Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Beszámoló az V. Cantina MAGUS versenyről


MagyarGergely

Üdv kalandozók!
2014.01.25.-én, szombaton sikeresen megtartásra került az V. Cantina MAGUS verseny. Következzék rövid beszámolónk.
[ATTACH=CONFIG]228[/ATTACH]

 

[PRBREAK][/PRBREAK]A verseny helyszíne a Cantina klub volt (Budapest, Alsó erdősor u. 3.), ahol 19 játékos, plusz a mesélők gyűltek össze az alkalomra. Jó volt látni nem csak fiatal, de jócskán 30 fölötti játékosokat is... a négy csapat a klub két szintjén foglalták el helyeiket, és 12-től egészen 20 óráig kalandoztak Ynev világán, és volt, aki még az eredmény hirdetés után is folytatta.

 

A kalandmesterek között a Kalandozók.hu is képviseltette magát, Con Salamander és Magyar Gergely személyében.

 

A karaktereket első Tapasztalati szintre kellett kidolgozni, külön karakteralkotás szerint. Megjegyzendő, hogy azok a csapatok és játékosok, akik részt vettek az előző versenyen, a történethez laza szálakkal kötődő kalandban is, egyel magasabb tapasztalati szinten indulhattak, és hasonló módon lesznek jutalmazva a következő verseny visszatérő résztvevői is, hiszen ők tovább folytatják a kalandozást.

 

A kaland, amelyet Domokos Tamás készített a Tizennegyedik zászlóháború előestéjén, Psz. 3692-ben játszódott, a Dwyll Unió területén, Sur tartomány egyes kalandozók számára talán már ismerősen csengő Nurween városában.

 

A versenyen immár a hagyományokhoz híven a játékosok szerepjátékos teljesítményét (és nem a modul gyors felgöngyölítését) értékelték, előre kidolgozott pontrendszer alapján.
A versenyen legjobb szerepjátékos és legjobb csapat lett hirdetve és díjazva. Az előbbit Réthelyi Zsolt szerezte meg, a Veteránok csapatából, Ranil-papjával, kalandmestere a modulíró, Doma volt. A legjobb csapat (az egyéni átlagok alapján) a Vegyesfelvágott csapat lett, kalandmeseterük Magyar Gergely volt. A győztesek oklevelet és mutatós kupát is kaptak.
Gratulálunk nekik!

 

Végezetül a magam, és azt hiszem, mindenki nevében köszönöm Szalay Gergőnek, a Cantina klub tulajdonosának a szervezést!

 

Mi úgy láttuk, minden játékos jól érezte magát, és reméljük, a következő rendezvényen már a klub méretit feszegető létszámmal vághatunk neki az ynevi kalandoknak!

 

A találkozó kalandmodulja megtekinthető az oldalon:

 

Dwoon bércek közt


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Hozzászólás írása...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...