Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

stewenson

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  47
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Bárd

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

stewenson's Achievements

Kalandozó

Kalandozó (6/16)

 1. Sziasztok! remélem nem volt még kérdés: tudom hogy hol olvastam, de most egyszerűen nem találom. A Dartoniták maremita szárnya finoman szólva sem bírja a Dreina vallást. Ez alól az Oroszlánszív lovagrend kivétel, akik hősiességükkel kivívták megbecsülésüket. Ugye jól emlékszem? Hol találok erről anyagot? Köszönöm!
 2. Amúgy szerintem néhány hibája ellenére jó kis modult csináltak a Local Heroes-ék. A részletes térképek és helyszínelírások különösen tetszenek. Az egyik játékosom egy másik mese alkalmával nekem szögezte a kérdést, ami most a modul kapcsán eszembe jutott: azt állította, hogy félelf utód csak nő nemű lehet, férfi nem. Ezt valamelyik regényben olvasta. Van ennek valami alapja?
 3. Hello Hulla! használható volt-e?! Minden kérdésemre tökéletes választ adtál, teljesen összeállt a fejembe a kép! Nagyon hasznos volt a kommented, és nagyon köszönöm, hogy ennyi időt áldoztál a válaszra! A fluoreszkáló márvány fergeteges Másfél óra szabadidő naponta, úgy hogy hajnal kettőkor írtad az üzit... nem irigyellek.
 4. Példaképp, ebbe a modulba már bemeséltem egy bárdot (14. szintű!), aki nem adja ki a mivoltát, könyvkereskedőnek adja ki magát, és titkolt célja a könyv megszerzése Brechtben. A helyszínt áthelyeztem a Larsel-szigetekre, mert most éppen Erionban nyomoz a csapat Orwellánusok után, és ott a fekete torony vezetője szívesség képpen megkéri őket, hogy ugyan nézzenek már szét a szomszédos jóbarát herceg birtokán. A bárd rendesen teszi a szépet a boszorkányunknak Jut eszembe, szerinted ott milyen különleges ércet lehet kinyerni a hegyekből? Vas, ezüst elcsépelt...mitril túlzás... Más: Erionban és környékén mennyire legális még a kábítószer kereskedelem? Azt tudom, hogy MINDENT be lehet szerezni, de bizonyos szereket büntetnek is esetleg? Az enyhébb dolgok felett szemet hunynak?
 5. Hali! teljesen egyetértek, úgy szoktam csinálni ahogy leírtad Azért jó egy kidolgozott modul pl. részletes térképekkel, NJK-val, szomszéd lánnyal, fogadó térképpel, mert ha a csapat mégis odavetődik, akkor csak rákattintok a pdf-re, és már mondom is mit látnak. Ha figyelembe se veszik azt a szálat, akkor meg nem bosszankodom, hogy ezzel órákat dolgoztam, és nem foglalkoztak vele Szóval értem mit akartál mondani, és abszolút egyet is értek. Ha kicsit visszatérhetünk az eredeti témára ezekre esetleg meg tudod adni a választ: "Sok minden kezd letisztulni bennem, egyedül Lady Ariane-vel (a varázsló/gróf) lányával nem vagyok tisztában. Alakváltó lett, hogy állatokat pusztított? Nézte a démon ténykedését, de nem tudott semmit tenni ellene? A démon átvette a hatalmat elméje felett, de mégis a kastélyba élt az apjával aki csak nagy nehezen jött rá, hogy megszállta egy démon? Egy elf varázsló nem veszi észre, ha ekkora halál szféra van a saját kastélyában?" Köszönöm!
