Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozók Útján I. - Történelmet írunk, ismét


Antail

Kedves Kalandozók!

 

A M.A.G.U.S. szerepjáték életében egyedülálló lépést tettünk, hogy ismét pár elégedett mosolyt csaljunk a kedvenc szerepjátékunk rajongóinak arcára.
Hogy miről is van szó? Kezdjük pár előzménnyel...
[PRBREAK][/PRBREAK]
A 2008-as Kalandozok.hu Nyári Táborban került szóba először egy mindenki számára elérhető modulgyűjtemény ötlete, melyben a táborokban már lejátszott és kipróbált kalandokat gyűjtjük össze. A tengernyi munka eredményeként 2011-ben bemutattuk, és elérhetővé tettük a Kalandozók Útján I. névre keresztelt modulgyűjteményünket, mely jellegében az előzőekben a hivatalos kiadók által kiadott modulgyűjtemények formáját követte. A modulgyűjtemény 5 versenymodult tartalmaz, mintegy 413 oldalon keresztül tárgyalva. (Lásd [1])

 

Egy szerepjátékos életében egy érdekes és hasznos könyv mindig óriási értéket képvisel. Érezni a könyv súlyát, az illatát, lapozni míves oldalait, teletűzdelni könyvjelzőkkel és jegyzetpapírokkal, úgy gondoljuk mind-mind hozzátartoznak a könyv teljes élményéhez.

 

Ím - egy rövidke bevezető után - örömmel jelentem be neked, hogy a Kalandozók Útján I. - M.A.G.U.S. rajongói kalandmodul gyűjtemény, hosszú kalandokkal teli út után megérkezett pyarron legmegbízhatóbb nyomdájából a Kalandozók városába, hogy te is magadénak tudhass belőle egy példányt!

 

Álljék itt pár kép a raktárunkból ízelítőnek:

 

[TABLE=width: 90%, align: center]
[TR]
[TD][ATTACH=CONFIG]337[/ATTACH][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][ATTACH=CONFIG]338[/ATTACH][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][ATTACH=CONFIG]340[/ATTACH][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][ATTACH=CONFIG]339[/ATTACH][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

 

A kiadás költségeit az Erioni Hercegi Bankház finanszírozta. A kiadás barátoknak és rajongóknak szól, az semmilyen formában nem jár egyik fél számára sem haszonszerzéssel. A kiadvány pénzért való további terjesztése a pyarroni paktum egyértelmű megszegése, amely a legképzettebb fejvadászklánok általi megtorlással jár.

 

Amennyiben érdekel egy példány, úgy ne légy rest felkeresni minket a kalandozokutjan@kalandozok.hu címen, hogy megbeszéljük hol, miként veheted át.

 

Most örülj velünk, és majdan vidd a hírt kalandjaid során, a Kalandozók lobogójáról!

 

Tisztelettel,
A Kalandozók.hu Csapata

 

[1] Elektronikus formátum.


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...