Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Magus Sebastian

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    55
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

Magus Sebastian's Achievements

Kocsmák bajnoka

Kocsmák bajnoka (7/16)

  1. Magus Sebastian

    Képzettségrendszer

    az én KM azt mondta hogy 1-es szinten 1 db képzettségem lehet 4-esen de akkor annyival később kerültem ki a suliból és csak olyan képzettség amihez nincs elő követelmény. Pl erigowi íjásznál a 3-as íjhasználatom lehet indulásból 4-es-kap köteles-. És csak az 5-ös szinten lehet 5-ös fokú ha folyamatosan azt használtam.
  2. Magus Sebastian

    Dumaterem

    üdv. tegnap kaptam egy fura kérdést amire azt a választ adtam hogy utána járok. anyagmágus - dorani varázsló aki természetes anyagok anyagmágiát tanult- ki tudja javítani varázslattal a csapatnak a páncélját? sfé csökkenés volt. ha igen akkor melyik varázslat az. vagy elkerülte a figyelmemet de nem láttam olyan varázslatot ahol a hatás maradandó és ijsemmire lehetne használni.
  3. mivel senki nem jelentkezett ezért már érvénytelen.
  4. Magus Sebastian

    Dumaterem

    ezaz. erre gondoltam. a kyr birodalom kezdetét és végét mikrótól számítjuk illetve mikor volt a kyr birodalom bukása. hány ezer éve. egy kor hány évet takar?
  5. Magus Sebastian

    Dumaterem

    úgy emlékszem mintha volna valahol egy leírás a korszakokról. mikor volt az első kor és mi történt akkor. a jelen az a hatodkor vége vagy a hetedkor. rég olvastam itt erről. nem tudna valaki segiteni ebbe. hol van az az írás ami ezt taglalta?
  6. játékosokat keresek egy hosszú kalandhoz. FENYVESVÖLGY népét meg kell téríteni. ez a feladat. a játék online felültetten lesz. ROLL20. és vasárnaponként 15 töl tart kb 20-21ig. részletek privátba.
  7. elolvastam de ott sem találtam a megfejtést.
  8. igazgyöngybe manát kell tároljak vagy épét kell tároljak ha gyógyítani akarok?
  9. a drágakő mágus gyógyítása hogy működik?
  10. következő kérést kaptam egy varázsló játékostól aki elérte a 10-es szintet és kitalálta hogy drágakőmágus lesz. ment a vita hogy kell e valami előképzettség kiköhögnie - a drágakömágia mf-on kívül- hogy ezt megtanulja a drágakőmágiát. igazgyönggyel hogyan lehet gyógyítani? rúnázott fegyvert/páncélt meg leget áldani (papi áldás)?
  11. AKKOR az ilyen hogy hosszú kard, nyílpuskák, egykezes csatabárd, török, fejvadászkard, rameria nem alkalmasak gólem ellen még akkor sem ha papi áldás van rajtuk. egy kőgólem ellen milyen Dorani varázslat működhet? egy dorani varázslónak milyen varázslatai lehetnek hatásosak?
  12. Mi a különbség aközött a KŐGÓLEM között amit a pap csinál és amit a varázsló? mármint technikailag. harci értékek, életerő stb. amúgy mivel lehet megölni egy kőgólemet? ha én mf pszi használó vagyok és olyan embernek küldök üzenetet akinknek nincs pszije. akkor mi történik? eltudom küldeni neki az üzenetet. pl. GYERE A HÁZ ELÉ!
  13. Magus Sebastian

    Dumaterem

    1 kérdés. abbit acélból csinál nekem törpe kovács mestermunkát. leadtam egy rendelést: 1 db tőr, 1 db pallos, 1 db kétkezes csatabárd. melyiknek mennyi idő alatt készül el ha csak az enyémmel foglalkozik és napi 12 órát (reggeltől estig). mennyi idő lenne a kértem volna kézre kovácsolást és mennyi idő lenne ha nem. ugyan ez a kérdés ha ember kovács mesterrel csináltatom meg. és kovács mester. és mester munka. 2 kérdés csak abasziszba termelenek ki abbit acélt vagy máshol is?
×
×
  • Új...