Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Venes

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  1 984
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Venes

 • Születésnap 1987/08/12

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  pap
 • Mi a kedvenc regényed?
  Ha M.A.G.U.S.: A renegát, ha nem M.A.G.U.S.: A sógun
 • Ki a kedvenc íród?
  Bret Easton Ellis
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  kalandozok.hu táborok (NyT, TT), Caelumi játékok, Legenda, SR verseny, kalandozok.hu teázás, kalandozok.hu társas :)
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  Marvel - X-men és Vampire
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  2001
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Kerestem, találtam. :)
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Ranagol
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  Van.
 • Mi a kedvenc csokid?
  Valamilyen magvas ChocoMe variáció, étcsokis marcipános Ritter Sport.

Legutóbbi látogatók

1 013 adatlap megtekintés

Venes's Achievements

Kalandozók hadura

Kalandozók hadura (15/16)

 1. Bár idén csak vendégként leszek jelen, sok jel mutat arra, hogy péntek este lenéznénk. Ez esetben szívesen ölteném magamra a gyilkos, a rendőr, a tanú, a nagymama vagy akár - szigorúan a kedvetekért -, az angyal szerepét is.:)
 2. Venes

  Élménybeszámolók

  Most már illő lenne ide firkantanom valamit. Minden tábor jó, de az idei az elmúlt pár év egyik favoritja - számomra. Ezt hűen tükrözi a ,,mindjárt jövök" és a ,,még beszélgetünk" mondataim. Bocsi mindenkitől, akit ott hagytam egy izgalmas beszélgetés közepette, ígérvén, hogy csak ez, meg az. Bocsi az elkunyizott sörkortyokért (búzasörrel 5 méteres közelemben ülni veszélyes :)) és cigiszálakért. És köszönöm a megmentő pálinkákat, szivarkákat. Csudi jók vagytok.:) Ha ez bármit javít a helyzetemen, mindeninek tudtam a nevét (akitől kunyiztam ezt-azt). A csapattársaimnak köszönöm a ciklusok első felében való túlélésem segítését (néha vártam egy egy ,,csak" 4 Ép-s maflást az állatkertért) és bocsánat, hogy végig hányta és fetrengte a BM a hajófedélzeten a ciklusok második felében. Foghatnám a plusz 20 évre, de sajnos a kockákra kell. Azért a végén már égettem a manát. Köszönöm a szobatársaimnak, hogy vevők voltak a csapat befogadására. Legeslegjobb szobatársak - sok jó, félbehagyott beszélgetés, nagy nevetés és a segítség a Pimpben, hosszú még a sor. Szerencsére nem kellett nagyon, de kardoskodtam azért, hogy velük lehessek egy szobában idén. Szerintem folytassuk ezt a jó szokást. (Ha jövőre nem is, véletlen...) Legközelebb még kevesebbet trollkodom be a szobába, ha játszotok és még kevesebb helyet foglalok a hűtőből és még kevesebbet tűnök el. Egyéb játszótársaimnak köszönöm a társast, a ping-pongot, a gyilkosozást - köszi fűszeres fiúk a hangulatot, szétröhögtem magam . (Jövőre is, mind!) Amit nagyon sajnálok a sok félbe hagyott és el sem kezdett beszélgetések. Sajnálom, hogy 2 társasra maradt idő - az a társas... egy szóval: beszerezzük!. De azok nagyon jók voltak.^^ Jövőre jobban menedzselem az időmet. Akivel tudtam 1-2 órát leülni dumcsizni, azoknak millió puszi a rám szánt idejükért és bizalmukért cserébe. (Szeretet nyelvem a minőségi idő, úgyhogy tényleg sokat jelentett. ;)) Akivel meg még pótolnivalóm van jelentkezzen, vagy jöjjön kal.hu társasra; érdemes - ez mind a kettőre vonatkozott.:) Kaját magunknak oldottuk meg kis tábor előtti főzőcskével és a mikró segédletével, de bár kajcsinak szemtanúja voltam, mikor a hűtőhöz gyalogoltam le (jobb lenne, ha nem kellene lépcsőzni :D) és teljesen vállalhatónak tűntek. Az olvasó-író találkozó is remek volt. Engem ,,gazdagabbá" tett. Jövőre is lehet valami hasonló. Végül pedig: Kedves KM-eknek köszönöm a modult. Izgi volt. Kedves szervezőknek pedig az egészt, hogy létrejött. A kis kedvessége nagyon tetszenek, gondolok itt a logós kockákra és a csodaszép színű pólóra is. Nagy puszi érte! Köszönöm minden táborlakónak, hogy egy percre sem unatkoztam, s annyi mindent lehetett volna még csinálni, de nem volt elég időm, pedig 4 órácskákra korlátoztam az alvásaimat. Jövőre is - részemről 2005 óta töretlenül!
 3. Pénteken majd kicsit el kell mennem, de ha visszaérek és ha lehet (bár láttam SirTom, hogy szeretnél elvonulni), akkor belekukkantanék. Van erre lehetőség vagy nagyon zárkörű a buli, mert zavaró lenne a játékosoknak?
 4. Venes

