Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Beszámoló a XVII. Kalandozok.hu Téli Táborról


Antail

A 2019-es év zárásaként - immáron 17. alkalommal - ismét december 27-30 között rendeztük meg a Kalandozok.hu Téli Táborát. Ez a négy nap az év végén mindig szuper lehetőséget biztosít a táborhoz, e tábor esetében sem volt ez másképp.

helyszin.jpg

Az idei TT-t visszaköltöztettük a Bakonyba, szálláshelyünkként a Bakonyi Vándor Vendégház szolgált, ahol egy szép új épületben, igényes körülmények között tudtunk megszállni. A szállás központi közösségi tere kellően nagy volt, hogy mindenki mindenkivel könnyen összefuthasson a tábor ideje alatt. Az étkezést a bakonyszentlászlói önkormányzat konyháján főzték nekünk. A szállásról és a étkezésről az élménybeszámolókban olvashattok bővebben. A Vendégház sok előnye sajnos a játékterek kellő kényelmének hiányával járt, de a csapatok leleményességének köszönhetően ezen hamar felülkerekedtek. Mivel az a célunk, hogy a tábor minden szempontból kifogástalan legyen, így várható, hogy 2020-ban kipróbálunk egy másik, ígéretesnek ígérkező táborhelyszínt.


bakonyibitang.jpg

A Tábor versenymodulját, amely eredetileg a Nyári Tábor versenymodulíró pályázatára készült, Nekdolan készítette. Megkértem Nekdolant, hogy írjon pár gondolatot a modulról. Az ő sorait olvashatjátok alább:

Másnaposok - a versenymodulról

2019-ben a játékosok Istenek és Nagyhatalmak játékszereivé váltak és nem kevesebb, mint Északfölde és Ynev megmentés lett a céljük függetlenül attól, hogy erre vállalkoztak-e vagy sem.

A játék alatt nagyjából követni lehetett, hogy a kalandozók meddig jutottak a történetben az alapján, hogy milyen megjegyzéseket tettek egyes ellenfelek harci képességeit illetően.

Főleg a tábor elején tűnt úgy, hogy a játékosok nehezen emésztik meg egy-két, de főleg egy ellenfél rendkívüli harci tehetségét a saját alacsony szintű karaktereik képességeinek fényében.

Bizony nem minden harc fair, de érdekes volt látni, hogy az eltérő csapatok sok esetben teljesen eltérő okoból találták kiegyenlítetlennek a küzdelmeket. Bizonyos tekintetben minden csapat kénytelen volt a saját keresztjét cipelni a saját játékstílusuktól függően. 

Persze voltak olyan kalandozók, akiknek jobban feküdt a kaland, de alapvetően a játékosok tudásán, kreativitásán és hozzáállásán múlott, hogy mennyire voltak képesek a nehézségeket sikerrel venni.

Köszönettel tartozom a modul megírásában segítkező fórumtagoknak:

TAO-nak és a többi mesélőnek a kritikáért és ötletekért, Bitschaknak a tesztmeséért, Cz-nek és TAO-nak a helyesírási hibák javításáért, Magyar Gergelynek a címerekért és Con Salamandernek a karakterek harci értékeinek kidolgozásáért.

- Nekdolan

njk.jpg

Eredmények

Legjobb Csapat

  • La Familia

Legjobb Szerepjátékosok

  • Kata, KisSzenty, Pistike

Csapatok

  • Angry Beavers: BigM4c, Mosquito, Füli, MateBilic, Scylla
  • Banara: Dryen, Xanner, Catsmile, Kata, Gábor
  • Expendables Deluxe: tetra, Radovid, Rádzs, Elovit, Fake Steve (szellem)
  • Falka: Kisszenty, Réq, Draglid, Kerwin, Zsömi
  • La Familia: Lozartan, Kriszta, Viator, Pistike
  • KM Csapat: Antail, Con Salamander, Cz, Bitschak

Az 2019-es Téli Tábor emléklapjait és okleveleit köszönjük Felonnak!

Gratulálunk a díjazottaknak és mindenkinek köszönjük a játékot!

Tábori album (facebook)

Üdv, Antail & Con Salamander

Szerkesztve ekkor: , Antail által


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...