Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Areir

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  69
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Areir

 • Rang
  Kocsmák bajnoka

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Krad-lovag
 • Mi a kedvenc regényed?
  Fel se tudnám sorolni
 • Ki a kedvenc íród?
  Alan O'Conor
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  MAGUS-al kapcsolatos versenyeken, rendezvényeken megfordultam már.
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  2004 körül
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Krad, Ranagol

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Areir

  Melyik a kedvenc kasztod?

  Azt kell hogy mondjam, nagyon nem értek veled egyet. Ha belegondolsz a kalandozó lét is egy szakma. Sőt igazából a legtöbb kaszt egy-egy szakmát, vagy több szakmának az összefoglaló neve. Például egy harcos is lehet testőr, katona, zsoldos, stb. Tulajdonképpen a kaszt, klán, iskola csupán a háttered, hogy ki vagy mi voltál mielőtt a kalandozók útjára léptél. Az, hogy egy karakter egy mesterember volt, néhány egyéb képességgel, vagy egy veterán testőr, esetleg egy hittérítő pap már nem sokat számít. Az megint más kérdés, hogy ha már az alap kasztom egy mesterember, akkor sem fogok éhen halni,
 2. Areir

  Melyik a kedvenc kasztod?

  ETK-ban egyik nagy kedvencem a Krad-lovag volt. UTK-ban meg igazából akár saját kasztokat is lehet kreálni. Legalábbis szerintem. Még ugyan nem rágtam bele magam a témába, de régebben akartam egy törpe kovácsot csinálni, csak ugye ETK-ban nem volt honnan levezetni. Talán a harcos volt a legjobb kiinduló a sok felhasználható kp miatt. Viszont most UTK-ban a KAP pontokból lehet egy jó kis Tarini háttért összerakni.
 3. Nem, nem rég költöztem vissza zegre. Illetve az első néhány hónapban nem nagyon volt időm semmire a meló mellett
 4. Üdv, Zalaegerszegen keresek csapatot. Régebben elég sokat MAGUS-oztam, és most jó lenne egy kicsit visszatérni a játékhoz. Főleg ETK-ban vagyok otthon, de mostanság elkezdtem az UTK-t is nézegetni.
 5. Üdv! Budapesten keresek 2-3 JK-t szerepjátékra. Lehetőleg olyanok jelentkezzenek, akik nem vesznek el a játéktechnikába a szerepjáték hátrányára. Rendszerek: főleg M.A.G.U.S. /Etk, de akár D20 is/, CP, Shadowrun. Esetleg: Ars Magica, AD&D Mesélők vannak, de ettől függetlenül ha valakinek mesélni támad kedve, azt sem akadályozzuk!
 6. Vad vagy vadász Szállingózni kezd a hó, mikor a vad megpihen, Majd gyorsan továbbsuhan, midőn egy ág reccsen, A vadász nem pihen, hisz nem pihenhet sohasem, Magát korholja, midőn talpa alatt egy ág reccsen. A vad futni kezd, bár már fogytán van ereje, Oly távolinak tűnik már az otthon melege, Eszmél a vadász, hisz prédája már oly közel, Rohanni kezd áhított célja felé. Imai fájnak, és az idő értelmét vesztette rég, Érzi már, hogy egyre közelebb a vég, Látja a célt, s szívében új érzés kél, Kezdi tisztelni a vadat, mégis már tettre kész. Egy ismeretlen hang, akár egy halk pendülés, Süvit a szél
 7. Üdv! Bár nem MAGUS.hoz van kiegészitőm, de azért ideirom. Van AD&D-hez, a második kiadáshoz egy papvarázslatok kiegészitő kártyacsomagom. Ha valakit érdekel szoljon bátran. További infoért is szoljatok bátran.
 8. Üdv mindenkinek! Szerintem egy elf nyugodtan járhat egy 2k6+2 sebzésű fegyverrel. Az már más kérdés, hogy mire használja. Egy elf jelleméből fakadóan nem nagyon fog össze-vissza lövöldözni minden ellenfélre. Jobbára célbalövésre esetleg vadászathoz használja. És vadászatnál nem árt, ha egy lövéssel kiteríti a vadat. Egyesek tiltakozhatnak, hogy a vadászat is ellenkezik az elfek jellemével, de enni kell.
 9. Üdv! Visszatérnék a boszorkányra. Szerintem, ha a felvázolt helyzetbe kerül és nincs semmi varázsereje, valamint pszije, akkor az utolsó fegyveréhez kell nyúlnia. méghozzá a szépségéhez. Pl ha egy harcos megindul felé, akkor lecsuszik róla a ruha. Az ellenfél nagy eséllyel meglepödik és marad ideje elfutni. Vagy ha több ellenfél van, akkor akár néhány jól megfogalmazott szóval egymásnak is ugraszthatja a harcosokat. És amíg harcolnak addig lelép.
 10. Üdv mindenkinek! Február elején (8-9.-ke körül) Pesten inítok egy barátommal egy MAGUS csapatot. A régi szabályrendszert használjuk és kiegészítőkkel is el vagyunk látva. Úgy is mondhatnám, ami nálunk nincs meg az nem is kell. Bárki jelentkezhet, aki ráér és Budapesten tartozkodik. Bövebb információkat üzenetben, vagy a cjaten tudok adni. Ui.: Egy amazonnak kifejezetten örülnénk, de ha nem lesz, akkor sem törünk le.
 11. Kösz Madovick. Ez a válasz olyan egyszerű, hogy soha ki nem találtam volna.
 12. A könyvet eltaláltad, de a kesztyű egy másik relytvény megoldása. Ahogy végiglapoztam a könyvet nem találtam meg ennek a relytvénynek a megoldását.
 13. Üdv mindenkinek! Én találkoztam egy relytvényel, melyet nem sikerült megfejtenem. Már több embert megkérdeztem, de eleddig senki sem tudta a megfejtést. Szeretném megkérdezni, hogy valaki boldogul-e vele esetleg?
 14. Üdv mindenkinek! Szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e olyan kiegészítőt, amelyben benne van a különbözö pénzek átváltási táblázata. Esetleg internetes oldal is megteszi. Sajnos az ETK-ból csúnyán kihagyták. Pedig nagyon jól jönne most hogy km lettem.
 15. Én beszéltem is a szervezővel emailben. Ha kell a címe, akkor szóljatok. Egyébbként most már nincsenek kint a plakátok. TAO: Én sem jó szándékból járok pénteken egyetemre. Sajna van egy franciám. A nyelvvizsga meg kéne a diplomához.
×
×
 • Új...