Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Szellemek szigete társasjáték - csütörtök éjszaka


Recommended Posts

Jó reggelt!

Idén is egy összetettebb társasjátékkal érkezem, ezúttal a szellemek szigete kooperatív stratégiai társasjátékot hozom. Mivel idén csak éjszakánként járunk a táborban, így a kezdés tervezett időpontja 22:00, de az útközben található traktorok számának függvényében ez csúszhat pár percet.

A játékot 4 főre tervezem (én magam nem játszom, csak segítek), és kezdő játékosoknak, ennek megfelelően az első játékhoz javasolt szabálykészlettel. Várható időtartam - a szabálymagyarázattal együtt: 3-4 óra.

A szellemlovas leírása:

Idéz

Egy igazi Paradicsom volt, ahol ti, a természet szellemei háborítatlanul élhettetek már az idők kezdete óta, de ennek már vége... Idegen földek agresszív hódítói törtek be a szigetre, hogy képükre formálják, és megtörjék évezredes békéjét. Rengessétek meg hát a földet, küldjétek harcba a dzsungel állatait, növényeit, szítsátok fel a tűzhányók lángját vagy az óceán hullámait, mert ez most a végső csata... Meg kell mentenetek a világotokat! Meg kell mentenetek a szellemek szigetét!

Ebben a csodálatos kooperatív játékban szellemeket alakítunk.. egy sziget őrző szellemeit. Gyülekeznek a felhők a szigetünk felett; több inváziós hadsereg érkezett partjainkra, hogy meghódítsák a sziget lakosságát, kik mifelénk esedeznek védelemért.

Pont ezért a sziget minden ősi védelmezője, a szellemek, ismét felébrednek és megtesznek mindent, hogy megőrizzék otthonukat.

Az időzítés, az összedolgozás és a kitartás harca a túlélésért a szellemek szigetén!

szellemek-szigete-tarsasjatek-gtg10001-8

szellemek-szigete-tarsasjatek-gtg10001-8

(A képek - ahogy a leírás is - természetesen lopottak).

Jelentkezés itt, ebben a témában.

Jelentkezett játékosok:

  • Lopov
  • <szabad>
  • <szabad>
  • <szabad>
tetra kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...