Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

IX. Hősök Napja

Lágy gitár hangja csendül fel a füstös, bor és pálinka szagú kocsmában. Egy karcos férfi hangja ismert dallamba kezd ahogy szép lassan lábak dobogása csatlakozik hozzá. Habár az este tökéletesen alkalmas lenne a mulatásra, de senkinek sincs hozzá kedve, hiszen mindenki tudja, hogy a holnapi nap nem lesz könnyű, de túl kell élni hiszen holnap virrad a

 

HŐSÖK NAPJA

 

tqAKxyM.jpg

 

 

 

Nagy szeretettel hívunk meg minden kedves vállalkozó szellemű játékost a IX. Hősök Napja szerepjáték találkozóra. Északi kampányunk folytatódik. Ahogy a játékosok egyre jobban megismerik Nandahalát és a környékét, annak népeit és szokásait, reméljük, mindenki tetszését elnyerik. Ne feledjük, hogy most már egyre több karakter részesül a megpróbáltatások árán elért jutalomból.

 

Időpont: 2017. május 6. (szombat) 09:00

Részvételi díj: 1500 HUF (Befizetési határidő: április 16)

 

Számlaszám(OTP): 11773463-00215211

Név: Vodli Jenő

Közleménybe kérek mindenkit, hogy a nevet (nicket) illetve neveket írjátok bele.

 

Karakteralkotás ki fog kerülni az elkövetkező hetekben. Őszhöz képest tervezünk 1-2 finomhangolást ismét, mert ugye sose tökéletes semmi! Viszont kifejezetten elégedettek vagyunk a karakteralkotással, így hosszútávon tervezünk vele!

Jelentkezési határidő és a részvételi díj határideje április 16.  Kérek mindenkit, hogy a jelentkezését legalább egy üzenettel az alábbi elérhetőségek valamelyikén jelezze, illetve véglegessé akkor válik ha megérkezik a részvételi díj. Az oldalon is nyomon követhető lesz a résztvevő játékosok neve!

 

C%25C3%25ADmer.jpg

 

Kérdéseket illetve karaktereket az alábbi elérhetőségek valamelyikére lehet címezni:

 

Vodli Jenő (Shalafi del Necro):

- vodli.jeno@gmail.com

- https://www.facebook.com/jeno.vodli

- 0036703813848

 

 

 

 

 

Hangulatkeltő novellák és a karakteralkotás az elkövetkező hetekben folyamatosan ki fognak kerülni. Jó készülődést kívánok mindenkinek és ne feledjétek:

 

"Örökké akartok élni?"


Recommended Comments

Üdvözlök mindenkit!  Én is híján vagyok csapattársaknak, mert én is készülök a Hősök Napjára! Ha Bűvdudás elfogad csapattársának, már ketten lennénk. De ez még nem tesz ki egy kalandozócsapatot...

Link a hozzászóláshoz
Crocodile szelleme

Közzétéve:

 

Üdv! Szeretnék csatlakozni  hozzátok, ha megengeditek. Egy kis lépés nekem, de egy nagy ugrás a Hősök Napja felé mindhármunknak.

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...