Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Favágó

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  5
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Favágó

 • Rang
  Lócsiszár

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Meg azért gondolom hogy valamivel a nagyobb iskolákban ( több száz tanuló akár) is megkülönböztetik egymástól a "diákokat",a tudásuk szerint. Akár öltözettel,vagy akár még övek színeivel is.
 2. Szerintem a Mester titulus erős tulzás. Az lehet hogy a földi harcművészetben csak a legnagyobb mesterek tudják azt amit egy első szintü slan,de a földön mágia sincs,ezért nem mondhatom hogy egy első szintű pap az már egy próféta,csak mert tud isteni mágiát alkalmazni.
 3. Üdvözlet! A kérdésem a következő. Egy átlagos első szintű harcművész kb. fekete öves ? Elvonatkoztatva attól hogy nem minden harci irányzatban jelzik övek a szintet. Válaszokat előre is köszönöm!
 4. Igen, eléggé egyértelműnek tűnik hogy a lovag,paplovag ne legyen nő. De mivel ez egy nagyon nyitott fantázia világ ,másrészt egyre több hölgy is játszik a játékkal,szerintem simán lehetne női lovag. Ha már egy 2 méteres macska is lehet. (khálok) Vagy például Brienne a GOT-ból. Igazából arra vagyok kíváncsi,van e olyan isten,amelyik kifejezetten tiltja a nőket,illetve férfiakat. Mert nem látom ezt leírva egyértelműen. Esetleg egy táblázat erről valahol??
 5. Azt szeretném kérdezni kalandozótársaimtól hogy melyik vallás illetve kaszt tagjai lehetnek kizárólag férfiak,illetve nők. Boszorkány,boszorkány mester egyértelmű. Válaszokat köszönöm.
×
×
 • Új...