Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Praedarmon

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Hozzászólások Praedarmon által közzétéve

  1. Tetra:

    A lapok 90%-a hivatalosan megjelent regeny vagy hivatalos forras. Ami nem, azok pedig nemsokara hivatalossa valnak. A kartya keszitoinek celja a magus kozossegenek kozelebbe kovacsolasa. A kartya egesz evben minimum 2 komolyabb kiegeszitovel orvendezteti meg a jatekosokat, jelen pillanatban a gyepuvidek kiegeszito fog napvilagot latni ami az egyik legjobb magus regenyen alapul: A pokol cimu muvet veszi alapul. Igy olyan szereplok jonnek mint pl a Buyuk. Hidd el teljesen alaptalan amit allitasz, latogasd meg a kozossegeket, meg fognak cafolni! Meg a vegen te is jatekos, gyujto leszel! ;)

    Legolo:

    Nem olyan bonyolult, erre valona kezdo csomag amivel pikk-pakk meg lehet tanulni jatszani! Az mk.deltavision.hu oldalon keress ra. Vagy a facebookon a magus tarsalgo keresd meg

     

  2. Sajnalaom hogy ezt tapasztalod. Ha megnezed az altalam irt video/face/honalpot akkor rajossz, hogy az utobbi 4-5 ev alatt a magus zaszloshajoja a kartya, olyan szervezetseg van mogotte amit mindenki kivanhat csak, 4 eve toretlen a fejlodes es a leheto legjobb kezekben van! Olvass, tajekozodj ne csak itelkezz kerlek, szerintem te is maskepp fogod latni! Tobb mint 300-400 jatekos nem tevedhet.. 

  3. Mondjuk azt hogy közel 4000 lap jelent eddig meg, így színesítve ki az Ynevi palettát! Nem gondolnám, hogy a kártya szét túrta volna Ynevet. Az útóbbi időkben pedig az írókkal folyamatosan egyeztetve került egyre közelebb az irodalom és a kártya világa.

  4. Sziasztok!

    Ha már magus, akkor nem mehetünk el szó nélkül a magus kártya mellett sem. Szeretném a segítségeteket kérni abban, ha valakinél lapulnak még a szekrény mélyén elhagyatva mappák, gyűjtemények, lapkészletek, ne tartsa magában! keressen fel ezen a mail címen: freemail79 kukac freemail pont hu

    Köszönöm!

×
×
  • Új...