Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu Nyári Tábor 2015 - Beszámoló


Antail

Kedves Kalandozók!

 

A 13. Kalandozok.hu Nyári Tábor 2015. július 1-5. között került megrendezésre, a rendezvénynek immár harmadik alkalommal helyet adó gyömrői kastélyban.

 

A tábor június 30-án Con Salamander szervezésében egy önkéntes nappal indult, melynek keretében számos kalandozó tevékenykedett a kastély játszóterének felújításában, melyben minden reményünk szerint az iskolások is örömüket lelik majd. Az önkéntes munkával egyetemben a közösségi adományokból a kastélygondnokság szerszámkészletét is sikerült bővítenünk!

 

A táborban 12 csapat mérette meg magát a M.A.G.U.S. versenyen, mely három és fél napon át, egészen szombat délig tartott. A modult, amely a "00: Emberölésre Felhatalmazva" címet kapta, TAO készítette. A kalandozók idén a pyarroni titkosszolgálat ügynökeit alakították egy nem mindennapi bevetésben, Syburr városában.

 

A modulversenyt az egyéni szerepjátékos értékelés (Magyar Gergely rendszere) és a modul megoldása alapján szerezhető pontok összessége alapján értékeltük. A legjobb mesélőt a csapatoknak kiosztott mesélői értékelő lap alapján választottuk ki.

 

Legjobb csapat

 

  1. First Class
  2. Chutzpah
  3. Concordium


Legjobb egyéni szerepjátékos

 

  1. Hulla (Rizikófaktor)


Legjobb modulmegoldó

 

  1. Brute (Chutzpah)


Legjobb kalandmester

 

  1. Magyar GergelyA táborban megrendezésre került az immár 13 éves hagyománynak örvendő Kalandozok.hu Ynev Kvíz, ahol a kalandozók lexikális tudásukról adhattak tanúbizonyságot.

 

Ynev Kvíz

 

  1. Lord Nova és Khuriboow


A táborban számos sportprogram és játék is volt, úgy, mint ultimate frizbee, számháború és ping-pong verseny.

 

Ping-Pong verseny

 

  1. TAO

 

A szombat délutáni napon ismét megrendeztük a Kalandozók Szerepjáték Délutánja névre keresztelt táborprogramot, ahol a táborlakók és vendégek a saját kalandjaikkal, különböző rendszerekben játszottak.

 

A tábor szervezői csapatát Antail, BigMac, Con Salamander, Felon, Magyar Gergely, Hulla, Silver és TAO alkották.
A mesélők csapata: Alkyone, Antail, BigMac, Dekker, Frosty, Magyar Gergely, Messor, Mosquito, Silver,Sir Thomas, TAO és Tetra.

 

A tábor létszáma a vendégeinkkel együtt bőven átlépte a 70 főt. Az élménybeszámolókat ezen fórumon olvashatjátok. Egy újabb sikeres rendezvényt írtunk be történelmünkbe. Ezúton is köszönjük mindenkinek a szervezést és részvételt!

 

00: Emberölésre felhatalmazva

 

Üdvözlettel,
Antail

 

attachment.php?attachmentid=673&stc=1


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...