Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

AlkotokTabora

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

AlkotokTabora's Achievements

Vándor (ki erre tévedt)

Vándor (ki erre tévedt) (2/16)

  1. ,eddig:
    Alkotók Szerep- és Társasjáték Tábor 2023 Idén is megszervezzük az Alkotók Szerep- és Társasjáték Tábort, immárom második alkalommal! Idén Pápateszér - Farkashegyen, a Fesztiváltanyán kerül megrendezésre az esemény, ahol rengeteg szabadtéri hely, asztal, sátor mellett több beltéri és félfedett chill zóna is rendelkezésre áll a résztvevők számára! Az idei témánk a "Misztikum" Programjaink közt szerepel: Játékosok Versenye, ami idén egy kiváló nyomozós kalandmodul lesz, Fantasy AGE rendszerben Mesélők Versenye, ahol a "Misztikum" a lényeg, a történetet, rendszert te hozod! Társasjátékos Verseny, ami hát magáért beszél Vaesen LIVE szerepjáték, az ismert Free League szerepjáték alapján, Európában egyedülállóan LIVE szerepjátékosítva (a Fagyott Világ segítéségével) Kocka Kvíz, Vetélkedő, Warhammer Wargame bemutató Stian Skald író könyvbemutatója és panelbeszélgetés ... és még sok más, táboron át tartó program! A versenyeink és nagyobb eseményeink díjazottak, melynek szabályait a Facebook oldalunkon és a Website-unkon is megosztjuk Táborunkba lehet akár egy napra, többre, vagy a teljes tábor idejére is jönni Az esemény Facebook eventje: https://www.facebook.com/events/783551566720671 A várható árak: Szállásdíj: napi 3500 - 4500 Ft között Táborszervezői díj: napi 1200 - 2200 Ft között Étkezés: napi 4 000 Ft ( kivéve: péntek, csak vacsora miatt 2 000 Ft ) Rezsi díj: napi 1 000 Ft ÖSSZESEN: 5 700 - 7 700 Ft Étkezéssel: 9 700 - 11 700 Ft (Minél többen leszünk, annál olcsóbb lesz a szálláshely, mivel fix árban egyeztünk meg) Sajnos a jelenlegi helyzet miatt az étkezés díja még változhat, így ennek a változási jogát fenntartjuk Kövessetek minket! Facebook: https://www.facebook.com/alkotoktabora Website: https://www.alkotoktabora.hu Instagram: https://www.instagram.com/alkotoktabora/ Minden programunk leírását megtalálhatjátok a Facebookon posztokban, illetve a Website-unkon! Ezek, ahogy kihirdetésre kerülnek, ide is felkerülnek Jelentkezni is tudtok már! Tábori jelentkezés: https://forms.gle/cmJPBXaN7J6RD8VZ7 Mesélői versenyre jelentkezés: https://forms.gle/9YunsJnWfrdC8tBFA Bármilyen kérdés esetén írjatok: info@alkotoktabora.hu és készségesen válaszolunk!
  2. Kedves Alkotók! Szeretnélek meghívni titeket az I. Alkotók Táborba, egy új, idén először megrendezésre kerülő szerep- és társasjáték táborba. Célunk olyan érdeklődésű embereket összehozni akik nyitottak a szerepjátékos, társasjátékos, wargame-es és larper világra és narratívára, legyenek akár veterán, akár újonnan érdeklődő játékosok. Szívesen megismernénk Téged is, kíváncsian várunk! Programjaink közt idén lesz: Játékosok Versenye, Mesélők Versenye, Társasjáték Verseny, Kvíz, 80-as évek Kelet-Német tematikájú természetfelettivel átmosott Live, Knightification (egy nagyon szórakoztató, lovagi hagyományokra épülő achievement rendszer), meg sok más! A Tábor helyszíne: Mátrafüredi Ifjúsági Tábor Időpontja: 2022. Augusztus 21 (0. Nap), Augusztus 22 - 29 (Programok) A Tábor weblapja: https://www.alkotoktabora.hu A Tábor Facebook oldala: https://www.facebook.com/groups/alkotoktabora A Tábor Kalandozók.hu naptári bejegyzése: Bármilyen kérdésed van, keress minket Facebookon, vagy a következő email címen: organizers@alkotoktabora.hu
  3. ,eddig:
    2022. augusztus 22-29 között kerül megrendezésre az évszázad első Alkotók Tábora! Célunk olyan érdeklődésű embereket összehozni akik nyitottak a szerepjátékos, társasjátékos, wargame-es és larper világra és narratívára, legyenek akár veterán, akár újonnan érdeklődő játékosok. Szívesen megismernénk Téged is, kíváncsian várunk! A tábor helyszíne a Mátrafüredi Ifjúsági Tábor a folyamatosan elérhető programjaink mellett lehetőséget biztosít kirándulásokra, a friss levegővel, erdei környezettel harmonizáló testmozgásra, elvonulós programjainkon kifejezheted önmagad. Programjaink közt többek közt lesz Szerepjátékosok Versenye, Társasjátékos Verseny, Mesélők Versenye és Kvíz is, de a csendes kikapcsolódásra vágyódók számára lesz egy egész táboron átívelő kézművességi sátor is. A programok teljes listáját és részletes leírásait ezen a linken lehet megtalálni. Számunkra fontosak az élménygazdag társas- és szerepjátéktáborok, az alkotó közösségek kiemelkedő értékeinek, lehetőségeinek megragadása, ezért beépítjük a korábbi tapasztalatainkat és mindazt a szemléletet, amit tanultunk jelenlegi partnereinktől, támogatóinktól. Táborunkban egyaránt törekszünk a nyugodt, tábortűz hangulatú beszélgetésekre és az epikus, világokon átívelő történetek megélésére. 2022. Augusztus 21. a tábor 0. napja, amikor itallal és jókedvvel várjuk azokat, akik már tábor előtt csatlakoznának segíteni az előkészületekben egy ital és jó társaság mellett! Tábor kiírása: https://www.alkotoktabora.hu/2022/05/17/alkotok-szerep-es-tarsasjatek-tabor-kiiras-2022/ Tábori információk: https://www.alkotoktabora.hu/category/alkotok-tabora/alkotok-tabora-2022/ Szálláslehetőségek: Az Ifjúsági Tábor befogadóképessége 50 fő, ha a jelentkezések száma túllépi ezt, akkor a regisztráció sorrendje számít. Sátrazási lehetőség nincs a tábor területén. Étkezés: Ebédet és vacsorát a helyszínen biztosítunk igény szerint, három különböző konstrukcióban: – Húsos – Vegetáriánus – Allergénmentes Húsos Illetve a tábori büféből nassolni valót és italokat vásárolhatsz, és Mátrafüreden különböző éttermekben és gyorsbüfékben is tudsz étkezni Árak: A pontos árakat csak akkor tudjuk kiszámolni, amikor végleges jelentkezési listánk van. Addig viszont a várható árakat mutatjuk, optimista-pesszimista sávban. Szállásdíj: napi 2800 – 3800 Ft között Táborszervezői díj: napi 1200 – 2200 Ft között Étkezés: napi 2400 Ft ( kivéve: hétfő, csak vacsora miatt 1100 Ft ) TELJES TÁBORRA (0. nap nélkül) Szállás: 19.600 – 26.600 Ft Táborszervezői Napidíj: 8400 – 15.300 Ft Étkezés: 15.500 Ft ÖSSZESEN: 43.500 – 57.400 Ft AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK, végleges árakat a tábor előtt kihirdetjük! Pontos részletek a táborindító levélben, melyet megküldünk emailben a jelentkezőknek.
×
×
  • Új...