Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Magus Sebastian

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  13
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Magus Sebastian

 • Rang
  Világjáró

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. az eredeti ár szorozva 25-tel mert abbit-acélról beszélünk ezt szorzom 10-zel mivel elérhetetlenségi piaci szórzó (x10) mert abasziszba (ifinbe) 4- kovács család csinálja csak. ha kell a cucc akkor spórolják össze az aranyakat. nem is rohangálnak 2-es kalandozok-akiknek én mesélek- abit cucokal. majd a 7-8as szinten megkapják.
 2. mitril és lunirok nem elérhetőek.
 3. mozaik varázsló manapontja természetes alvás után visszakapja a pontjait? etk.
 4. A tűzvarázsló nem fog kapni abbit cuccot azt már eldöntöttem. az én ynevemben az abbit acél fegyvert csak ifinbe lehet venni vagy rendelni. a könyvbe szereplő ár szorozva 250.-el.
 5. így igaz. ÚJ TÖRVÉNYKÖNYV.5 fokozatú KÉPZETTSÉGEK.
 6. Tűzvarázslónak lehet-e később abbit-acélból láng kardja és láng tőre? mozaik varázslónál a magas mágia 3 fok ad plusz 1 manapontot. van más olyan képzettség ami manna pontot tud adni?
 7. Tűzvarázslónak lehet-e később abbit-acélból láng kardja és láng tőre? mozaik varázslónál a magas mágia 3 fok ad plusz 1 manapontot. van más olyan képzettség ami manna pontot tud adni?
 8. igen de ezek bőrre vagy posztóra ráerősített acéllemezek. mennyivel lehet jobb.? akkor hasonlítsuk az etk könyvhöz.
 9. Én roll20-on mesélek. tudok adni UTK szabálykönyvet ha kell. richminus@citromail.hu cimen irj- naponta nézem- és egyeztetünk időpontot.
 10. Magus Sebastian

  Dumaterem

  nos. segítség kéne. gyűrűs vértezett, brigandin, pikkelyvért, lemezvért, rákozott páncél lehet-e abbit acélból.? MENNYIVEL jobbak mint az ami az UTK-BA VAN. sfé/mgt. ár ilyenekre volnék kíváncsi.
 11. tanács kéne. Abbit acélból milyen páncélt lehet készíteni? Gondolom teljes lovagi vértet, mellvértett, félvértezett lehet de például pikkelyvért, gyűrűsvért, brigadin, rákozott páncél készülhet e belőle? a könyvhez leírtakhoz képest -utk- mennyivel jobb és menyivel drágább. gondolom több ezer arany.
 12. szia. nos én szívesen beveszlek a csapatomba. van egy 2 fős csapat amihez lehet csatlakozni. UTK rendszer.
×
×
 • Új...