Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Venes

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  1 984
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Minden, amit Venes tett közzé

 1. Bár idén csak vendégként leszek jelen, sok jel mutat arra, hogy péntek este lenéznénk. Ez esetben szívesen ölteném magamra a gyilkos, a rendőr, a tanú, a nagymama vagy akár - szigorúan a kedvetekért -, az angyal szerepét is.:)
 2. Venes

  Élménybeszámolók

  Most már illő lenne ide firkantanom valamit. Minden tábor jó, de az idei az elmúlt pár év egyik favoritja - számomra. Ezt hűen tükrözi a ,,mindjárt jövök" és a ,,még beszélgetünk" mondataim. Bocsi mindenkitől, akit ott hagytam egy izgalmas beszélgetés közepette, ígérvén, hogy csak ez, meg az. Bocsi az elkunyizott sörkortyokért (búzasörrel 5 méteres közelemben ülni veszélyes :)) és cigiszálakért. És köszönöm a megmentő pálinkákat, szivarkákat. Csudi jók vagytok.:) Ha ez bármit javít a helyzetemen, mindeninek tudtam a nevét (akitől kunyiztam ezt-azt). A csapattársaimnak köszönöm a ciklusok első felében való túlélésem segítését (néha vártam egy egy ,,csak" 4 Ép-s maflást az állatkertért) és bocsánat, hogy végig hányta és fetrengte a BM a hajófedélzeten a ciklusok második felében. Foghatnám a plusz 20 évre, de sajnos a kockákra kell. Azért a végén már égettem a manát. Köszönöm a szobatársaimnak, hogy vevők voltak a csapat befogadására. Legeslegjobb szobatársak - sok jó, félbehagyott beszélgetés, nagy nevetés és a segítség a Pimpben, hosszú még a sor. Szerencsére nem kellett nagyon, de kardoskodtam azért, hogy velük lehessek egy szobában idén. Szerintem folytassuk ezt a jó szokást. (Ha jövőre nem is, véletlen...) Legközelebb még kevesebbet trollkodom be a szobába, ha játszotok és még kevesebb helyet foglalok a hűtőből és még kevesebbet tűnök el. Egyéb játszótársaimnak köszönöm a társast, a ping-pongot, a gyilkosozást - köszi fűszeres fiúk a hangulatot, szétröhögtem magam . (Jövőre is, mind!) Amit nagyon sajnálok a sok félbe hagyott és el sem kezdett beszélgetések. Sajnálom, hogy 2 társasra maradt idő - az a társas... egy szóval: beszerezzük!. De azok nagyon jók voltak.^^ Jövőre jobban menedzselem az időmet. Akivel tudtam 1-2 órát leülni dumcsizni, azoknak millió puszi a rám szánt idejükért és bizalmukért cserébe. (Szeretet nyelvem a minőségi idő, úgyhogy tényleg sokat jelentett. ;)) Akivel meg még pótolnivalóm van jelentkezzen, vagy jöjjön kal.hu társasra; érdemes - ez mind a kettőre vonatkozott.:) Kaját magunknak oldottuk meg kis tábor előtti főzőcskével és a mikró segédletével, de bár kajcsinak szemtanúja voltam, mikor a hűtőhöz gyalogoltam le (jobb lenne, ha nem kellene lépcsőzni :D) és teljesen vállalhatónak tűntek. Az olvasó-író találkozó is remek volt. Engem ,,gazdagabbá" tett. Jövőre is lehet valami hasonló. Végül pedig: Kedves KM-eknek köszönöm a modult. Izgi volt. Kedves szervezőknek pedig az egészt, hogy létrejött. A kis kedvessége nagyon tetszenek, gondolok itt a logós kockákra és a csodaszép színű pólóra is. Nagy puszi érte! Köszönöm minden táborlakónak, hogy egy percre sem unatkoztam, s annyi mindent lehetett volna még csinálni, de nem volt elég időm, pedig 4 órácskákra korlátoztam az alvásaimat. Jövőre is - részemről 2005 óta töretlenül!
 3. Pénteken majd kicsit el kell mennem, de ha visszaérek és ha lehet (bár láttam SirTom, hogy szeretnél elvonulni), akkor belekukkantanék. Van erre lehetőség vagy nagyon zárkörű a buli, mert zavaró lenne a játékosoknak?
 4. Venes

  Csevegő

  Nagyon szuper - férfiasan bevallom, nem ismerős egyik sem. Szerintem tedd be, amihez kedved és helyed van és majd keressük egymást. Mi a kölcsön Heroes társast (úgyis vissza kellene már szolgáltatni a gazdájának, itt a remek alkalom rá), Red Novembert, Hanabit tervezzük vinni. (Itt mellettem mesélnek csak ,,hallottam róla" szinten a Pandemicről, kooperatívat szeressük; jöhet.)
 5. Venes

