Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Megújuló MAGUS-kiegészítők rész


MagyarGergely

„A sötét folyosón, lehorzsolt tagokkal nehéz másznod, bármilyen rejtett is legyen a titkos alagút, a klán szívéhez közeledve nem lehetsz elég óvatos. A száraz levegőjű, sziklába vájt szűk járatban nehéz az előrehaladás, a fekete falak durva egyhangúságát csak néha töri meg egy-egy mágiával védett szellőzőrács, de a titkok kifürkészése minden bizonnyal megéri majd a fáradtságot. A comtur hangjára leszel figyelmes, és közelebb óvakodsz a méreglényekkel őrzött központi tanácsterem szellőzőjéhez. Sokan vannak bent, mind a klán beavatottjai. A comtur után a tűmester krákogását hallod, felismered a méregmester savanyú szagát, rögtön a fal mellett a démonlovas szuszog fojtott, mély hanggal, körben a tutorok és a magitorok figyelik a boncmester szavait... valami nagy dolog készül.”
[PRBREAK][/PRBREAK]


attachment.php?attachmentid=40&stc=1

 

 

Üdvözlet minden Kalandozónak!

 

Antail Főmágus már bemutatta az új oldalt. Ennek keretében szeretném most a figyelmetekbe ajánlani a MAGUS kiegészítők részt, ami nem csak új formában, de új szemlélettel is szeretné elétek tárni a létező és elérhető összes MAGUS cikket.
Szó szerint. Akácsak a Shanice szerzetesei, vagy a kráni fejvadászklánok minden tudásmorzsát egybegyűjtő és megőrző beavatottai, szeretnénk, ha a Kalandozók egy mindent átfogó MAGUS cikkgyűjteményt tehetne elétek, a teljes tájékoztatást, a teljes kép kialakítását szolgálva, akár csak olvasgatáshoz, akár játékhoz, kaland tervezéséhez, akár fejlesztéshez használatik majd. Ide értendőek természetesen nem csak a sorra megjelenő, és a nekünk beküldött új cikkek és kiegészítő írások, hanem a már megjelent cikkek is.

 

A szándék, a teljes kép kialakítása nem teszi lehetővé és szükségessé a válogatást, a gyűjteménybe minden bekerül, így a cikkek között eltérő méretű, szerkezetű, és főleg minőségű cikkeket találhattok, a stílust és formát azonban igyekszünk a tőlünk telhető módon egységesíteni. Minden írás méltó arra, hogy itt szerepeljen, hiszen egyszer valaki a MAGUS világát bővítette vele. Sem javítgatást (akár világ, akár játéktechnika értelemben), sem módosítást nem találsz bennük, csupán egységes formát kaptak. Értékelni, válogatni nektek kell majd. Az új oldal sokrétű lehetőségeiből adódóan a cikkeket lehet rangsorolni, véleményezni, hozzászólásokkal ellátni, reményeink szerint az olvasók épülésére.

 

A MAGUS kiegészítőket kategóriákra bontva találhatjátok meg, és folyamatosan bővül majd az elérhető tartalom. Természetesen vannak olyan írások is, amelyeket a szerzői jogok nem engednek az oldalon megjelentetni - ilyenek például a regények -, ám ezekről is találhattok majd idővel összefoglalókat, értékelést, ajánlást.
A cél az, hogy raktárunkban mindent felhalmozzunk, ami csak szeretett Ynevünk világáról elérhető.

FELHÍVÁS


 

Amennyiben szeretnéd te is itt látni már publikált, de a gyűjteményben még nem szereplő, vagy teljesen új, eddig az asztalfiók mélyén rejtegetett cikkedet, kiegészítődet, küldd el nekünk, hogy része lehessen a MAGUS univerzumáról fellelhető legnagyobb tudástárnak!

 

Ugyanígy várjuk bárminemű észrevételeiteket, kiegészítéseiteket a fent lévő cikkekkel kapcsolatban. A klán érdemei szerint jutalmaz minden segítő kezet...


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...