Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Tani

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  20
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Tani

 • Rang
  Világjáró
 1. Sziasztok! Először is, gratulálok nektek a tábor sikeréhez! Másodszor, szeretném megkérdezni, hogy a klubotok, amit Creep emlegetett, hogyan, mikor és hol fog müködni? Tani
 2. Lorin: szia! A találkozók továbbra is rendszeresen szoktak lenni, minden honap utolsó keddjén. A hangulat általában jó szokott lenni, lvégre mindenki kedvenc hobija körül forognak a témák. Klubot pedig talán tudok egyet ajánlani, mi most dolgozunk egynek a beinditásán. Péntekenként, délután 4-től és vasárnaponként du. (általában) 2-től müködünk, a Fácánkakas sörözővel szemben, a Szertelen egyesület irodájában. Dijazás: 100Ft/fő/alkalom. A hétvégén nem lesz klub, mert nem leszek itthon, de ha érdekel, akkor gyere le egyszer.
 3. Rendben, köszönöm szépen!
 4. Sziasztok! Mi a napokban adjuk majd le a jelentkezést és azt szeretném megkérdezni, hogy az első törvénykönyvbe nem sok minden van leirva a tolvajok felszerléséről (még egy alapcsomag sem nagyon). Mit lehet használni a felszerelés összeirására?. VAn egy runás cikk erről, azt lehet? Van esetleg valami más, amit használhatok?
 5. Szia! Két dolgot szeretnék megkérdezni, ami nem derült ki a kiirásból, vagy nem igazán értem. 1.: hány fős csapatok jelentkezését várjátok? 2.: nem kap minden kaszt automatikusan alapfelszerelést. Miért? Válaszaidat előre is köszönöm.
 6. Sziasztok! Ujabb tali kerül megszervezésre, a helyszin változatlanul az Egyetem Kávéhzá, az időpont pedig Dec. 28, csütörtök, 17 óra.
 7. Sziasztok! Az e havi találkozó helye és időpontja: 2006 Oktober 31, kedd, 18 óra, Egyetem Kávéház. Talán azt is megengedik nekem, hogy egy nem szorosan az rpg-hez kapcsolodó rendezvényről is hírt adjak nektek. Oktober 28-án lesz az Animáció Világnapja, amellyel kapcsolatban Debrecenben is egész napos rendezvény lesz, vetitésekkel, képregényes kiállitásokkal és előadásokkal. Azért bátorkodtam beirni ide, mert ezt is lassacskán alakulófélben lévő csapatunk szervezi. Ezen csapat célja, hogy segitsen a Debrecen környéki szerepjátékos és képregényes élet közösségi müködésében, rendezvényeket, klub
 8. Lóbelt: Most hirtelen nem tudom, hol van a Rolling Rock, de a tali helyszinéül szolgáló Egyetem kávéház az Egyetem sugárúton van (ha jól emlékszem, 15. sz.), nem messze az Imperial biliárd szalontól. Tali természetesen lesz, vagyis én tuti ott leszek. Raze: nagyon sajnálom, igérem, hogy ha rendesen sikerül beinditani ezeket a talikat, akkor majd megprobálunk kitalálni valami megoldást, hogy azok is le tudjanak jönni, akiknek a hétvége a jó.
 9. Na, akkor a következő tali helye és időpontja: 2006 szept. 26, kedd, 18 óra, Egyetem kávéház
 10. Sziasztok! Arflo Dan Zepper a szakadár: Kikőtős kérdésre a válasz: Eredetileg az Egyetem Kávéház volt a találkozok helyszine. Többen jelezték azonban, elsősorban a nem dohányzok, hogy kéne keresni egy olyan helyet, legalább a jó időjárás idejére, ahol ki lehet ülni és nem áll meg a füst. Mivel nem vagyok Debreceni és elég kevés szorakozó helyet ismerek, valamint a Kikőtőt szvsz elég sokan ismereik, ezért erre esett a választás. Télen vissza fogunk költözni az Egyetem Kávéházba, mert télen a Kikőtőben még nagyobb a füst és az egyetemistáktól, meg a hangos zenétől sem elférni, sem beszélgetni ne
 11. Bocsi, hogy csak most válaszolok, de per pillanat a legminimálisabbra korlátozodik az internet elérésem, mert baj van a géppel. Most is csak úgy bekérezkedtem a nővéremékhez. Sajnálom, hogy vannak olyan emberek, akik eleve kimaradnak a találkozokból, mert nekik pont a hétvége lenne a jó, de sajnos egyszerűen nem tudnék olyan időpontot találni, ami mindenkinek jó. Jelenleg viszont azt kell mondjam, a Debreceni szerepjátékosok nagy többségének a hétköznap jobb (pl. egyetemisták vagy olyanok, akik dolgoznak és a hétvégét inkább a családdal töltenék, stb.) ezért a találkozok még egy idejig hasonlo
 12. Lesz nálam egy képregény, meg egy doboznyi kocka kitéve az asztalra. Arról fel lehet majd ismerni minket.
 13. Bocsi, csak ma tértem vissza a szabiról és nem voltam netközelben. A találkozó 29-én, 18 orától lesz a Kikötöben.
 14. Bár egy kicsit késtem, de igéretemhez hiven kiraktam az asztalra két képregényt meg egy kis fadoboznyi kockát. Ennek ellenére sajnos nem jött oda hozzánk senki, aki eddig nem volt még találkozón. Minden honapban meg lesz azonban rendszeresen rendezve, és ha akarjátok, akkor majd szolok nektek is.
×
×
 • Új...