Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Magus Sebastian

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  36
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Magus Sebastian

 • Rang
  Kalandozó

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. végül is fegyveres topic talán maradhat a bejegyzés. SHADONI PÁNCÉLTÖRŐ az ostromfegyver? Hogy néz az ki? van valahol róla fotó vagy rajz? Milyen messzire lő az? mekkora a sebzése? Mi kell ahhoz hogy valaki használja? van olyan hogy ostromfegyver képzettség?
 2. NEM nyálaztam át a 41 oldalt így felteszem ezt a kérdést. van valamilyen csoportkép az istenekről vagy az hogyan néznek ki?
 3. Magus Sebastian

  Képzettségrendszer

  KÉRDÉS harcművészetet akar a fejvadász tanulni mert van rá oktatása. tűz útja. később megtanulhatja a pusztakezesharc-birkózást vagy az egyik automatikusan kizárja a másikat?
 4. KÉRDÉS harcművészetet akar a fejvadász tanulni mert van rá oktatása. tűz útja. később megtanulhatja a pusztakezesharc-birkózást vagy az egyik automatikusan kizárja a másikat?
 5. Magus Sebastian

  Dumaterem

  KÉRDÉS harcművészetet akar a fejvadász tanulni mert van rá oktatása. tűz útja. később megtanulhatja a pusztakezesharc-birkózást vagy az egyik automatikusan kizárja a másikat?
 6. Magus Sebastian

  Dumaterem

  sakcok. acél lovagi pallossal túlétst tudok e csinálni ha abit acél páncélozott visel az ellenség. eleve acél fegyverrel túl tudoke-e ütni abit acél páncélt. és ha igen akkor mennyit sérül vagy milyen szabályok vonatkoznak a túlütött abbit acél páncélra.
 7. Magus Sebastian

  Dumaterem

  Második törvénykönyv. Mechanika mf. kérdés: milyen mechanikus szerkezeteket lehet megalkotni ezzel a tudással. nem csak csapdára gondolok. van valami lista?
 8. Magus Sebastian

  Dumaterem

  Kéne nekem valami írás a törpe társadalomról, szokásokról stb.
 9. Magus Sebastian

  Dumaterem

  Az ősi paktum mikor íródott? melyik korba. biztos nem a jelenbe- hetedkorba- hiszen akkor nem ősi paktum volna a neve.
 10. Magus Sebastian

  Dumaterem

  TÖRPE testbe zárni egy mozaik varázslót
 11. Magus Sebastian

  Dumaterem

  akkor létezhet olyan hogy egy homonkuluszba egy mágiahasználó lelket ültetnek bele és azt börtönöznek be? leirás szerint ha a lélek tudta a pszit akkor a homonkulusz is tudja a pszit. de ez igaz akkor is ha mozaik mágiáról van szó? vagy a mozaikmágus lelke olyan erős, hogy azt nem lehet lélekcsapdával homonkuluszba zárni.
 12. Magus Sebastian

  Dumaterem

  Mi a homonkulusz ?
 13. Magus Sebastian

  Dumaterem

  mi a homonkulusz és van olyan a mágusba?
 14. Magus Sebastian

  Dumaterem

  megadom asz email cimem. elküldenéd nekem ezt a 3 bestáriumot?
 15. Magus Sebastian

  Dumaterem

  KORCS SÁRKÁNY. harci adatai érdekelnének. ETK kalandhoz- ez neked szól Magyar Gergely tehát nem fikázni hanem számokat írni- kéne. azt tudom hogy sheral hegységben is előfordulnak. Azt tudom hogy a legnagyobb korcs sárkány 70 méter hosszú és 15 méter nagyságú apróság. engemet érdekelne a KÉ. TÉ.VÉ,CÉ,rendelkezik e manával egy korcs sárkány és ha igen akkor mennyivel? illetve az sfé.
×
×
 • Új...