Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
 • Guru Rúna 19. szám


  MagyarGergely
  • Szerző: Valhalla szerkesztőség Forrás: Guru magazin

  Kalandozók véleménye

  Recommended Comments

  szia...köszönöm a scannelt cuccokat..feltűnt a 18as hiánya? Nem lehet megszerezni valahonnan? a 19-es csak ennyi volt? egy előbeszéd?Választ előre is köszönöm

  Link a hozzászóláshoz

  Üdv! Köszönjük az érdeklődést. De, talán, vagy nem. :)

  Ezek kis példányszámban készült magazinok, mára se gazdája (kiadó), se egy tisztességes nyilvántartás róluk... (szerintem itt az oldalon találod a legteljesebbet). A helyzetet bonyolítja, hogy külön számozást kapott a guru magazin (ami nem tudom, rokon-e a PC guruval, de a szerkesztőség egyáltalán nem reagált a megkeresésre.. és egyébként sem biztos, hogy megvan nekik a régi anyag...), és benne a Rúna melléklet. 

  Mindazonáltal ez a szám a 94/9-es Guruban jelent meg és 19-es számozást kapott, az előző a 17-es szám a 94/7-es Guruban... tehát minden emberi logika azt diktálja, hogy valahol legyen egy köztes szám, a 94/8-as, amiben a 18 Guru-Rúna lehet. Bár ez sem biztos, mivel még senki nem látta... más magazinokból tanulva, volt elszámozás, ki nem adott, de azért a szmozásba bevett példány, és az sem alap, hogy minden hónapra egyet kell számolni :) stb. ugyanakkor a Guru még egészen rendezett ebből a szempontból.

  Ugyanakkor ezek szó szerint leletek. Kutatni kell utána, és a legtöbb ember a létezésükről sem tud - nem arcoskodásnak, csak hogy meglehetősen nehézz mára egyáltalán megtalálni... - magángyűjteményekből, fiók aljáról kerülhet elő... ha. Óriási az érdeme ezen magazinok előtalálásában Gulandronak, aki kifejezetten hajtja ezeket, erőt, itőt, és igen, pénzt nem kímélve keresi őket, de egyáltalán nincs könnyű dolga. Ha egyszer előkerül, akkor biztosan megjelenik itt is. 

  Link a hozzászóláshoz

  Sziasztok!

  Lehet találtam egy lehetséges magyarázatot a 18. szám anomáliájára.
  Itt megtaláltam digitálisan a GURU magazint 1992-1996-ig, sajnos pár számból hiányzik a RÚNA rovat (esélyes, hogy ebből lett a PC Guru a leírás alapján '96 után)
  Ha jól láttam a  XVI. szám volt duplikálva, 1994-05. havi az első 16-os (de ez nem M.A.G.U.S. témájú - Das Schwarze Auge)
  A második XVI.-os a 1994-06. havi, ami itt is van. A XVII. a 1994-07.-ben van.
  A 18-as kimaradt a számozásból és a 19-es a 1994-08.-as számba jelent meg nem a 1994-09.-ben
  Innentől  a RÚNA rovat már csak egy pár oldalas reklám lett 1995.04.-es az utolsó.

  Üdv:
  Jani
   

  MagyarGergely kedveli ezt
  Link a hozzászóláshoz


  A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

  Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

  Kalandozónév regisztrálása

  Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

  Csatlakozás a Kalandozókhoz

  Bejelentkezés

  Már velünk kalandozol? Lépj be!

  Belépés

×
×
 • Új...