Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
 • Rúnamágia


  MagyarGergely
  • Szerző: ismeretlen Forrás: Atlantisz

  Kalandozók véleménye

  Recommended Comments

  Szemmel láthatóan teljesen más rendszerű játékból (?) átemelt varázslatok. Bár formálisan megfelelnek a MAGUS rendszerének, a leírt világképpel és az ynevi mágia jellegzetességeivel lépten-nyomon ütköznek. Külön figyelmet érdemel a "Csontvázhorda" varázslat (oké, hogy felélednek, de hova lesz a többi részük?), valamint a kereken 160 Mp-os "Lélekzúzás", amelyet egy ynevi varázsló azonos előfeltételekkel pusztán a gyertya kioltása útján végrehajthat. :tuzes:
  Link a hozzászóláshoz

  Nem a legnagyobb alkotás. Bár a bitorló kiüzése tetszik. Persze nem mint önnáló mozaik. Az ötlet jó és a meglévőkből már összerakható. A lélekcserér hasonlóképp gondolok. Én itt egy mentális bénítás útán rögtön magába a csontokba vésném bele a runákat, egy gyógyital a végén és kész van minden. Tökéletes álca a meneküléshez. :) Aztán, ha már nem kell félni semmitől a lélek alapsémája szerint az eredeti testé alakítható vissza a bitorolt test. Hátrány bármikor csonkolják az adott végtagot amire a rajzolatok vésve vannak a lélek távozik a testből.

  Mondom több jó ötlet van benne ami összerakható, és mozaikként még ötletes is. DE könyörgöm minek a magzatmegrontás egy nekro-nak?

  Link a hozzászóláshoz


  A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

  Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

  Kalandozónév regisztrálása

  Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

  Csatlakozás a Kalandozókhoz

  Bejelentkezés

  Már velünk kalandozol? Lépj be!

  Belépés

×
×
 • Új...