 6. Hali! igen itthon mesélek. A modulokat mindig úgy választom, hogy illeszkedjen az életútba, és mindig a csapatra szabom. Mások által írt modulokat azért használok, mert nekem a fantáziám és időm is szűkös. Egy modul kidolgozása -mint ahogy te nálam ezt sokkal jobban tudod- rengeteg idő. Már az is sok idő, hogy felkészüljek egy előre megírt modulból, teljesen képbe legyek vele. Egy ilyen modul lemesélése nálunk olyan 3-4 játékalkalom - elég ráérősen játszunk, és baráti beszélgetések is beleférnek - erre a 3-4 játékalkalomra nem tudok hónapokig készülni. Sok nyári és téli táborotok alkalmával íródott modulotokat tudtam már úgy alakítani, hogy teljesen belefért a csapat profiljába, és teljes siker volt. Én így mesélek immár azt hiszem 6. éve, és bevált. A modul maga nem köti meg a kezemet, a játékalkalmak alatt ill. közte is változtatok, improvizálok a csapat reagálásának, hozzáállásának függvényében. Azt meg nem teljesen értem, hogy otthonra nem kell modult írni? Megírsz egy vázat és majd történik, ami történik?
 7. Köszi Gergely! nekem le kell mesélnem ezt a modult hétvégén... Sok minden kezd letisztulni bennem, egyedül Lady Ariane-vel (a varázsló/gróf) lányával nem vagyok tisztában. Alakváltó lett, hogy állatokat pusztított? Nézte a démon ténykedését, de nem tudott semmit tenni ellene? A démon átvette a hatalmat elméje felett, de mégis a kastélyba élt az apjával aki csak nagy nehezen jött rá, hogy megszállta egy démon? Egy elf varázsló nem veszi észre, ha ekkora halál szféra van a saját kastélyában? Azt se értem a kuzin mi a francnak akar oda menni még vadászni, mikor már egyértelműen gázos a környék... Lehet rossz modult választottam, bár most már valszeg lemesélem, mert ahhoz túl sok munkát öltem bele, hogy veszni hagyjam. A legfontosabb kérdések amiben tudnátok segíteni: a lány ill. az apja fejlődés története, viselkedése a könyv megtalálása óta. Ez nem teljesen tiszta nekem - és ez elég kulcsfontosságú a kaland szempontjából. Köszi: stewenson
 8. Sziasztok! köszi az eddigi válaszokat. Egészen pontosan a "Köd Brecht felett" című modulról van szó. Mesélő vagyok. A Démon átvette a hölgy felett az irányítást, és át is jött az anyagi síkra. De úgy képzelem, hogy valamivel rávette a csajt, hogy megidézze. A lány apja varázsló, és neki is jutott valamennyi ebből a tudásból amit ezzel a paktummal akart növelni, hogy bizonyíthasson az apjának.
 9. Hello! ez eddig világos. Az adott szitu: talál egy nemes hölgy a könyvtár mélyén egy elfeledettnek hitt könyvet, amit egy démon hatására mondtak tollba. Megfejti, megidézi a démont, de a hatása alá kerül. A démon lekerül az anyagi síkra, és ott elkezdenek furcsa dolgok történni. A hölgy azért "csábította" át a démont, mert az varázstudományt ígért neki. Ebből mi valósulhat meg? Át tudja adni a hatalma egy részét a démon a megidézőnek? A megidézőn látszanak fizikai elváltozások esetleg? (zavart tekintet, mentális gondok stb.)
 10. Sziasztok! ha valaki megidéz egy démont, akkor milyen hatalomra tehet szert ezáltal? Tegyük fel a démon összes varázslatát tudja használni, és ugyanolyan erős lesz, mint ő? Vagy-e ez is meg van határozva vajon a paktumban, mint egy szerződésben? Köszönöm!
 11. stewenson

  Köd Brecht felett

  Hello Gergely! köszi a választ! Fogok csinálni egy saját verziót, ez volt a B-terv Ha megvagyok, átküldöm neked, aztán eldöntöd, hogy felhasználod-e vagy sem.
 12. stewenson

  Köd Brecht felett

  Sziasztok! említenek naplókat könyveket, amiket megtalálnak a játékosok (pl a fővadász naplója) és írják hogy a mellékletben megtalálhatóak, de itt nincsennek mellékletek sajnos. Esetleg valaki nem tudná ezeket elérhetővé tenni? Köszönöm előre is!
 13. stewenson

  A zenedoboz

  Halihó! átjött végre a sztori, kicsit lassú voltam, de nagyon tettszik! Mikor várható a folytatás, mesélném tovább Köszi!
 14. stewenson

  A zenedoboz

  Sziasztok! még aktuális, valakinek van elképzelése erről? Köszönöm!
×
×
 • Új...