Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Shalafi del Necro

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  621
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Shalafi del Necro

 • Rang
  Élő legenda
 • Születésnap 1987/02/27

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Pap
 • Mi a kedvenc regényed?
  Farkastestvér
 • Ki a kedvenc íród?
  J. Goldenlane
 • Mi a kedvenc szerepjátékos idézeted?
  "Most pedig beletaposod az összes ki*aszott harci tartalékod"
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  kalandozok.hu
  kronikak.hu
  Hősök Napja
  Mentálcsavar
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  Shadwrun, 7tenger, Vampire the Masqurade, CoC, GURPS
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  2001
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  naaaaagyon régen! még PaLa idejében
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Kyel, Ork héroszok
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  van, szekszrádi Héroszok klub

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Shalafi del Necro

  A zenedoboz

  Szia, most láttam, csak a bejegyzést, közvetve kapcsolódik a történethez a nyári Ököljog címü kaland, illetve az október 25-28. ai Hősök Napja táborban lesz a közvetlen folytatása.
 2. Lágy gitár hangja csendül fel a füstös, bor és pálinka szagú kocsmában. Egy karcos férfi hangja ismert dallamba kezd ahogy szép lassan lábak dobogása csatlakozik hozzá. Habár az este tökéletesen alkalmas lenne a mulatásra, de senkinek sincs hozzá kedve, hiszen mindenki tudja, hogy a holnapi nap nem lesz könnyű, de túl kell élni hiszen holnap virrad a HŐSÖK NAPJA Nagy szeretettel hívunk meg minden kedves vállalkozó szellemű játékost a IX. Hősök Napja szerepjáték találkozóra. Északi kampányunk folytatódik. Ahogy a játékosok egyre jobban megismerik Nandahalát és a környékét, annak népeit és szokásait, reméljük, mindenki tetszését elnyerik. Ne feledjük, hogy most már egyre több karakter részesül a megpróbáltatások árán elért jutalomból. Helyszín: Babits Mihály Kulturális Központ Időpont: 2017. május 6. (szombat) 09:00 Részvételi díj: 1500 HUF (Befizetési határidő: április 16) Számlaszám(OTP): 11773463-00215211 Név: Vodli Jenő Közleménybe kérek mindenkit, hogy a nevet (nicket) illetve neveket írjátok bele. Karakteralkotás ki fog kerülni az elkövetkező hetekben. Őszhöz képest tervezünk 1-2 finomhangolást ismét, mert ugye sose tökéletes semmi! Viszont kifejezetten elégedettek vagyunk a karakteralkotással, így hosszútávon tervezünk vele! Jelentkezési határidő és a részvételi díj határideje április 16. Kérek mindenkit, hogy a jelentkezését legalább egy üzenettel az alábbi elérhetőségek valamelyikén jelezze, illetve véglegessé akkor válik ha megérkezik a részvételi díj. Az oldalon is nyomon követhető lesz a résztvevő játékosok neve! Kérdéseket illetve karaktereket az alábbi elérhetőségek valamelyikére lehet címezni: Vodli Jenő (Shalafi del Necro): - vodli.jeno@gmail.com - https://www.facebook.com/jeno.vodli - 0036703813848 Facebook csoportunk Facebook esemény Hangulatkeltő novellák és a karakteralkotás az elkövetkező hetekben folyamatosan ki fognak kerülni. Jó készülődést kívánok mindenkinek és ne feledjétek: "Örökké akartok élni?"
 3. Jó olvasgatást kívánok a hangulatkeltőhöz http://hosoknapja.blogspot.hu/2016/09/viii-hosok-napja-hangulatkelto.html
 4. Helyenként játékos felhőpamacsok takarják el az amúgy tiszta égen sziporkázó csillagokat, hogy néhol csak emlékezetből lehet kivenni egy-egy csillagképet. Ahogy felülsz és magad előtt szemléled a tájat mintha a szemed előtt kelne új életre a tó tükre felett a nap. A reggel vörös fénye mintha mélyebb árnyalatot öltene, mintha forró vérrel öntözték volna a horizontot, és te tisztában vagy vele, hogy ez a jel annak a jele, hogy ismét felvirradt a HŐSÖK NAPJA Nagy szeretettel hívunk meg minden kedves vállalkozó szellemű játékost a VIII. Hősök Napja szerepjáték találkozóra. Miután sikeresen részt vettünk a nyári jubileumi Vándorkrónikák táborban mind szervezés mind résztvevőkként, ősszel második alkalommal kerül megrendezésre táborunk. Hasonlóan a tavalyi évhez 3 naposra tervezzük, illetve