Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Nezething, a kém

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    29
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Hozzászólások Nezething, a kém által közzétéve

  1. Nagyon élveztem a tábort, felülmúlta az elképzeléseimet. Jókat röhögtünk közben, és nem éreztem magam, kiskorú létemre, kirekesztve. Első táborom volt, de biztosan lesz még bőven :D A modul nehéz volt, bár lehet, hogy ez a tapasztalatlanságom miatt volt :D Az étkezéssel kapcsolatban a kicsi pontatlanság talán zavart, de nem vészes, kárpótolt a finom étel ;) a helyszín nagyon jó volt, kellemes, nem volt olyan zaj, mint a városban. Valamint első reggel kilógtunk futni egyet a vértesben, a zöld háromszög jelzésen mentünk a vadászlesig (kb 2 kilóméter oda, ugyan ennyi vissza) és nagyon jó volt a kilátás :D a programokat meg élveztem, amennyire lehetett, bár többnyire munchkinoztunk :D 

  2. Az előttem kérdező alapján lehet-e olyat, hogy a 80a-as keretet kihasználva, és még ráfizetve, pl 120 aranyat, teljes vérttel induljon olyan, aki nem lovag? (Mondjuk pont ilyen nem lesz, de a lényeg remélem érthető :) )

    Másik kérdésem az lenne, hogy a kráni vért az rugalmas, vagy merev vértnek számít? (A későbbi, játékban való félreértések elkerülése végett kérdezem csak :) )

  3. Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a kráni vért (a fejvadászvért egy "továbbfejlesztett" változata- ha úgy vesszük) sújt-e plusz hátrányokkal, ha nem fejvadász viseli?

    Valamint: Kránon belül belefér-e abba a bizonyos 80 aranyas keretbe, ha két sequort forgat az illető?

    Másik karakter: gladiátor, és lovagkard, nagy pajzs a felszerelése (messeni klán), kap-e ő vértet? (Úgy értem hagyományosnak számítható-e a fegyverzete? Azért vetődött fel, mert a messeni klánon belül elvben minden egyforma gyakorisággal előfordul.)

    Előre is köszi a választ!

    Üdv.: Nez

  4. Játéktechnikai kérdésem lenne, mindjárt 2 is:

    Az egyik a nehéz-vért viselettel kapcsolatos: A kráni vért az merev-vértnek számít-e? Azért, hogy kell-e hozzá NV. viselet Af, hogy ne legyen képzetlenségi módosító?

    A másik meg a pusztítással kapcsolatos: Érvényes-e az a szabály, hogy pusztítással (Af/Mf, az mindegy) csak fejen vagy törzsön lehet eltalálni? Ezt azért kérdezem, mert nem emlékszem, hogy ez egy háziszabályunk-e, vagy valahol megtalálható?

    Előre is köszönöm a válaszokat :) 

  5. Köszönöm Hulla! Teljes mértékig :) Mindössze annyi, hogy a kor mellé odaírok egy látszólagos (úgymond "testi") kort. Ez szerintem azért lenne a kaland előtt elvarázsolt varázslatként fair, mert, ha játék közben történne, akkor hirtelen megugranának a fizikai képességeim, és jóval magasabb lenne, mint amit "kifizettem" a karakteralkotásnál. Így viszont csak odaírom az eredeti mellé a valóságos korát ;) Semmin nem változtat, legalábbis a részetekről meghatározott játékrendszer szerint (miszerint a maximumot csökkenti csak a kormódosító), hisz így se, úgy se érem el... 

×
×
  • Új...