Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Mordecai von Kahre

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden, amit Mordecai von Kahre tett közzé

  1. Bocs a közvetlen hangvételért, de te is tudod, hogy az nem ugyanaz. Valóban olcsóbb lenne és valószínűleg jobb minőségű is. Ez viszont nem erről szól, legalábbis nekem nem, ez inkább elvi kérdés. A pdf-ek megvannak és tíz éve simán megy laptopról a játék... Nem tudom ez inkább érzelmi alapú, nem racionális, nem a pénzről vagy a könyv hasznosságáról szól. Más érzés, ennyi. Fixen vannak itt még egy "páran" akik értik miről beszélek.
  2. Sziasztok! Tudom, lerágott csont, de azért időnként bepróbálkozom. Igyekszem egy bármilyen állapotban lévő UTK-t szerezni, csak annyi a lényeg, hogy az összes lap meglegyen, az árban flexibilis vagyok, biztosan megtudunk egyezni. Keressetek bátran privátban vagy itt!
  3. Sziasztok! Tudom, hogy lényegében esélytelen, de akinek van bármilyen állapotban eladó UTK-ja kérem keressen meg privát üzenetben vagy az e-mail címemen hannthehun[kukac]gmail.com Ha küld róla fotókat, szívesen teszek rá ajánlatot. (Tisztában vagyok a könyv értékével és ritkaságával és nyitott vagyok ellen ajánlatokra is) Nagy szükségünk lenne rá, mert sokat játszunk és a telefonon/laptopon böngészés eléggé kiábrándító játék közben.
  4. Szerbusztok! Nics valakinek UTK-ja vagy Geofrámiája amitől megválna? Tudom, hogy elég reménytelen, de hátha...
  5. Sziasztok! Ahogy korábban írtam, ha sikerül TK-kat szereznem (UTK továbbra is kerestetik) elkezdem a kiegészítőket is begyűjtögetni. Már több kiegészítőre kaptam privátban ajánlatot és jelenleg csak a Geofrámiát keresem, ha valakinek van eladó kérem írjon üzenetet. Köszönöm!
  6. Sziasztok! Mostanában elkezdtem az egyetemi haveroknak KM-kedni és arra jöttem rá, hogy a pdf-ek egyszerűen nem kényelmes megoldások (legalább is nekem). Most vadászok egy minél teljesebb gyűjteményre, de első lépésként nagyon jól jönne egy ETK vagy UTK (mind kettőt játszuk) , ha van itt valakinek eladó. Tiszában vagyok a jelenlegi horribilis árakkal, de úgy érzem, ha valahol itt talán találok legalább is értelmes kinálatot. Amint be tudtam szerezni a TK-kat (egyiket vagy mind kettőt) fogok posztolni a többi keresett könyvről is. Részletekkel keressetek itt és megbeszélünk valamit. Előre is köszönöm! Üdv
×
×
  • Új...