igény szerint egy nulladik nappal szeretnénk tetőzni az élményt, mert mindannyian tudjuk, hogy táborból sosem elég! Ezúttal egy másik helyszínt választanánk, habár végletekig elégedettek voltunk a tavalyi helyszínnel, de a megközelíthetősége sajnos hátránya volt a helyszínnek, illetve a férőhelyek is végesek voltak, így egy szintén Szekszárd közeli településen Alsónánán a Galagonya táborban kerül sor a rendezvényre. Helyszín: Galagonya Tábor, Alsónána Időpont: 2016. november (3-)4-5-6. Részvételi díj: 12000 HUF / nulladig nappal 16000 HUF (Befizetési határidő: október 16.) Számlaszám(OTP): 11773463-00215211 Név: Vodli Jenő Közleménybe kérek mindenkit, hogy a nevet (nicket) illetve neveket írjátok bele. A tábor programja a tavalyihoz hasonlatosan úgy lesz, hogy a fő kalandot szombaton meséljük, ami természetesen egyenes folytatása északi kampányunknak (Olajos Rongyok valamint az Észak és Dél). Többi napra pedig egyéni játékok kerülnek majd kiírásra. Az alábbi elérhetőségeken lehet jelezni, amennyiben valaki mesélni szeretne pénteki avagy szombati napon egy kalandot, természetesen mi is kivesszük a részünket belőle újból. Kérnék mindenkit, hogy az október 16.-ai jelentkezést tartsa szem előtt, ez a helyszín kérése! A nulladik napra való igényt pedig kérek mindenkit, hogy legalább egy e-mailben vagy posta galambbal jelezze felém elsejéig, hogy meg lesz-e a létszám! Kérdéseket illetve karaktereket az alábbi elérhetőségek valamelyikére lehet címezni: Vodli Jenő (Shalafi del Necro): - vodli.jeno@gmail.com - https://www.facebook.com/jeno.vodli - 0036703813848 Facebook csoportunk Facebook esemény Karakteralkotásunk a nyár folyamán úgy érezzük jól vizsgázott, némi finomhangolás után az elkövetkezendő hetekben ki fog kerülni, ahogy a hangulatkeltők is. Addig pedig ne felejtsétek: "Örökké akartok élni?"
 5. No hát rég jártam a táborban. Én bárhol jól tudom magamat érezni, szerencsére nem kellett megerőltessem magamat, kellemesen telt el ez a pár nap. Köszönet a szervezőknek, hiszen egy ilyen tábor előkészítése mindig sok munkát és elkötelezettséget igényel, de hát meglátszik a 14 év rutin a dolgokon. Örömmel tapasztaltam, hogy 10 év kihagyás után nem sokat változtak a dolgok, így ismerős terepen gyorsabban oldódott a hangulatom. Külön köszönet a csapatomnak is, hogy bevettek köreikbe, kiválóan szórakoztam, csupán a kockák nem szerettek minket, de ráfogom a fronthelyzetre A kalandot pedig majd elolvasom mert gyanítom csak érintőlegesen sikerült csak részt vegyünk benne Köszönet a mesélésért Hullának és Tetrának! Remélem nem voltam túl akadékos, csak hát a mesélői beidegződések, hogy enyém az utolsó szó De én nagyon jól éreztem magam játék közben, így bízom benne, hogy a KMek is! Ja és köszönet a kajáért, kiválló volt, én mindig úgy állok neki, hogy menza kaja szinvonal ha ezt megugorja már elégedett vagyok, de mind mennyiségben mind minőségben megfelelő volt! Végezetül nagyon örülök, hogy sikerül a közös szórakozásunkban közeledni és együttműködni, hiszen cél a szórakozás!
 6. Az oldalon írtam pár szót én magam is, kiraktam pár képet. De biztos már is ír majd élménybeszámolást még
 7. Sunyi modon kitoltam a határidőt egy picit Fe megjöttek a karakterek minden rendben. Természetesen szívesen látunk mindenkit
 8. Valóban nem mindennap aktívkodom itt a fórumon, de szerencsére MagyarGergely válaszánál én sem tudtam volna kimerítőbbet adni. A felhasználható szabálykönyvek listája megtalálható a karakteralkotásban, a harcművész fegyvereket természetesen lehet használni. Mivel Péntek este lejár a jelentkezés ezért egy újabb hangulatkeltőt olvashat mindenki az oldalon, néhány hasznos információval: http://hosoknapja.blogspot.hu/2016/03/vii-hosok-napja-hangulatkelto_29.html
 9. http://hosoknapja.blogspot.hu/2016/03/vii-hosok-napja-hangulatkelto.html Hangulatkeltő, jó olvasgatást kívánok!
 10. Szekszárdi VII. Hősök Napja M.A.G.U.S. találkozó. Részletek ITT találhatóak.
