Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

targo

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    33
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden, amit targo tett közzé

  1. targo

    Dumaterem

    Bocsi! Már meg van! Könnyebb volt kérdezni, mint használni a szószedettet...
  2. targo

    Dumaterem

    Tisztelet Hölgyek / Urak! Tudjátok ki az az Avista?
  3. targo

    Dumaterem

    Amint ígértem elkészült az előtörténet... Picit még kell rajta csiszolni, főleg szemantikailag....de Darabolo-nak teccet "3 c-vel"
  4. Tisztelt Magyar Úr! A kritikái eddig 10000 Ft körüli összeget spóroltak nekem. Ezt szívesen fordítanám az Ön megsöröztetésére! (sajna egy jó ebédre még kevés)
  5. targo

    Dumaterem

    Olyanom nincs.! Mi az? Antológia?
  6. targo

    Dumaterem

    Köszi! 3. szem az írói-Yneven létezik. Renegát nagy kedvencem! Igaz, hogy 1 kalandról lett írva?
  7. targo

    Dumaterem

    tetra Én csak annyit találtam ETK-ban (122.old második oszlop második bekezdés) "A Y alapfokú alkalmazói nem érzékelik, ha egy elmét pajzsok védenek. Mesterfokon már gyenge (Y pontot nem igénylő) koncentrációval megállapítható, ha a tudatot övezi valamiféle védelem. Azt azonban, hogy Statikus vagy Dinamikus Pajzsok működnek, csak a Kyr metódus alkalmazói tudhatják. lásd Kyr Diszciplinák, Auraérzékelés)" Viszont az Auraérzékelés nem fedi fel, ha varázs tárgyal védik a tudatot. Szóval akkor a kérdés még mindig áll! Mi a feneség az a 3. szem?????? (régebben történt 1 kocsmában, hogy valami ezoterikás forma közölte velem, hogy -"Most felnyitom a 3. szemed...Ping!" és jó csattanósan homlokon pöckölt. Erre én pár napra lezártam a bal szemét egy jókora hematomával...Buffh!) Azóta sem kerültem közelebb a 3. szemhez se az éltben se a magus-ban.
  8. targo

    Dumaterem

    Karneválban Tier (mightysuperhero) komplett Narvant vizslatja. Nem is esik jól neki. Ifini éjszakákban boszik meglátják más boszik bélyegeit, ripsz-ropsz a lépcsőn egymás mellett elsétálva levágják ki a beavatott...Jó széllel toroni partra: az elf varázsló és a tűzvarázsló felismerik egymást csupán azért mert 20m-nél közelebb vannak egymáshoz. Ez nem csak 2 varázsló közt működik? Most csak ennyi megy fejből, de jóval több anomáliára emlékszem.
  9. targo

    Dumaterem

    Ez a 3. szem dolog is írói-yneven van csak? Regényekben gyakran olvastam, hogy boldog-boldogtalan, nyitogatja a 3. szemét és kukkolja a környezet, meg mások auráját, vizsgálgatja a pajzsaikat...stb. Az ETK-ban ilyesmit csak a varázsló tud nem? Az is csak spéci kyr pszi segítségével, nem csak úgy ukk-mukk-fuck. Vagy ÚT-ban máshogy van? (Bocsi olyanom még nincs.)
  10. Köszi! Sajna tapasztaltam, habizti beugrottam hozzájuk. Azért nem volt felesleges az út! Lőttem magamnak 2 regényt.
  11. Vevő lennék UT-ra, nem baj, ha nem szép, csak használható legyen. Nem tudjátok, hogy a Deltás formáknak van-e ilyen a körúton?
  12. targo

    Dumaterem

    Kedves Cundior! Ebben lehet valami! Egyre többen mondják, hogy játszani kell, úgy fejlődnék a legtöbbet. Nem találtam még csapatot sajna, ami érthető is, hiszen ha már van egy összeszokott csapat, oda kockázat újat bevenni. Ezt a kockázatot igyexem minimalizálni, hátha így megszán valaki 1 vénembert!
  13. targo

    Dumaterem

    Ahh! "Vérszagra gyűl az éji vad..." Csak türelem, még nagyon nincs kész és szinte minden nap hozzáteszek, ill. elveszek belőle valamit.
  14. targo

    Dumaterem

    Kedves Cundior! A félelfet én is a belső (értékei?) tulajdonságai miatt választottam. A folytonos nyughatatlanság, a beilleszkedési nehézségek szerintem a legjobb táptalaja a kalandozó vér áldásának (áldatlanságának). A szakállról lemondtam ugyan, mert mint itt rávilágítottak az esetek legalább 80%-ban nincs szakálluk. Viszont lehet ezüst mohawk taréjuk és hozzá antennányi hegyes fülük, csuda szép "ibolyakék" szemük és oly könnyű léptű, puha, ragadozó mozgásuk, mint a hegyi oroszlánnak! Semmiképp nem szeretnék fáról lődözgető, moha lepte, pitypang zabáló sztereotípiát! Legalább ebben nem tévedtem nagyot!
  15. targo

