Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Újra frissült Ynev nagytérképe


MagyarGergely

Üdv kalandozók!

A mai napon frissült Ynev nagytérképe. 

Az Antail (megjelenítés) és Magyar Gergely (térkép) munkájaképpen régóta az oldalon elérhető, visszajelzések alapján a legnépszerűbb és a legtöbbet használt kiegészítőnk a MAGUS világához, ez alkalommal újra frissült, mondhatni szintet lépett. 

A térképre 400+ helyszín került fel, így elméletileg minden, kiadványokban megjelent, Ynere való - és méretarányában a nagytérképre való - helyszínt megtalálhattok rajta. Számos méltó házi kiegészítő, kalandmodul helyszínei is felbukkannak a térképen - bár ezen a téren még lesz mit fejleszteni, hiszen ilyen cikkből rengeteg van.

Rajtatok a sor, fedezzétek fel újra Ynevet, számos olyan helyszínnel, amiket csak a térképre alaposan ráközelítve találhattok meg. Szándékunk szerint többé nem lehet kérdés, hogy ez a vár vagy az az ország, város hol található - csak meg kell keresni.

Az is rátok vár, hogy megtaláljátok azokat a helyszíneket, amik véletlenül lemaradtak, aki felfedez ilyet, azt kérem - természetesen pontos forrásmegjelöléssel együtt - jelezze, hogy semmi ne maradjon le a térképről. 

Természetesen az eddig megszokott funkciók is elérhetőek, a zoom mellett váltható a domborzati és a politikai réteg, mind 3692 és 3715 között. Az első adag kiegészítőt és kalandmodult, amit a térképhez kötöttünk zászlócskák jelzik, - ezek is ki- és bekapcsolhatók - ahonnan elérhetők az oldal vonatkozó cikkei. 

Természetesen a nagytérkép nem létezne és nem ilyen volna, ha nem dolgoznának többen is azon, hogy Ynev fejlődjön, és rendszeresen újdonságok jelenjenek meg hozzá, kalandmodulok készüljenek, kiegészítők lássanak napvilágot. Sokak munkájának köszönhető az az anyag, amit nekem "csak" fel kell dolgozni. A mostani nagy lépésért köszönet illeti: 

Amundot, Gulandrot és Szilágyi Jánost is;

Con Salamandert;

Gora Györgyöt;

Lozartant;

Lumirt, az egykori dicső Krán-project atyját;

Miracort és a Farkasodú csapatát;

Shalafi Del Necrot és a Hősök Napja csapatát;

Szabó Pétert (Kakashegyi rém);

és a Kalandozok.hu kiváló modulíróit;

valamint több szerzőt is, akik névtelenül, de minőségi munkával építik szeretett fantziavilágunkat. Ha kihagytam valakit, nem szándékosan tettem. 

Jó böngészést, nézegetést, olvasást, játékot, mesélést és fejlesztést, írást kívánunk minden MAGUS-osnak! 

Ynev nagytérképe

Szerkesztve ekkor: , MagyarGergely által


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...