Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kapi

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    15
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Hozzászólások Kapi által közzétéve

  1. Szia!

     

    Kalandozó csapatnak egynek volt nem hivatalos, de megragadt neve:

    Biborköpenyes Bajnok és bandája/követői/kompániája, de ezt a Biborköpenyes Bajnokon kívül mindenki tiszta szívből utált, viszont a kis félszerzet illuzionista mindenhol így hivatkozott magukra, végül beletörődtek. (szép példája annak, hogy kicsi nyeszlet karakterek is tudják terrorizálni a csapatot)

    Legtöbbször használt csapatnév a Chutzpah [ejtsd: Kusz-pah], a Paranoia RPG-ből származik. Magyarul nagyjából: Eszelős pofátlanságnak lehetne fordítani, ez ugye jellemző a csapat tagjaira, remélem nem kell magyarázni, aki ismer (minket) tudja. 

    Jelenleg Csillám Pónik néven futunk, bár nem láttam még a névátírást, pedig írtam az érintetteknek. :( Ami a vegyes felvágott csapatnak szól, benne van a fiatalos lendület, munkabírás, az örök jókedv, valamint egészséges kiváncsiság az új dolgokra.

    Szimpatikusnak tűnik a Kései Megvilágosodás Egyháza is, csapatnévnek. Melynek szimbóluma a saját homlokára csapó ember, mantrája pedig a Huuu/Ooo B@zdmeg! Mostanában kalandozásaink közbe sokszor szembesülünk ezzel az új vallással.

    Udv,

     Kapi

  2. Huhh... Tervezek/szoktam vinni par játékot. 

    Idên:

    Castles of burgundy, Imperial, Brass, Terra Mystica, Imperial Assault, Pandemicre gondoltam... Ha valakit érdekelnek. Mindegyik zseniális játék. :D

    Felon: igen idén is megy a Chutzpah... Ráadásul történelminek tűnő felállásban. (Bajban vagyok, ugye kibékûltünk?) ;)

    Udv,

    Kapi

    On 2016. május 20. at 21:50-kor Venes írta:

    Áh... én is ezt akartam írni. :P

    No de, visszakanyarodva egy régi témára; társasozás érdekel még valakit?

     

  3. Mivel autóval megyünk 1-2 embernek szívesen ajánlok fuvart, Budapestről. 13-14 óra körül. (Nyugati, Stadionok, Hősök tere útvonal). A vonat/busz állomástól már komplett csapatokat tudok szállítani. Ha valakit érdekel, akkor küldjön pszit.

    Update!, a kocsi budapesti indulással megtelt, de 16 óra fele lesz meg egy Gödöllő, Isaszeg, Pécel köröm ha valakit érdekel.

  4. Mérgek... Sosem használtam gondoltam ideje elkezdeni, próbáltam megfejteni MG írását, de ez a rendelkezésemre álló 2 perc alatt nem sikerült, gondoltam gyorsabb, ha kérdezek:

    pl. Akarnék egy 4. Szintű keringési rendszerre ható Kábultság/Ájulás mérget

    X7, x2, x7 azaz összesen x16 (remelem nem x98 ), eladási ar pedig kétszerese a beszerzési árnak (egyrészt ezért nem szeretik a méregkeverőket) másrészt a táblázat mit tartalmaz? Azaz x16 v. X32?

    masodszor mit kell szorozni? 1 arany 1 ezüst? Egy rántott hús, amit a méregkeverők tudvalevőleg imádnak? Es ez egy adag?

    Azaz 16/32 arany egy adag ilyen méreg?

    Udv,

    Kapi

×
×
  • Új...