 11. VII. Hősök Napja Csillagos éj borul föléd, lágy langyos szellő járja át a könnyű nyári ruhád. A levegő tele van élettel és érzed, hogy valami új kezdődött el. A vihar fellegei végleg elvonultak, hogy átadja helyét valami izgalmas ismeretlennek. Megpillantod a horizonton az első vérvörös csíkokat és tudod, hogy ez nem más mint a HŐSÖK NAPJA Nagy szeretettel hívunk meg minden kedves vállalkozó szellemű játékost a VII. Hősök Napja szerepjáték találkozóra. Az őszi táborban lezárult egy kampányunk délvidéken, ahol megpróbáltuk Ynev kevésbé ismert tájait bemutatni a résztvevőknek, és szeretnénk ezt a hagyományt folytatni csupán ezúttal északnak véve az irányt. Új kezdet okán, új karakteralkotásunk is lesz, ami idővel ki fog kerülni az oldalra. Helyszín: Babits Mihály Kulturális Központ Időpont: 2016. április 9. (szombat) 09:00 Részvételi díj: 1500 HUF (Befizetési határidő: március 31) Számlaszám(OTP): 11773463-00215211 Név: Vodli Jenő Közleménybe kérek mindenkit, hogy a nevet (nicket) ileltve neveket írjátok bele. Karakteralkotás a következő hetekben ki fog kerülni, korábbiaktól eltérően most egy pár szinttel lejjebb célzunk. Ennek ellenére korábbi hagyományunkat megtartva az időben megérkezett karaktereket díjazzuk majd, ennek mértéke is benne lesz a karakteralkotásban. Illetve aki nem küldi a karakterét annak meg kell tanulnia együtt élnie a különleges fel nem készítési táblázattal. Valamint a karakterek leadási határideje is március 31. Karakteralkotás Kis segédlet a karakteralkotáshoz Kérdéseket illetve karaktereket az alábbi elérhetőségek valamelyikére lehet címezni: Vodli Jenő (Shalafi del Necro): - vodli.jeno@gmail.com - https://www.facebook.com/jeno.vodli - 0036703813848 Facebook csoportunk Facebook esemény Hangulatkeltő novellák és a karakteralkotás az elkövetkező hetekben folyamatosan ki fognak kerülni. Jó készülődést kívánok mindenkinek és ne feledjétek: "Örökké akartok élni?"
 12. VI. Hősök Napja(i) Ahogy felnézel, arcodba hulló csatakos tincseid közül tudod, hogy csupán egy lehetőséged van. Nincs több játszadozás, nincs több trükközés eljött az idő, hogy pontot tegyél a történet végére, fegyveredet megszorítod hiszen tudod ma eldől minden, mert ma van a HŐSÖK NAPJA Szeretettel hívunk meg mindenkit a VI. Hősök Napjára ami jelen esetben rendhagyó lesz több okból is.Az első, hogy ezúttal 3 napig fog tartani ez a bizonyos hősies nap, a másik oka pedig, hogy a kronikak.hu támogatásával szervezzük meg találkozónkat. Helyszínünk ezúttal a festői Bátaapáti Apponyi Kúria, időpont pedig az október 23., 24., 25., napjaira eső hosszú hétvége. Szeretnénk egy szerepjátékban és jó hangulatú hétvégét eltölteni valamint a korábban megkezdett délvidéki kampánynak egy lezárást keríteni. A helyszín kapacitása véges így a résztvetők számát kénytelen vagyunk 20 főben limitálni, így jelentkezési szándékot kérem telefonon vagy elektronikus úton jelezni. Helyszín: Bátaapáti Apponyi Kúria (Petőfi utca 26.) (GPS koordináták: 46°13'10" É 18°35'52" K) Időpont: 2015. október 23-25. Részvételi díj: 11500 HUF (Az ár tartalmazza a szállást és az étkezést is) (Befizetési határidő: otóber 4.) A részvételi díjat az alábbi OTP-s számlára kérnénk legkésőbb október 4. napjáig megküldeni. Számlaszám: 11773463-00215211 Név: Vodli Jenő Közleménybe kérek mindenkit írja be a nevet illetve a neveket. A Karakteralkotás pedig ismét a jól ismert Tetemre hívás típusú karakteralkotás. KARAKTERALKOTÁS Természetesen a korábban már használt karakterek részesülnek az elismerésekben, beleértve a korábbi Hősök Napja találkozókat is. A karakterek leadási határideje Október 11. és ezúttal is szeretnénk az előtörténeteket 200-400-600 TPvel jutalmazni, az ezután beérkezett karakterek sajnos elesnek ezektől az extra pontoktól, valamint elszenvedik a különleges fel nem készítéssel járó nehézségeket. A karaktereket és egyéb kérdéseket az alábbi elérhetőségek valamelyikére lehet címezni: Vodli Jenő (Shalafi): - vodli.jeno@gmail.com - http://www.facebook.com/jeno.vodli - +36-70/38-138-48 Facebook csoportunk A távolabbról és tömegközlekedéssel érkezők számára természetesen ki fog kerülni a helyszín megközelítéséhez némi segédlet. A találkozóig ki fognak kerülni a hangulatkeltő novellák, így nem maradt más hátra mint jó készülődést kívánjak és ne feledjétek: "Örökké akartok élni?"
 13. http://hosoknapja.blogspot.hu/2015/03/orokleny.html Kikerült a hangulatkeltő, Jó olvasgatást!
×
×
 • Új...