  Csevegő

  Nagyon szuper - férfiasan bevallom, nem ismerős egyik sem. Szerintem tedd be, amihez kedved és helyed van és majd keressük egymást. Mi a kölcsön Heroes társast (úgyis vissza kellene már szolgáltatni a gazdájának, itt a remek alkalom rá), Red Novembert, Hanabit tervezzük vinni. (Itt mellettem mesélnek csak ,,hallottam róla" szinten a Pandemicről, kooperatívat szeressük; jöhet.)
 5. Venes

  Csevegő

  Catsmile: Én nem gondoltam konkrét napra, időpontra. Pl. szombat délután akik nem alternatívoznak, vagy ha kedv van, akkor a többi napon szabadon kószáló lelkek összeállhatnak stb.
 6. Venes

  Csevegő

  Mi Red Novembert és Hanabit tudunk szolgáltatni.;) Random nap.
 7. Venes

  Csevegő

  Áh... én is ezt akartam írni. No de, visszakanyarodva egy régi témára; társasozás érdekel még valakit?
 8. Ez tetoválás esetében a tintát mennyiben méritek? (Csontőrlemény, vér és hamu gondolom ingyen van. )
 9. Csatolnám a word doksit, mivel Feri nem regisztrált (még?). CS: 5 főig mehet a menet. NYT_DnD.doc
 10. Venes

  Csevegő

  Idén is várható társas est? (Egy Hanabival és egy Red Novemberrel tudunk beszállni...:) E mellett ha lesz/lesznek ilyen est/esték, akkor ha valakinek lenne Dixitje és el is hozná játszani, az nagyon-nagy örömet okoznak (nekem biztosan :D).) BigMac?
 11. Engem mint nézőt érdekelne, nagyon. Nem szeretek részt venni benne, valamiért eddig sose jött be.:S Szabad külső szemlélőként belepillantani és együtt nevetni a társasággal? (Aztán sose tudni... azért eltelt azóta pár év.)
 12. Nagyon csinos lett az oldal.^^ Nekem bejön ez a sötét dizájn, s nem csak azért mert jól érvényesülnek a színes betűim. Esetleg oldalra valami kis minta, márványozottság, inda, agyvelő darabkák stb. még jöhet. Persze továbbra is ilyen klassz, visszafogott stílusban, például ,,vízjel" jelleggel.
 13. Venes

  Csevegő

  Előzőleges igényfelmérés végett írok. Két csapattársam mesélne egy estés: - ,,új WOD szerint Werewolfot" - ,,5. kiadású DnD. (Ez hasonlít a legjobban a 3.-hoz és a klasszikusokhoz, egyszerű és könnyen érthető.)" (1 szabad hely) Ha lenne érdeklődő, akkor további pontosítások várhatóak.
 14. Venes

  Ünnepek

  Hulla: Köszönöm, nagyon-nagyon, utólag is! (Az volt. )
 15. Ez minket is érdekelt volna... Meg még mindig, lehet e tekintetben javítás szükséges majd.
×
×
 • Új...