Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

toraritte

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden, amit toraritte tett közzé

  1. Ki is ment a fejembol, hogy van ilyen, koszi! Hu de sokszor voltam mar igy:D Epp most dumalgattam egy angolajku ex-munkatarssal, elkuldtem neki is, mivel erdekelte a sztori; kivancsi vagyok mit fog szolni hozza. Zsenialisnak talalom a MAGUS regenyek archaikus magyar nyelvezetet, es mivel nem vagyok egy mufordito, igy sokszor fogalmam sincs, hogy mik lehetnek az angol megfeleloi az egyes nyelvi fordulatoknak. (Attol is tartok, hogy valoszinuleg sokat nem is lehet direktbe leforditani.) Sohar Aniko Korongvilag forditasai (fokepp az Orseg! Orseg!) az etalon, igy ha annak a minosegnek a 15-20 szazalekat el tudom erni, akkor mar elegedett leszek. Ha van kedved dolgozni ezen, akkor szivesen felteszem mashova is, ahol Neked egyszerubb. Es meg egyszer koszonet a kommentjeidert - az elmult par honap suru volt, de most probalom ujra belevetni magam:)
  2. Koszi a tippeket! Nem sok tapasztalatom van e teren, ezert a kezdeti strategiam az, hogy forditom ahogy megy, pihentetem kicsit, kesobb ujraolvasom, majd finomitok rajta. Arra is jo volt ez az egesz eddig, hogy meg jobban megszerettem az anyanyelvet:)
  3. Itt egy kicsit tobbet irtam (mi motival, hol tartok, stb): https://www.reddit.com/r/humagus/comments/ybeime/magus_novellak_regenyek_angolul/ Iszonyat lassan halad az egesz, es most mar ertem, hogy a muforditoknak mi tart olyan sokaig:) Az egeszet pedig azert tettem GitHub-ra, mert ezzel dolgozok nap mint nap (foleg programozas), es igy lehet kovetni a valtozasokat is. Minden visszajelzest / forditasbeli hozzaszolast & hozzajarulast orommel fogadok! > Főleg arra lennék kiváncsi hogy fogadnák külföldön a Magus világát. Erre en is nagyon kivancsi vagyok, de nem ez motival leginkabb. Az uj kotetekrol, rajongoi irasokrol nem sokat tudok, de a 90es es 00as evekben romma olvastam, amit csak talaltam es mai napig nagy kedvenceim - foleg az irasok minosege miatt. A tobbi szerepjatekos vilagrol is csak feluletes ismereteim vannak, de a nagy reszuk egy kaptafara epul, sokszor fekete-feher minden, ellentetben a MAGUS regenyekkel. (Na de elfogult vagyok:)
  4. Erdekelne barkit M.A.G.U.S. novellak / regenyek angolra forditasa?
  5. toraritte

    Ynev szószedete V. 6.0

    Minden elismeresem mindazoknak, akik dolgoztak ezen, es ezer koszonet!
×
×
  • Új...