Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu - augusztusi összefoglaló


Antail

Üdvözlet Mindenkinek!

 

Három hét telt el azóta, hogy publikáltuk az új oldalmotort, így szeretnék egy rövid összefoglalót írni, hogy milyen fejlesztések történtek azóta, illetve milyen új lehetőségekkel bővült az oldal.[PRBREAK][/PRBREAK]

 

  • Fórum: Con Salamanderrel folyamatosan dolgozunk a fórum orkangol részeinek pyarronira fordításán.
  • M.A.G.U.S. rész: MagyarGergely már bővebben kifejtette az előző hírben itt, ám örömmel hozzáteszem, hogy már több, mint 245 cikk elérhető a gyűjteményben. Ez a szám Gergely jóvoltából folyamatosan nő.
  • NJK rész: Ceripapa fog nekünk előrukkolni, egy minden eddiginél nagyobb NJK tárral, ezt a M.A.G.U.S. részben találjátok.
  • Naplók rész: ez tulajdonképpen egy blogmotor, amellyel lehetőségek kínánunk biztosítani azoknak akik szerepjátékos naplót/blogot akarnak vezetni. Legyen akár egy könnyed hangvételű játéknapló, egy karaktergyűjtemény, vagy akár egy saját gondolatok blogszerű megosztására szolgáló napló, mindent szivesen látunk! Ha szeretnél naplót indítani és nehézségeid vannak vele, csak kérdezz a fórumban!
  • Térkapuk rész: a korábbi szövetségek részt felváltotta a Térkapuk tere. Daru jóvoltából már számos MAGUS-os és más szerepjátékos oldal is megtekinthető rajta. Ha valaki szeretné a gyűjteményben látni az oldalát, vagy más oldalát, ne habozzon megosztani velünk valamilyen módon.
  • Csapatok rész: ez még annyira nem látható, mint a többi. A fórum Közösség részén belül van. Lehetőséget ad nyílt/zárt csapatot létrehozni, amely után privát fórumtémák indíthatók a csapat számára, körlevél küldésre, karakterek feltöltésére és akár album létrehozására is van lehetőség. Nem tudod hol beszéljétek meg az otthoni, vagy a táborra jelentkező partikoncepciótokat? Akkor itt az ideje létrehozni neki egy privát csapatot. Kérdések a fórumon jöhetnek.
  • Démontekercs: ha unod böngészni a fórum felületét, akkor a Démontekercsen mindig megtalálod a legújabb történésekkel kapcsolatos dolgokat röviden.
  • Galéria: a galériánkat már korábban átköltöztettük a facebookra. Jelenleg is folyik a régi képek (több, mint 10 ezer kép) feltöltése.


Ütemterv a jövőre nézve

  • Rendezvények rész beindítása
  • Irodalom rész beindítása
  • Fórum kinézet javítása (november után)


Szépen alakul tehát az oldal, szeretnénk, ha egy olyan MAGUS közösségi központot tudnánk kialakítani, amit mindenki szivesen használ a szerepjátékos dolgainak egyhelyen tartására, szervezésére és rendezésére, így ha bármi ötleted van, amit szivesen látnál oszd meg velünk!

 

Izgalmas kalandozást kívánok Kalandozó!

 

Antail

attachment.php?attachmentid=48&stc=1


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...