    Dumaterem

    Mélyen tisztelt Magyar Gergely Úr! Olvasok és fórumozom, de ezt mennél többet teszem, annál inkább világosabb, hogy nem állok készen. Valahogy úgy érzem ezt, mintha a tudás kis sziget lenne az ismeretlenség tengerében és mennél nagyobb tudásra teszek szert, annál nagyobb felületen érintkezik a sziget az ismeretlen tengerével. Tehát egyre jobban rányílik a szemem saját ostobaságomra. "Tápolás": Számszerű statisztikákkal még nem foglalkoztam, még csak hiteles előtörténet fabrikálásnál tartok. Ez nem azt jelenti, hogy nem tudok kitölteni számisztikailag 20 perc alatt 1 karakter lapot. Inkább azt, hogy nem tartom fontosnak egyenlőre. Viszont a kalandozónak többnek kell lennie az átlag embernél (elfnél...stb.), ha jól olvastam, és a fejlődése elkerülhetetlen. Ezért kap TP-t, lép szintet, kap HM-et, Kp-t, %-ot, Mp-t...stb. Ebből úgy vélem (bár lehet, hogy tévedek), bármely kasztba tartozó "lény" a saját pályáján a legjobbra törekszik, ha hosszú életű akar maradni Yneven. Különös képen, ha elkapta a kalandozó kórt. Már tudom, hogy vigyázni kell a földi párhuzamokkal, de én is ilyesmire törexem a saját életemben, pedig nem is vagyok kalandozó! Megint csak a tapasztalat hiánya szüli az értetlenségem. Hál' istennek, hogy nem kell a kártya! Sose voltam rajta az ördög bibliáján, max. snapszerozni tudok! Előbb-utóbb elkészülök az előtörténettel, felteszem a megfelelő helyre, ha nem gond. Szeretném, ha ízekre szednétek, mert a hibáimból tanulok a legtöbbet! Előre is köszi a segítséget!
  16. targo

    Dumaterem

    Arra a pudingpróbára nem tudom felkészültem-e...? Még vár rám 7 regény, amit nem olvastam ki (de már meg van!), az UT-t meg még nem is láttam. Sőt meg merem kockáztatni, hogy 100m-es közelségbe se kerültem egyhez sem. Szóval akkor az elfek-félelfek tkp. nem igényesen borotváltak, hanem szőrtelenek. Részemről az irigység!!! (rühellem a borotválkozást) Természetesen megfogadom a tanácsot és játékosként kezdenék, magam sem gondolnám, hogy izibe a mesélésbe kell beugranom. Gyanítom még játékosnak is elég looser lennék... :-/ Ne már!!! Kártyák is vannak??!! :-O Azok is kellenek? Nincsa még 1 darabom se! Bazira le vagyok maradva!!!
  17. targo

    Dumaterem

    Köszönöm az érdemi segítséget! Kezdek félni tőle, hogy ez nem fog nekem menni... Talán a koromból fakadó merevség és a fantázia hiánya lesz a gond. Minden esetre sok kellemes órát töltöttem itt és komoly könyvgyűjteményem lett Magus regényekből.
  18. targo

    Dumaterem

    Nem vettem magamra. Mivel sem csapatom, sem Km-em nincs. Saját kutatás és elmélyülés van folyamatban, nem minden tiszta, hát kérdezek. Gondolom erre is jó a dumaterem. Köszönöm! Meg is kaptam az univerzális választ! Már csak ez a "tápolás" nem világos teljesen, de gondolom ez azért van, mert elszigetelve próbálom megérteni ezt az egészet irodalom útján. Tehát a az élőlények fejlődési folyamatában nem lehet párhuzamot vonni a földivel, gondolom ez másra is igaz akkor. Lesz min tűnődni... Remélem letisztulnak ezek a dolgok, mert előbb-utóbb olyan KM/játékos szeretnék lenni, akiről nem süt az ősbutaság. Akinek a játék végén nem olvassák a fejére, hogy mennyire felkészületlenül érkezett egy kellemesnek ígérkező találkozóra és így elszúrta mások szórakozását.
  19. targo

    Dumaterem

    Tanis jó csávó, de nem épp egy magus karakter. De hogy már az elf királyok is félre márászkodnak??!!! Visszataszító! Sajna még egyik sem vagyok, valami univerzális válaszban reménykedtem...olyasmiben ahol a többség dönt. Így nem kell magyarázkodni! A valóvilágban konfliktuskerülő vagyok.
  20. targo

    Dumaterem

    Amennyiben 1 félelfen nem mutatkoznak az elf szülő külső jegyei, az mennyiben befolyásolja az öröklött elf tulajdonságokat? Tehát, ha full humán a pacekja, akkor lehet, hogy ugrik a hőlátás, vagy rühellik az állatok, esetleg nem, lesz gyorsabb, se csesznyébb, vagy a kocsmáig se tud elrobogni, anélkül, hogy kiköpné a tüdejét?
  21. targo

    Dumaterem

    Vajon a khál sem tud 20-30 cm-nél közelebb fókuszálnia szemével és csak a mozgást érzékeli, mint nálunk minden macska? Tehát, ha megborotválkozik közelre vak lesz?
  22. targo

    Dumaterem

    Uhh! Bocsásd meg műveletlenségem, de ki is Tanis?
  23. targo

    Dumaterem

    Vajon nő-e szakálla a félelfeknek?
  24. targo

    Dumaterem

    Nekem ez az Antiss fura... Kicsit olyan, mintha utólag ollózták volna össze más technokrata játékok cybertere után, hogy pótoljanak valami hiányosságot. Ami tkp. csak azért hiányzik mert a másikakban van?
×
×
  • Új...