Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Munchkin verseny Szavazás


Ön szerint, hány fordulós legyen a Munchkin verseny?  

16 szavazat

  1. 1. �n szerint, hány fordulós legyen a Munchkin verseny?

    • Egy forduló.
    • Két forduló.
    • Három forduló.
    • Addig játszunk, amíg Darton magával nem ragad minket.


Recommended Posts

Az idei Munchkin versenyen [Melyet Noir is megirigyelhetne] a Szervező és egyben Legfőbb Bíra szerepét ünnepélyesen magamra vállalom.

Ezen döntéssel kapcsolatban fellebbezni lehetőségetek Nem van! Bárki, aki nem ért egyet ezzel a határozattal az most szóljon, vagy hallgasson Önökre! Majd nyújtsa be 13 oldalas kérelmét a Szerepjáték paródiák hivatalos elbíráló szervéhez, melynek vezérigazgatói posztját szerény személyem tölti be. :)

A versenyen elért eredmények javítására szolgáló fizető eszközöket, illetve egyéb tárgyi hozzájárulásokat legkésőbb a verseny megkezdéséig kérem eljuttatni hozzám. (A választható lehetőségek között nem szerepelnek alkohol tartalmú italok.) :)

NADE a lényeg:

Kérlek szavazásotokkal jelezzétek, hogy összesen hány forduló legyen megtartva a versenyen.

Figyelem! A szavazásban a fordulók számán felül még EGY mindent L-Döntő lesz lebonyolítva, ezen kört ne számítsátok bele a felsorolt lehetőségek darabszámába.

A kiegészítő szabálykönyvet, a részvételi, pontozási és szabályrendszert az elkövetkezendő hetekben elérhetővé teszem a topikon belül.

További kérdések, ötletek, melyek vita tárgyát képezhetik:

- Hány percig tartson egy forduló. 45-60-75

- Több forduló esetén a legjobb továbbjutó játékosok száma a következő körre.

- Milyen büntetést kapjon MG, ha akárcsak egyszer is igazat mer állítani a meccsek alatt. :tuzes:

Továbbá megjegyzendő, hogy a legjobb játékos díját átvenni csak annak a vérbeli Munchkinnak van lehetősége, aki a döntő megnyerése folyamán használt faj és kaszt kombinációjának beöltözve jelenik meg az ünnepségen. :D

Kérdéseitekkel, javaslataitokkal forduljatok a fent említett hivatal képviselőjéhez nagy bizodalommal, és megértéssel. Szavát tekintsétek Szentírásnak, mivel "Mint ahogy az köztudott!" SOHA nem állítana hamisat, vagy szúrná hátba bajtársait, hacsak nem fűzi hozzá saját érdeke. :)

És még az utolsó szó jogán: Ha lenne olyan Botor, illetve Bátor jelentkező, aki felajánlaná segítségét eme nemes ügy lebonyolításában kérem ismét forduljon a fent említett hivatal megfelelő képviselőjéhez egy kitöltött A38-as igazolvánnyal.

Link a hozzászóláshoz
×
×
  • Új...