Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

targo

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  33
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: targo

 • Rang
  Kalandozó

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. targo

  Dumaterem

  Bocsi! Már meg van! Könnyebb volt kérdezni, mint használni a szószedettet...
 2. targo

  Dumaterem

  Tisztelet Hölgyek / Urak! Tudjátok ki az az Avista?
 3. targo

  Dumaterem

  Amint ígértem elkészült az előtörténet... Picit még kell rajta csiszolni, főleg szemantikailag....de Darabolo-nak teccet "3 c-vel"
 4. Tisztelt Magyar Úr! A kritikái eddig 10000 Ft körüli összeget spóroltak nekem. Ezt szívesen fordítanám az Ön megsöröztetésére! (sajna egy jó ebédre még kevés)
 5. targo

  Dumaterem

  Olyanom nincs.! Mi az? Antológia?
 6. targo

  Dumaterem

  Köszi! 3. szem az írói-Yneven létezik. Renegát nagy kedvencem! Igaz, hogy 1 kalandról lett írva?
 7. targo

  Dumaterem

  tetra Én csak annyit találtam ETK-ban (122.old második oszlop második bekezdés) "A Y alapfokú alkalmazói nem érzékelik, ha egy elmét pajzsok védenek. Mesterfokon már gyenge (Y pontot nem igénylő) koncentrációval megállapítható, ha a tudatot övezi valamiféle védelem. Azt azonban, hogy Statikus vagy Dinamikus Pajzsok működnek, csak a Kyr metódus alkalmazói tudhatják. lásd Kyr Diszciplinák, Auraérzékelés)" Viszont az Auraérzékelés nem fedi fel, ha varázs tárgyal védik a tudatot. Szóval akkor a kérdés még mindig áll! Mi a feneség az a 3. szem?????? (régebben történt 1 kocsmában, hogy valami ezoterikás forma közölte velem, hogy -"Most felnyitom a 3. szemed...Ping!" és jó csattanósan homlokon pöckölt. Erre én pár napra lezártam a bal szemét egy jókora hematomával...Buffh!) Azóta sem kerültem közelebb a 3. szemhez se az éltben se a magus-ban.
 8. targo

  Dumaterem

  Karneválban Tier (mightysuperhero) komplett Narvant vizslatja. Nem is esik jól neki. Ifini éjszakákban boszik meglátják más boszik bélyegeit, ripsz-ropsz a lépcsőn egymás mellett elsétálva levágják ki a beavatott...Jó széllel toroni partra: az elf varázsló és a tűzvarázsló felismerik egymást csupán azért mert 20m-nél közelebb vannak egymáshoz. Ez nem csak 2 varázsló közt működik? Most csak ennyi megy fejből, de jóval több anomáliára emlékszem.
 9. targo

  Dumaterem

  Ez a 3. szem dolog is írói-yneven van csak? Regényekben gyakran olvastam, hogy boldog-boldogtalan, nyitogatja a 3. szemét és kukkolja a környezet, meg mások auráját, vizsgálgatja a pajzsaikat...stb. Az ETK-ban ilyesmit csak a varázsló tud nem? Az is csak spéci kyr pszi segítségével, nem csak úgy ukk-mukk-fuck. Vagy ÚT-ban máshogy van? (Bocsi olyanom még nincs.)
 10. Köszi! Sajna tapasztaltam, habizti beugrottam hozzájuk. Azért nem volt felesleges az út! Lőttem magamnak 2 regényt.
 11. Vevő lennék UT-ra, nem baj, ha nem szép, csak használható legyen. Nem tudjátok, hogy a Deltás formáknak van-e ilyen a körúton?
 12. targo

  Dumaterem

  Kedves Cundior! Ebben lehet valami! Egyre többen mondják, hogy játszani kell, úgy fejlődnék a legtöbbet. Nem találtam még csapatot sajna, ami érthető is, hiszen ha már van egy összeszokott csapat, oda kockázat újat bevenni. Ezt a kockázatot igyexem minimalizálni, hátha így megszán valaki 1 vénembert!
 13. targo

  Dumaterem

  Ahh! "Vérszagra gyűl az éji vad..." Csak türelem, még nagyon nincs kész és szinte minden nap hozzáteszek, ill. elveszek belőle valamit.
 14. targo

  Dumaterem

  Kedves Cundior! A félelfet én is a belső (értékei?) tulajdonságai miatt választottam. A folytonos nyughatatlanság, a beilleszkedési nehézségek szerintem a legjobb táptalaja a kalandozó vér áldásának (áldatlanságának). A szakállról lemondtam ugyan, mert mint itt rávilágítottak az esetek legalább 80%-ban nincs szakálluk. Viszont lehet ezüst mohawk taréjuk és hozzá antennányi hegyes fülük, csuda szép "ibolyakék" szemük és oly könnyű léptű, puha, ragadozó mozgásuk, mint a hegyi oroszlánnak! Semmiképp nem szeretnék fáról lődözgető, moha lepte, pitypang zabáló sztereotípiát! Legalább ebben nem tévedtem nagyot!
×
×
 • Új...