A versenyre a MAGUS eredeti rendszerében került sor, a játékosok előre beküldött karakterekkel vehettek részt, a régóta fejlődő, úgynevezett Tetemre hívás típusú, átfogó, részletes, sajátos szabályokat is hozó és több helyen táposnak is nevezhető karakteralkotás előírásai szerint.

 

A rendezvényen a Kalandozok.hu is képviseltette magát, két kalandmester, Con Salamander és Magyar Gergely részvételével.

 

A találkozó verseny jellegét több összetevőjű pontozás teremtette meg, ahol a KM-ek és a vándor bíró által összesen 100 pontot gyűjthettek össze a csapatok.
Bár az eredményhirdetés a Krónikás szokások szerint nem volt túlhangsúlyozva, valamint a verseny folytatásos jellege, így nem a mostani rész, de a jövőbeni végeredmény fontossága külön hangsúlyt kapott, fontosnak tartom a jelenlegi találkozón legtöbb pontot elért csapatot megemlíteni: Ez a csapat a Kamikázék csapata volt, 86 ponttal, (Tagok: Bereczki Róbert, Cirifischio, és sika), kalandmesterük Ettore volt.
Gratulálunk nekik!

 

A mesélés 18-18,30-as végét rövid összegzés, majd ünnepélyes zárás követte, ahol minden résztvevő oklevelet kapott, a csapatok pedig a szokásokhoz híven antikvár könyveket, illetve az idén jó minőségű Rúna magazinokat választhattak.

 

A találkozó szervezéséért idén is Gulandro-t (Szilágyi János) illeti köszönet, aki hosszú szünet után gyönyörű kedvese támogatásával - aki egyébként a játékosok sorát színesítette - végre ismét összehozott egy versenyt a MAGUS kedvelők számára, természetesen a szokásos Krónikák csapat segítségével.

 

A találkozó jó hangulatban telt, a csapatok megelégedve álltak fel az asztalok mellől, és a játékosok sokáig mesélték egymásnak a keleties hangulatú modul során szerzett élményeket.

 

A Keleti legendák versenysorozat lesz, reméljük, a jövőben is hasonlóan kedvező feltételekkel, és legalább ilyen érdeklődéssel és létszámmal. Mi ott leszünk! Gyertek ti is minél többen!

 

Kapcsolódó cikkek:
Enoszuke
Tetemre hívás típusú karakteralkotás V3.0
Szétszakadt birodalom


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Hozzászólás írása...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...