Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

viiper

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Hozzászólások viiper által közzétéve

  1. Üdv mindenkinek!

    Bejárósként az utolsó éjjel (se) piáltam, így már most  is arra alkalmas állapotban vagyok, hogy írhassak. :) Hozzáteszem, hogy nem terveztem írni, de ennyit tényleg megérdemelnek a szervezők, és a közösség..

    A 90-es évek hőskorszaka után nemrég jutottam el oda az életben, hogy újra megízlelhessem a szerepjátékok, és el tudjam dönteni, hogy  jó-e ez még nekem. Az elmúlt sok-sok évben ott motoszkált a gondolat, de...

    ...szóval arra gondoltam, hogy ez a közeli helyszínű tábor, és a MAGUS rpg, amivel annó sokat játszottam, ideális lesz. Természetesen senkit sem ismertem a kalandozok.hu-ról, egyszerűen csak keresgéltem a neten, és "belefutottam" az oldalba, megláttam, hogy lesz tábor, és beregisztráltam. Szerencsémre a "csapatkeresőben" megismerkedtem, ill. befogadott Rodrigo, az általa találó módon "Fresh Meat" elnevezéssel illetett csapat 5. tagjának. A csapat - leszámítva egy apát , és fiát - egymásnak teljesen ismeretlen kalandozó társakból verődött össze, ráadásul jómagam újrakezdőként, valamint két abszolút kezdő is debütált a táborban. Ennek ellenére a játék során a társaság tagjai nagyon gyorsan finomhangolódtak egymásra, és csapattá váltunk, mi több, igyekeztünk egymás játékélményét nem rontva végigjátszani a modult. Lozartannak ezúton is köszönjük a mesélői munkáját! Kicsit úgy érzem - és ezt nyilván nem játéktechnikailag gondolom - hogy ő is a csapat részévé vált!

    Jól szórakoztuk, bár a modult, úgymond nem tartom hibátlannak..

    A helyszínről röviden annyit, hogy - a dögmeleget leszámítva - ideális volt a környezet egy ilyen létszámú, és programú rendezvény sikeres lebonyolításához.

    A versenymodul játék alkalmakon felül lehetőség volt egyéb játékokra, beszélgetésekre, és nem volt nehéz új ismeretségekre szert tenni. A törzsgárda jól fogadta a hozzám hasonló új arcokat. Nyitott, befogadó közösség ez!

    Jövőre, veletek, ugyanitt!

    Tisztelettel: viiper (Logan)

  2. Érdeklődnék, hogy a tábor területén van-e bőven árnyékos, kiülős játéknak megfelelő hely, ill. a táborban vannak-e ehhez műanyag asztalok, székek szép számmal, esetleg  csak sörpadok vannak, vagy mi a helyzet? Plusz van-e lehetőség ilyen külső játékterekre hosszabbítóval - valami udvari csatlakozással - áramot vinni (lámpához, elektromos szúnyogcsapdához, ventilátorhoz, akármihez..) ?

×
×
  • Új...