Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Pszichológus

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  3
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Pszichológus

 • Rang
  Felvilágosult földműves
 1. Persze, ezzel nincs gond, sőt, talán jobb is, ha előbb kirázódsz magadból. Csak ne feledkezz meg róla, mert akkor nem tudom használni, te meg potyára dolgoztál a másikkal.
 2. Dehogynem, egy kérdés kifejezetten kalandmestereknek: megváltoznak-e a játékosok a játék folyamán? Volt-e olyan tapasztalatod, hogy egyszer csak valakire rácsodálkoztál, hogy na nézd csak, miből lesz az almáspite? Úgy értem, mint KM biztosan sokkal tudatosabban figyeled akár a karaktereket, akár a játékosokat, és így nyilván észreveszel olyan dolgokat is, amiket más esetleg nem. Engem az érdekelne, hogy segíthet-e. és ha igen, hogyan, a játék az embereknek. Ha van tapasztalatod, szívesen venném, ha megosztanád.
 3. Kedves Kalandozók! Én is kutatás miatt kérném a segítségeteket, az én témám pszichológiai, és egy műhelymunkát írnék belőle. A felmérés arra fókuszálna, hogy milyen összefüggések vannak a játékos személyisége és a játszott karakter személyiségvonásai között. Két, azonos kérdőívet kellene ehhez kitölteni, egyiket a saját, másikat a karaktered nevében, mindegyik 99 kérdésből áll, de a személyiségkérdőívek már csak ilyen hosszúak. Olyan, 18 éven felüli kalandozók részvételét kérném, akik a hagyományos, (nem online, nem számítógépes) játékot játszák, kockákkal, kalandmesterrel stb. A kitöltés természetesen anonim, de mivel két tesztet kell összevetni, szükséges egy azonosító megadása is mindkét lapon. Linkek az oldalakhoz: Saját: https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... E6MQ#gid=0 Karakter: https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... c6MQ#gid=0 Ha ezen túl bármilyen ötletetek, mesélnivalótok, megjegyzésetek, véleményetek lenne a fent megjelölt témával kapcsolatosan, tehát karakter és játékos viszonylatában, akkor szívesen várom ezeket, akár itt, akár az inyariv@gmail.com címen. Segítségeteket előre is köszönöm, üdv, Virányi Judit
×
×
 • Új...