  Csevegő

  Catsmile: Én nem gondoltam konkrét napra, időpontra. Pl. szombat délután akik nem alternatívoznak, vagy ha kedv van, akkor a többi napon szabadon kószáló lelkek összeállhatnak stb.
 6. Venes

  Csevegő

  Mi Red Novembert és Hanabit tudunk szolgáltatni.;) Random nap.
 7. Venes

  Csevegő

  Áh... én is ezt akartam írni. No de, visszakanyarodva egy régi témára; társasozás érdekel még valakit?
 8. Ez tetoválás esetében a tintát mennyiben méritek? (Csontőrlemény, vér és hamu gondolom ingyen van. )
 9. Csatolnám a word doksit, mivel Feri nem regisztrált (még?). CS: 5 főig mehet a menet. NYT_DnD.doc
 10. Venes

  Csevegő

  Idén is várható társas est? (Egy Hanabival és egy Red Novemberrel tudunk beszállni...:) E mellett ha lesz/lesznek ilyen est/esték, akkor ha valakinek lenne Dixitje és el is hozná játszani, az nagyon-nagy örömet okoznak (nekem biztosan :D).) BigMac?
 11. Engem mint nézőt érdekelne, nagyon. Nem szeretek részt venni benne, valamiért eddig sose jött be.:S Szabad külső szemlélőként belepillantani és együtt nevetni a társasággal? (Aztán sose tudni... azért eltelt azóta pár év.)
 12. Nagyon csinos lett az oldal.^^ Nekem bejön ez a sötét dizájn, s nem csak azért mert jól érvényesülnek a színes betűim. Esetleg oldalra valami kis minta, márványozottság, inda, agyvelő darabkák stb. még jöhet. Persze továbbra is ilyen klassz, visszafogott stílusban, például ,,vízjel" jelleggel.
 13. Venes

  Csevegő

  Előzőleges igényfelmérés végett írok. Két csapattársam mesélne egy estés: - ,,új WOD szerint Werewolfot" - ,,5. kiadású DnD. (Ez hasonlít a legjobban a 3.-hoz és a klasszikusokhoz, egyszerű és könnyen érthető.)" (1 szabad hely) Ha lenne érdeklődő, akkor további pontosítások várhatóak.
 14. Venes

  Ünnepek

  Hulla: Köszönöm, nagyon-nagyon, utólag is! (Az volt. )
 15. Ez minket is érdekelt volna... Meg még mindig, lehet e tekintetben javítás szükséges majd.
 16. Venes

  Csevegő

  Mi tábori málhával cammogtunk ki a buszmegállóig, ami egy köpésre van. Én se pityeregtem. Rendben volt. Ennyit egyszer ki lehet bírni. Az emberek egyébként is elfelejtették használni a lábukat. Én nem fotóztam - nem is volt mit, arrafele olyan semmilyen.:S Egyébként hátsó kijárat, kiérsz a templomhoz/körforgalomhoz és ott a busz, ami bevisz Õrs vezér terére, pl. budapestieknek ez elég optimális megoldás és még bérlet is beszámít.
 17. Venes

  Csevegő

  Kedves KM-ek! Nekem a statisztika, meg a vicces tárgyak a kariknál cucc gyűjtemény minden évben mosolyt csal az arcomra... Idén lesz ilyen?
 18. Fegyvermester vagy utcai szamuráj. Mi csináljunk karit, vagy hozol?
 19. Venes

  Csevegő

  Erről a KM preferenciásról van valahol cucc? Nem vettem észre még. :S
 20. Venes

  Csevegő

  Szerintem még egy óceánnal odébb érzed magad. De a jelzés értékelendő, nem kicsit... Túl gyorsan peregnek a napok, hetek. Holnap felkelek és már tábor van.
 21. Venes

  Csevegő

  De ez a lényeg. Karialkotásban pont hogy júni 1 van. Szóval akkor most mi van? Melyik a helyes?
 22. Venes

  Csevegő

  Nem június 1. 23:59-ig lehet leadni? Még csak csüti van...
 23. Venes

  Csevegő

  Kedves Sir Tom Csapatunkból (sajnos van olyan aki nincs regisztrálva) lenne jelentkező játékra, mondjuk egy kis megszokott SR, inkább 4., de akár 3. kiadás?
 24. Masik kerdes: hogy kezeljuk a kozos nyelvet? Van koze a pyarronihoz vagy tok kulon?
 25. (Morrick, durva, hogy mennyire éreztem, hogy írni fogsz, vagyis inkább reménykedtem, hogy pont most nem vagy fent fórumon... ) Olyan kérdésem lenne a KM-ekhez, hogy ha egy kaszt több képessége is kf-es, akkor mindegyiket lehet pontokból húzni?
×
×
 • Új...