Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Warlock

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  132
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Warlock

 • Rang
  Sorsfordító
 1. Üdv! Játszott valaki a PoP legújabb részével? Legutóbb az egyik JK egy hasonló karakterrel jött, - amúgy nem vérpisti a srác, csak nagyon megtetszett neki a dolog - de a KM nem nagyon tudott mit kezdeni a daggertaillel. Van valami tippetek, hogy ne lehessen annyira tápolni azzal a fegyverrel? (Ez egy sok kicsi pengéből összeálló hosszú lánc)
 2. Nehezebb az életnél, ami könnyebb a halálnál Kard csattan, nyíl röppen, Pajzs dörren, lény szökken. Lásd hát, hogy már többen Sosem élnek felhőtlen... Látod? Én így érzem. Harc dúl az szívekben. Tudjad hát, hogy többen Sose hálnak már mélyen... Kard csattan, nyíl röppen, Útjában vér fröccsen. Érezd hát, hogy többen Sose halnak békében...
 3. Warlock

  Gondolatok

  Hihetetlen, hogy egyesek milyen bunkók ezen a fórumon. Komolyan vannak olyan emberek, akik azért járnak föl h le tudják osztani a többieket... Ezért van, hogy mostanában nem igazán írtam, csak olvastam. Akiknek még nem akkora az egójuk, hogy ezt a hsz-t az első szónál kinyomják, azok gondolkodjanak el rajta. Warlock voltam, vállalom.
 4. Hölgyek,urak mindenki elutazott? Nem látok új verseket...
 5. A gyász keserű könnyei Hallom, hogy hívsz. Látom, hogy sírsz. Itt vagy és írsz, De elérni nem bírsz. Húzz hát le ismét! Érezzem tüstént! Kavarj hát most örvényt, Használj ősi törvényt! Mágiát, mely szeretet, Világölelő erezet. A varázs; csak keret. Adj erődnek teret! Lásd, mit tettél velem! Életet adtál nekem. S most...vagyok,mint egy tetem. Körülöttem halál terem. Bárcsak visszajöhetnél! Szeretnél,visszaölelnél... Tudom, nem teheted. Egy kisfiú temetett... Kelt: 2003 végén
 6. TAO: mi arra jutottunk h babával a kalandozás kivitelezhetetlen. Persze van karakter aki az anya szerepet vállalja inkább... Amikor még szopik a csecsemő és állandó felügyelet kell neki, nem bírja az utazást stb. addig nem tud kalandozni a női felmenő... Egyébként grats a gyermekhez. :wink:
 7. Időmértékes pillanatképek Szálljon örökre a Holló fénytelen éjjeli égen!
 8. Moradon Cerran: nekem tetszett a Halál után, jól leírtad az érzést és a vers ritmusa is visz magával, passzolnak a rímek. Szóval jó. :wink:
 9. Üdv! Valóban, ha nem követtétek volna el azt a hibát, talán túl is élitek. A modul is teljesen jogosan volt tápos, tekintve, hogy mikor játszódott. Gondolkozz, mielőtt beszólsz valakinek. Nekem tetszett a modul s a kalandmesterek csodálatosan meséltek. Még Mate meséje is nagyon tetszett, pedig ő maga nem volt szimpatikus. Amund pedig nem bántott minket. Ennyit szerettem volna mondani, bocs ha nem ide tartozik.
 10. Csábos bestia Vámpír sunnyog az éji sötétben, Nem látá őt senki,ki él. Vért kell innia ebben a létben Sújtja ez átok, akár az acél. Öltsd hát most fel az emberi képed, Vesd be a bájod, szívjad a vért! El ne feledd míg szét nem téped, Ellened, álnok, Domvik a vért! Nincs már lelked, az éj elorozta. Fájó szíved a tűz melegén. Tested sincs, a Halál besorozta, Lépdel bús csatasor közepén.
 11. Dícsértessék a Remetedisznó! 8) Kedden sikeresen felkeltem fél 5-kor, kedves egyetlen édesapám segítségével el is értem az 5:25-kor induló vonatot. Az út első fele olvasással telt, és úrrá lett rajtam az izgalommal vegyes várakozás, Kecskemét állomással meg persze a táborral kapcsolatban. Kecskeméten ugyanis felszálltak ketten: Venes és Manndil. Nem csalódtam bennük sem. :wink: Egy rövidnek tűnő utazás következtében megérkeztünk a nyugatiba. De persze előtte Predtől megérdeklődtem telefonon, hogy mégis merre kell menni. Az úton összefutottunk Shalával, Luciusszal és Aquenorral, akik céltal
 12. Az utolsó szó Látod, e kíntól rögtön elájul Szenved a lelke e gondok alatt. Már a világ is régen kurvul Mit tehet ő? Még egy szava van. Egy még el fog szállni belőle S jő az a szép csend, megpihené. Minden gond eltűnik előle, Hogy ha a végét elrebegé. Távozik innen, majd ha kimondja. Végső szóját nem feledé Senki, ki élő, senki, ki hallja, Sírásó se, ki eltemeté.
 13. Az a sor számomra is érthetetlen ebben a formában. Andoron látom én a szép meg habos oldalt is, csak arról nem igazán írok. Hogy magányomban legyek boldog, annak esélye alulról ütögeti az 1 százalékot, jó társaságban meg nincs kedvem nekiállni írogatni, mert minek? Amúgy most pont jó kedvem van mert végre nem szóltál le. :wink: Üdvözletem,Warlock
 14. A kereszt árnyéka 2. A könyvüket maguk írták. Híveiket maguk írtják. Kik nem hisznek, azt is bántják, Kínozzák. Õk tudják,látják. Gyertjáikat maguk öntik, Mások sorsát ők eldöntik. S jól döntenek? Azt hiszik. Bőrüket ezzel vásárra viszik. Olyan ez, mint egy ébresztőóra. Felszállnak a magas lóra Elhintve ezzel a gyanú magvát. Szennyezik vele Jahve rangját. De mit tehetnek azok, akik nyitott szemmel járnak? Mit ér ma már az, hogy ők tisztán látnak?
 15. Felon köszönöm a kritikát. A ritmus valóban lapos néha és csorba a rím. Van még mit fejlődnöm, ez magától értetődik. Az időmértékesben az "én" ismétlése szándékos :wink: War
×
×
 • Új...