Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

XIV. Kalandozok.hu Téli Tábor 2016 - Beszámoló


Antail

A Kalandozok.hu XIV. Téli Tábora a már 14 éve megszokott időpontban, december 27 és 30 között került megrendezésre a Bakony bércei közt elhelyezkedő Vinyén.

 

A tábor helyszínének eredetileg az elmúlt évek során már megszokott Hosszúház turistaházat terveztük, ám sajnos szomorúan értesültünk róla a tábor időpontja előtt két héttel, hogy szeretett turistaházunk egy varázspárbaj során keletkezett tűzben elpusztult. Nagy erőkkel vetettük magunkat a helyzet megoldásába, és végül úgy döntöttünk, hogy visszatérünk a régi szálláshelyünkre, az - ugyancsak Vinyén található - Öregbakony turistaházba.

A házat eredetileg kibérelni szándékozó lelkek, titkosszolgálatunk jóvoltából Ranagolhoz tértek meg, hogy a táborunkat változatlan módon és hangulatban tudjuk biztosítani az eseményre ellátogató kalandozóink számára.

 

A táborban idén is megrendezésre került az Ynev-kvíz, melyet Magyar Gergely állított össze és vezetett le. A kvízt a Ragadozó Retró Gumikacsák csapat tagjaiból álló NVM csapat nyerte.

 

tt2016_modul_borito.pngAz idei versenymodult Con Salamander készítette, amely a Gályák-tengerének egyik kikővárosába, Eronébe hívta meg a 5-8. tsz-ű karakterekből álló 6 kalandozócsapatot, egy izgalmasnak ígérkezett legendán keresztül. A hatodik kő címre keresztelt versenymodulunkat letölthetitek a Cikkgyűjteményből.

 

A M.A.G.U.S. modulverseny eredményei

 

Legjobb csapat kategória

 

  1. Heroes of The Pink Pig Pub - HOPPP (Andulino, Mosquito, Réq, Sztera), Kalandmester: Magyar Gergely

  2. Ragadozó Retró Gumikacsák (Scylla, Sneer, TAO, Tetra), Kalandmester: Con Salamander

  3. Mizu (Bitschak, Paca, Boris), Kalandmester: Antail

 

Legjobb egyéni szerepjátékos

 

  1. Tetra (csapata: Retró Gumikacsák)

  2. Füli (csapata: Konda)

  3. Mosquito (csapata: HOPPP)

 

 

Gratulálunk mindenkinek a játékhoz!

 

ultimatewerewolf.pngA versenymodulon kívüli időtöltést idén döntően a One Night - Ultimate Werewolf határozta meg, mellyel Nekdolan fertőzte meg a közösséget. A vérfarkasos játékon kívül a táborban jól hallható volt a vadnyugati revolverek durrogása, melyet a  Bang és ennek újabb verziója a Kocka-Bang keltett életre.

 

A Téli Tábor okleveleit, emléklapjait Felon, a táborlakók egyedi ajándékát, egy csodaszép Kalandozós naptárat - amely ötvözi a földi és a pyarroni hónapokat és napokat -, Felon és Batka készítették. Ezúton is köszönjük nekik a befektetett munkát! A naptárat letölthetitek és kinyomtathatjátok ti is, ezen a linken keresztül.

 

naptarak.jpg

 

 

A tábor élménybeszámolóit a fórumon olvashatjátok. A táborral kapcsolatos eredeti információkat és anyagokat - például a karakteralkotást - eléritek a tábor oldaláról.

 

Találkozunk a fórumon és a XV. Kalandozok.hu Nyári Táborban, Július 5 és 9 között!

 

Szerkesztve ekkor: , Antail által


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

"A kvízt egy vegyes összeállítású csapat nyerte."

Ezt tagadom. csak az RRGK tagjai voltak a nyertes csapatban.

Link a hozzászóláshoz

NVM volt a csapat neve (hogy minek a rövidítése, inkább nem fejteném ki :D), és a Ragadozó Retró Gumikacsák tagjai alkották.

Link a hozzászóláshoz


A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...