Con Salamander Közzétéve: Március 28, 2005 Közzétéve: Március 28, 2005 Ahoi!Nos, ez a fórum arra szolgál majd reményeink szerint a jövőben, hogy mindent megmutasson, amit Ynev világa rejteget számunkra, minden apró szegletét bejárhassuk, ha úgy tartja kedvünk, mindenről tudomást szerezzünk, ami csak érdekel.Civilizációk, kultúrák, nemzetek, vallások kerülnek itt bemutatásra, a birodalmak keretein belül.Akadtak már kisebb fórumtémák, ahol ezeket kezdtük vesézgetni, de az valószínűleg kevésnek bizonyult, és eléggé átláthatatlannak. Itt van hát ez a fórum.Ha új témát szeretnétek nyittatni, keressétek fel Antailt, vagy engem (chaten vagy e-mailben, esetleg PMben).A rendszer: itt sincsenek egysorosok, és "én is így gondolom" hozzászólások, ha megoldható, azonban hosszú hozzászólásoknak külön örülnének is az emberek véleményem szerint. Szóval, hajrá, mindenki leírhatja a véleményét, de olyan dolgokat is, amikről úgy véli, hogy a többiek nem tudják. És ne féljetek kérdezni sem!Maradtam tisztelettel: Visamo kedveli ezt
Con Salamander Közzétéve: Március 28, 2005 Szerző Közzétéve: Március 28, 2005 Ahoi! Még valami a hozzászólásokról: Nem lenne jó, ha valahol a következőket lehetne látni: - Mi táp, mi nem táp... - Mi mekkora és milyen értékkekkel rendelkezik (leírást tekintve értelmetlen számadatok) - Teljes saját vélemény, konkrét alap nélkül, kifejtetlenül... - Rendszerekhez kapcsolódó hozzászólások Szóval lehet szvsz, de legyen azért alapja Bye Visamo kedveli ezt
Con Salamander Közzétéve: Január 2, 2006 Szerző Közzétéve: Január 2, 2006 Sziasztok!Eléggé pang a téma, ezért kérném, hogy p.ü.-ben, emailben vagy chaten jelezzétek, mire lennétek kíváncsiak a világgal kapcsolatban. Új témákat fogok nyitni, ha logikusnak, értelmesnek találom a kérést.Sziasztok Visamo kedveli ezt
Recommended Posts