Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Sychter

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  98
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

Sychter's Achievements

Kocsmák bajnoka

Kocsmák bajnoka (7/16)

 1. Emberevő Hulla! Az ősmagyar életmód annyit takar, hogy vannak lovaim, lovasíjászom, egy Hagyományőrző Történelmi lovas és íjász egyesületnek vagyok az alapító tagja, egy hatalmas magyar zászló van mind az otthoni, mind a kollégiumi szobámban, tanulok rovásírni, hétköznaponként is lovasíjászövben, és tarsollyal járok az utcán, meg mindenhol.
 2. Tisztelt Emberevő Hulla! Bocs, a kicsit érdekes megszólításért, ez inkább valami horror filmet sejtet. Szóval... Köszönöm szépen, hogy ilyen jókat mondasz a verseimről, nagyon örültem nekik, de tudnod kell, hogy nem a vers a fő műfajom. Amiket olvashatsz azok csak szösszenetek, melyek a magyar politika válsága miatt fogalmazódnak meg bennem. Ehez még hozzáadódik az ősmagyar életmódom, és te ezen tényezők gyermekeit olvashatod. Sokkal jobban szeretem a novella műfaját, szerintem sokkal kisugárzóbb. - Aki szerint ez nem így van attól elnézést kérek, ez egy szubjektív kijelentés! - Ha szeretnél műveket, természetesen elküldöm Neked, amit magam is jónak tartok, vagy itt megjelentetem, de tudnod kell, hogy én a Kalandozók körforgásából már kiestem, ha azonban még mindig így gondolod... szívesen.
 3. Magyar vagyok, legszebb ország a Hazám! /Petőfi/
 4. Látom a téma eléggé eltért a lényegétől. Szerintem térjünk vissza az istenekhez, méghozá az elfeledett elf istenekhez. Lehet írni!
 5. Na akkor ide is betolom a képem! :wink: Szerintem, nem csak a filmről kellene beszélni, mert hát ö, hogy is mondjam aki olvasta a könyvet, most tudja mire gondolok. Nem azt mondom, hogy rossz lett, de van mindhárom részben egy-két elég érdekes megoldás, mely nem egészen úgy szerepelt a könyvben. Mindegy, így több lett a profit. Szerintem, -ez egy kicsit személyes indittatású - beszéljünk magáról Középföldéről, és az ott élő népekről. Kezdhetnénk mondjuk a Bakacsin erdővel, és az ott élő tündékkel.
 6. Líthas! Elnézést, hogy ide is bepofátlankodok, de valahol magam is fejvadász vagyok, igaz tanításom kicsit eltér a többiétől. Bean, abban igazad van, hogy a fejvadászok már korán fegyvert forgatnak és kiskoruktól kezdve ismernek minden mérget, meg pszit, de a kiképzésük célja nem csak az, hogy "Győzni bármi áron!", hanem a győzelemet teljesen tökéletesen, szépségesen véghez vinni, és magába foglalva is jobban szeretik a vérnehéz győzelmet, mintsem a könnyű, erőfeszítés nélkülit. A fejvadászokat pedig arra tanítják, hogy ezt a vérnehéz utat is hogyan lehet véghez vinni. Nekem legalábbis ez a véleményem!
 7. Sychter

  Melyik a kedvenc fajod?

  Bálint ha tanulmányozod az elfeket részletesen akkor rájösz, hogy miért ilyen "besavanyadottak". A menekülésről csak annyit, hogy mivel fajuk, csakhogynem kihalásra van ítélve, ezért bárhonnan ahol az elfek száma fogyatkozna, menekülnek. <-- Ez az én véleményem!
 8. Sychter

  Melyik a kedvenc fajod?

  Nem mindig nem szeretik az embereket. Egyes kasztok, mint például a sereneyák az emberekben, ugyan nem megbíznak, de céljuk érdekében szóbaállnak, és ha kell, de nem mindig segítenek is nekik! Ez is tükrözi az elf faj rugalmasságát!
 9. "Mindent papírra kell vetni, mert amit nem hagyunk fenn írásban, nem segít gyermekeinknek tapasztalni..." Alaric Ly'Symental Üdvözlök mindenkit aki erre a topicra tévedt! Ezen a helyen elsősorban a mágus témával kapcsolatos régi, és újonnan megjelent könyveket, novellagyűjteményeket tárgyaljuk ki.
 10. Sychter

  Melyik a kedvenc kasztod?

  Fejvadászt tekintve nekem is a kráni oldal tetszik, de mint a jó megtestesítője (na ez kicsit durván hngzott), nem szeretem Kránt, ezért választottam az yllinori Anat-Akhan fejvadász-klánt, ott érzem magam igazán otthon, ha erről a kasztról van szó!
 11. Sychter

  Melyik a kedvenc fajod?

  Hello! Mivel ezt a topicot én indítottam, azt hiszem felelős vagyok érte! Szerintem Necro mindent elmondott helyettem, de én is szeretnék mindenkit megkérni, hogy az offolást és az egyéb hülyéskedést hagyja abba! Köszönöm! A kedvenc fajom nekem is az elf, de Antail magyarázatán kívül nekem az tetszik benne, hogy ez áll hozzám a legközelebb. Lovagol, ijászik, szereti a természetet. Kell ennél több?
 12. Sychter

  "Ez vagyok én!" - Vélemények

  De, sokan vannak, akik olyan dolgokat írnak amik lehetetlenek, és ezért gondoltam! Nem olyan "nyers" kritikára, amit egy versre, vagy egy novellára lehet írni! :x
 13. Köszi szépen, de szerintem kicsit túl bús, ezért gondolkodom, hogy tovább írom, és happy lesz a vége! Szerintetek tovább írjam?
 14. Szerintem jól döntöttél, én is ezt tettem volna. :arrow: :arrow: De mondjuk utána lehet kivonult volna a "legendás 6-os szoba" és akkor jöhettek volna! Hát igen, ezért is jó a kollégium!
 15. Magyarságtudatom kényszerít a következ? sorokra: "Talpra Magyar, hí a haza itt az id?, most vagy soha!" "Piros, fehér, zöld, ez a Magyar Föld!" "Isten, álld meg a Magyart!"
×
×
 • Új...