Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Frissült Ynev szószedete


MagyarGergely

Üdv kalandozók!

Örömmel jelentem be, hogy ismét frissült Ynev szószedete. Azt hinné az ember, hogy egy idő után már nincs sok hozzáadandó kifejezés ehhez az egyedülálló gyűjteményhez, ám az új anyagok megjelenése és a régebbiek feldolgozása rendre szép mennyiségű új kifejezést és pontosítanivalót hoz. Az új változat ismét több pontosítással, kiegészítéssel és immár több, mint 13300 szócikkel áll az Ynevet kedvelők és a részletekre és forrásokra is ügyelő játékosok és kalandmesterek rendelkezésére. A jelenlegi változatban már szinte minden kalandmodul, a legújabb cikkek, modulok és kiegészítők szókészletét is megtaláljátok.

Külön kiemelném - remélem, megbocsájtják, hogy részletes felsorolás nélkül - azoknak a segítségét, akik eseti alkalommal, vagy folyamatosan segítik a szószedet hatalmas anyagának hibajavítását, pontosítását vagy kiegészítését azzal, hogy rendre jelzik nekem a talált hibákat vagy új információkat. Köszönet illeti az ő hozzájárulásukat is.

A szószedet technikai lehetőségei nem változtak, az eddig is hasznosnak ítélt funkciókat megtartotta, ám talán szabad kikotyognom annyit, hogy folyamatban van egy fejlesztés, ami az évszámgyűjteménnyel köti majd össze a jövőben a szószedetet. 

Mindenkinek jó olvasgatást, böngészést, keresgélést és játékot, mesélést kívánok! 

Szószedet

Szerkesztve ekkor: , MagyarGergely által


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Ajánlanék egy kimaradt, mégis "fontos", akár játék közben használható kyr üdvözlési formát. Kyr históriák: S éjre vált a nap, 168. oldal:

" - Sharram - vetette meg előttük a lábát egy magas, olajzöld páncélt viselő kyr. Hangja udvarias, üdvözlése hagyományos volt, ..."

Nálunk évek óta a szerepjátékos levelezés nyitó, üdvözlő sora. :)

Link a hozzászóláshoz


A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...