Antail Közzétéve: Május 14, 2017 Közzétéve: Május 14, 2017 Sziasztok! Tavaly a téli táborra néhány szervezőnek már készült Kalandozok.hu Pulcsi és most lehetősége nyílik mindenkinek aki eljön a nyári táborba rendelni. (Csak személyes átvétel és csak az NYT-ben.) A design a képen szereplőkhöz képest kissé változik, az változásokat a képen láthatóhoz képest dőltbetűsítettem: 10 cm-es hímzett MAGUS pentagramma az elején jobb oldalt, akárcsak a képen. A3-as méretű szitanyomott sárkány, alatta nagy piros Kalandozok.hu felirattal. Névfelirat, zöld színű (mint a pentagramma) és nagybetűsre változik a betűtípus. A pulcsi fekete Gildan márkajelzésű. Uniszex, tehát nincs külön férfi ill. női; ahogy a képen látható kapucnis, zsebes és cipzáros. a pulcsi több helyen rúnázott, viselőjét hosszú és játékban gazdag élettel ruházza fel, továbbá véd mindenféle rontás ok ellen, viselője +2-vel dobja a szépség próbáját nyilvános helyeken Amennyiben szeretnél magadnak ilyet úgy: Küld el nekem a névfeliratod és a Méreted vagy emailben vagy pszi üzenetben 12 000 Ft-ot utalj el az NYT2017 kiírásában megtalálható bankszámlára JÚNIUS 1. csütörtökig, a megjegyzésbe írd be a pulcsira kért nevet és, hogy pulcsi A beérkezett rendeléseket az alábbi táblázatban fogom vezetni: Név Pulcsiméret Befizetés ANTAIL XL 2017. 05. 13. / WOLF XL 2017. 05. 13. \\ RÉQ M 2017.05.16.\ tetra XL 2017. 05. 15. \ NEKO XL 2017. 05. 19. \ DEKKER L 2017. 05. 19. \ NEKDOLAN XXL 2017.05.16. \ JADIS M 2017. 05. 19. \ HULLA XL 2017. 05. 18. \ SZTERA S 2017. 05. 30. / SHADLEX XXL 2017. 05. 30. / ANDORON XL WEILON XL Amennyiben elegendő rendelés érkezik be, úgy az esetleges kedvezményt a pulcsi átadásakor visszaadom. Üdv, Antail Ha rákattintasz megnyitja nagyban:
Antail Közzétéve: Május 31, 2017 Szerző Közzétéve: Május 31, 2017 Frissitettem a listat. Amennyiben valaki meg szeretne pulcsit, azt kerem, hogy csutortok estig jelezze nekem!
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés