Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Semmes

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbbi látogatók

300 adatlap megtekintés

Semmes's Achievements

Lócsiszár

Lócsiszár (4/16)

  1. Ó, igen. Már nem is reméltem választ.. Coryss, tiéd a lehetőség!
  2. Bocs, akkor csak egy gyors kérdés... Kit nevez a köznyelv "napszeműnek"?
  3. A rubin karátonként nem 500 arany? és akkor a vége lehet 410ezer arany hmm... ez elég sok
  4. Én ezt úgy képzelem, mint egy gyors fohász.. "Kérlek Kyel, áldj meg minket és nyújt segítséget elkövetkezendő cselekedeteinkhez..." Egyébként mi az oka, hogy nem engeded a papnak az öngyógyítás? Nincs túl sok gyógyító mágia...talán még a Szférák zenéje. Meg pszi, de ugye az csak fájdalomcsökkentés. Szóval ha nincs varázslatos gyógyital vagy egy pap a közelben, akkor egy pszít nem használó karakternek elég sok időbe telik mondjuk egy 20 Fp-s sebzést visszaszednie. Ennyi fp vesztés meg könnyen becsúszik..
  5. A megfogalmazás nem gyanús, legfeljebb az én fejemben van káosz... Az van, azt könnyebben el tudom képzelni, hogy "áldást oszt", mint azt, hogy "megáldja magát"... De jó is így, különben nem tudná magára alkalmazni a Gyógyítást.
  6. Hali A pap az Áldás varázslatot szerintetek önmagára is el tudja nyomni?
  7. Semmes

    Dumaterem

    Hali (újra)kezdőként felmerült kérdés... A boszorkány a Hatalom Italából visszanyeri a manát, de ugye 3-al csökken az Egészség. Ilyenkor az ÉP is csökken 3-al (ugye Egészség alapú)? Mármint a Max. ÉP? Tehát egy 6-7 Ép-vel rendelkező boszi max. kétszer tudja ezt eljátszani... aztán aludnia kell. Kösz
×
×
  • Új...